Gebeliğe Hazırlık Baş belası beta hcg :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günün geçti mi ? benim adet olmama 2 gün kala 40larda çıkmıştı önemli olan katlanması zaten bol su iç pekmez ye kendini üşütme artar allahın izni ile
8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuan

8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuan
malesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım

malesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım
hadi ya cok geçmiş olsun üzülme inşallah yine olur Allah hepimize gönüllerimizden geçeni nasip etsin inlallah :) düştükten snramı değer arttmaya devm etti ne kdr süre daha arttı en çok kaça çıkmıştıki

adet olursun ya kırmızı gelir pıhtıda gelir ikinci kanı verdiğim gün öyle oldu 8 binlere kadar yükseldi değerim ama kesede bozukluk vardı kürtaj oldum . aminnn

Kan ver yinede hakkında hayırlısı olsun bende hastaneden geldim de b sorayım dedim merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…