- Konu Sahibi gamzeli_bebis
-
8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuangünün geçti mi ? benim adet olmama 2 gün kala 40larda çıkmıştı önemli olan katlanması zaten bol su iç pekmez ye kendini üşütme artar allahın izni ile
malesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım8.3 cıktıgı günlw 10.6 cıktıgı gün arasnda 2 gün süren saçma bi adet oldum ben. üstüne görme olablr diyorlar ama bakalım. doktor ne dicek yarn cok merak ediyorum. siz hamilemisiniz şuan
hadi ya cok geçmiş olsun üzülme inşallah yine olur Allah hepimize gönüllerimizden geçeni nasip etsin inlallah :) düştükten snramı değer arttmaya devm etti ne kdr süre daha arttı en çok kaça çıkmıştıkimalesef kaybettim . bende de kanama oldu pıhtı bile düştü ama değer katlanmaya devam etti . dualarım sizinle güzel haberlerinizi alırım
adet olursun ya kırmızı gelir pıhtıda gelir ikinci kanı verdiğim gün öyle oldu 8 binlere kadar yükseldi değerim ama kesede bozukluk vardı kürtaj oldum . aminnnhadi ya cok geçmiş olsun üzülme inşallah yine olur Allah hepimize gönüllerimizden geçeni nasip etsin inlallah :) düştükten snramı değer arttmaya devm etti ne kdr süre daha arttı en çok kaça çıkmıştıki
cok geçmiş olsun canım bayada yükselmişken olmş. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur:)adet olursun ya kırmızı gelir pıhtıda gelir ikinci kanı verdiğim gün öyle oldu 8 binlere kadar yükseldi değerim ama kesede bozukluk vardı kürtaj oldum . aminnn
Amin kuzum inşallahcok geçmiş olsun canım bayada yükselmişken olmş. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur:)
Canım ne yaptıncok geçmiş olsun canım bayada yükselmişken olmş. inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi bebişin olur:)
iş yerindeym şuan öğlenden snra için izin aldm 1 gibi çıkcam :) akşam idrar testi yaptm negatiftiCanım ne yaptın
idrara güvenme canım en sağlıklısı kaniş yerindeym şuan öğlenden snra için izin aldm 1 gibi çıkcam :) akşam idrar testi yaptm negatiftiama yinede emin olmak için gidcem doktora. bazen cıkmadıgıda oluyomuş idrarda bakim 44 olan değer artmışmı
gidcm bakim akşam eşim gececiydi idrarda pozitif çıksaydı odaya koyup güzel bi not yazıp bırakcaktm gece gelince 1 gibi falan görür sevinir die :) inşallah bugun ona mutlu edecek bi haber verebilirim :)idrara güvenme canım en sağlıklısı kan
haberi yok mu daha nasıl mutlu olacakgidcm bakim akşam eşim gececiydi idrarda pozitif çıksaydı odaya koyup güzel bi not yazıp bırakcaktm gece gelince 1 gibi falan görür sevinir die :) inşallah bugun ona mutlu edecek bi haber verebilirim :)
ihtimal oldugundan haberi varda ona negatif çıkcak gibi geliyoo daha tam net değilya sevinemiyor bile ya emin olsa ne kdr cok sevinir :)haberi yok mu daha nasıl mutlu olacak
Kan ver yinede hakkında hayırlısı olsun bende hastaneden geldim de b sorayım dedim merak ettimiş yerindeym şuan öğlenden snra için izin aldm 1 gibi çıkcam :) akşam idrar testi yaptm negatiftiama yinede emin olmak için gidcem doktora. bazen cıkmadıgıda oluyomuş idrarda bakim 44 olan değer artmışmı
Senin noldu canım ? Ben de suan geldm kan verdm sonuç bekliyorumihtimal oldugundan haberi varda ona negatif çıkcak gibi geliyoo daha tam net değilya sevinemiyor bile ya emin olsa ne kdr cok sevinir :)
Senin nooldu canım bende geldim kan verdim sonuç brkliyorumKan ver yinede hakkında hayırlısı olsun bende hastaneden geldim de b sorayım dedim merak ettim
Canım detaylı ultrasonum vardı ona gittim sonuç çıkınca yaz muhakkakSenin nooldu canım bende geldim kan verdim sonuç brkliyorum
Yazıcam canım nasıldı ultrason oğluusunu gördünmü:))Canım detaylı ultrasonum vardı ona gittim sonuç çıkınca yaz muhakkak
Yok görmedim canım çevirmedi monütörüYazıcam canım nasıldı ultrason oğluusunu gördünmü:))
Sağlıksızmış demek ki canım üzülme vardır bunda da bi hayır bende çok negatifler gördüm ama geldi bak seninde gelecek korkmaKızlar 44 olan değer 0,38 e düşmüşumutlanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?