• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş başa bayram geçirme planımızı iptal edip aile evinde kalan eşim

neisimvar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
24
16
3
27
herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız

herkese iyi akşamlar. direkt durumu anlatacağım. eşimle 1 senedir evliyiz, benim mesleğimden dolayı ayrı şehirlerde yaşıyoruz. düğünümüzde bir takım sorunlar oldu ve iki aile birbiriyle görüşmüyor. bundan dolayı ikimizin de psikolojisi bozuldu. eşim ailesiyle yaşıyor ben ise tek yaşıyorum. bu zamana kadar uzun müddet yalnız kaldığımız olmadı. düğünden sonra kv evinde kaldık uzun bir süre. sonra ben tek evime geldim. hala tayin bekliyoruz eşim pek de istekli değil bir şey yapmıyor tayin için. neyse asıl olay bu bayram tatilini eşimle birlikte evimizde geçirecektik. bu planı eşim kendi yaptı. kaynım evleniyor ve karşı taraf bohça getirecek diye eşim planımızı iptal etti ve bayramı ailesiyle geçirdi. ben gitmedim evimizde tek başıma bayram geçiriyorum. olay biraz inada döndü. çünkü gitmek istesem asıl kendi ailemin yanına giderdim ama ben baş başa kalalım diye hiçbir yere gitmedim. kendimi ihanete uğramış gibi hissediyorum. 3 haftadır bu konudan kavga ediyoruz. birkaç gündür de konuşmalarımızı iyice kestik. ne düşünmem gerekiyor yorum yapar mısınız, siz ne yapardınız
Ben olsam madem esim bana el muamelesi yapiyor kendi ailesinden uzaklasamiyor ayni muameleyi yapardim. Herkes cabasi kadar ederi kadar karsilik alir. Maalesef esiniz bohca gibi sacma bir seyi bahane ederek ailesiyle kalmayi tercih etmis insan normalde iple ceker bu kadar zaman sonra esinin yanina gitmeyi. Tartismayi birakir esim hayatimda yokmus gibi davranirdim.

Ben olsam madem esim bana el muamelesi yapiyor kendi ailesinden uzaklasamiyor ayni muameleyi yapardim. Herkes cabasi kadar ederi kadar karsilik alir. Maalesef esiniz bohca gibi sacma bir seyi bahane ederek ailesiyle kalmayi tercih etmis insan normalde iple ceker bu kadar zaman sonra esinin yanina gitmeyi. Tartismayi birakir esim hayatimda yokmus gibi davranirdim.
aylardır sorunumuz bu eşim beni sürekli kalabalık ortamlara veya aile ortamına sokmak istiyor ancak bizim her şeyden önce düzenimiz yokken ben kısıtlı zamanımızda ailesiyle olmak istemiyorum. kendi evimiz olmasına rağmen ve beraber yaşamamamıza rağmen her tatilimde oraya gidiyorum. sırf bu sebepten boşanmayı iyice düşünmeye başladım..

aylardır sorunumuz bu eşim beni sürekli kalabalık ortamlara veya aile ortamına sokmak istiyor ancak bizim her şeyden önce düzenimiz yokken ben kısıtlı zamanımızda ailesiyle olmak istemiyorum. kendi evimiz olmasına rağmen ve beraber yaşamamamıza rağmen her tatilimde oraya gidiyorum. sırf bu sebepten boşanmayı iyice düşünmeye başladım..
Muhtemelen pes ederseniz sizi oraya tasinmaya bile ikna etmeye calisabilir.

Herseyi geciyorum baş başa zaman geçirmek, ozlemek vs.Erkek kafasiyla söyleyeceğim. Bu adam daha yeni evli olduğu karısıyla hiç sevismek de mi istemiyor.Tatilde koşa koşa karısının yanına geleceğine ilginç geldi gerçekten. Yani evlenmissiniz ama aile olamamışsınız o net zaten. Bu kadar kopukken atılan o imzanın da bir anlamı kalmıyor.

Keşke sende ailenin yanına gitseydin
ben gitmek istemedim çünkü işimden dolayı çok yoruluyorum en azından bu tatili dinlenerek geçireyim eşim de yanımda olsun dedim. başta plan buydu ancak yalnız kalan ben oldum.. iki senedir yaptığım yolculukların haddi hesabı yok öyle yorgunum ki

Aileler arasında problem çıktı diye niye psikolojiniz bozuluyor? Yetişkin insanlarsınız sonuçta.
Zaten ailesinin yanında, bohça için bir erkeğin olmasına ne gerek bar zaten, sizin yanınıza gelebilirmis. Koşa koşa yalnız kalmak için gelmesi lazım. Tayin için de uğraşmıyor diyorsunuz. Sizin evlilikten olmamış gibi duruyor.

ben gitmek istemedim çünkü işimden dolayı çok yoruluyorum en azından bu tatili dinlenerek geçireyim eşim de yanımda olsun dedim. başta plan buydu ancak yalnız kalan ben oldum.. iki senedir yaptığım yolculukların haddi hesabı yok öyle yorgunum ki
Sİz neden yolculuk yapacaksınız ki, eviniz varsa birlikte vakit geçirmek için eşinizin gelmesi lazım yanınıza. Baştan giden taraf siz olmayacaktınız.

Plan güzelmiş. Eşin gerçekten acayip bohça yüzünden gelmemek nedir? Başbaşa kalmak istemez mi insan daha yeni evlisiniz beraber vakit geçirmek daha cazip gelmeli şu zamanlar bence tavrını koy istiyorsa hiç gelmesin bı daha

Aileler arasında problem çıktı diye niye psikolojiniz bozuluyor? Yetişkin insanlarsınız sonuçta.
Zaten ailesinin yanında, bohça için bir erkeğin olmasına ne gerek, sizin yanınıza gelebilirmis. Koşa koşa yalnız kalmak için gelmesi lazım. Tayin için de uğraşmıyor diyorsunuz. Sizin evlilikten olmamış gibi duruyor.
bohça getirmeye 30 kişi geldiler. eşim de erkeklere hizmet etmek kardeşinin yanında olmak düşüncesiyle gelmedi buraya. benim de zorla orada olmam gerektiğini söyledi ama gitmedim. şimdi beni sen yalnız bıraktın burda olman gerekirdi diyor ama bende bunu kaldıracak psikoloji yok

Muhtemelen pes ederseniz sizi oraya tasinmaya bile ikna etmeye calisabilir.
2 sene sonrasının kavga konusu bu da. ben daha yeni tanışmışken tavrımı gösterdim ne kendi ailemin olduğu şehirde yaşamak isterim ne senin ailenin diye.kabul etti. şimdi orada yaşamak istiyor

bohça getirmeye 30 kişi geldiler. eşim de erkeklere hizmet etmek kardeşinin yanında olmak düşüncesiyle gelmedi buraya. benim de zorla orada olmam gerektiğini söyledi ama gitmedim. şimdi beni sen yalnız bıraktın burda olman gerekirdi diyor ama bende bunu kaldıracak psikoloji yok
Anladığım kadarıyla eşinizin yanına giden hep siz olmuşsunuz, ailesiyle yaşamasına rağmen. Orada bir özeliniz bile olmaz.
Bu adamın sizinle bir hayat yaşamaya niyeti yok gibi duruyor yani üzgünüm. Kardeşinin bohçası gelecek diye eşini bayramda yalnız bırakan adamdan bir hayır gelmez.

Zaten ailesinin yanında, bohça için bir erkeğin olmasına ne gerek bar zaten, sizin yanınıza gelebilirmis. Koşa koşa yalnız kalmak için gelmesi lazım. Tayin için de uğraşmıyor diyorsunuz. Sizin evlilikten olmamış gibi duruyor.
zor ve yorucu bir süreçti düğünün bu kadar kötü geçmesi ikimizi de çok üzdü kendimize aylarca gelemedik. evimize de geçemediğimiz için iyice bunalıma girdik kv evinde

Anladığım kadarıyla eşinizin yanına giden hep siz olmuşsunuz, ailesiyke yaşamasına rağmen. Bu adamın sizinle bir hayat yaşamaya niyeti yok gibi duruyor yani üzgünüm. Kardeşinin bohçası gelecek diye eşini bayramda yalnız bırakan adamdna bir hayır gelmez.
aslında her ay kendisi geliyor yanıma. ayda iki kere mutlaka geliyoe 1 hafta veya 10 gün. burada önemli olan tatili beraber yapmaktı ama ailesini yalnız bırakamadı

Eşiniz sizin de kadınlara hizmet etmeniz gerektiğini düşünmüş herhalde. Daha yeni evli sayılırsınız zaten başbaşa doğru düzgün vakit geçirmemişsiniz bu da sizin için bir fırsat olmalıydı bohçaya gelene her türlü hizmet yapılırdı zaten bohça getirme ne Allah aşkına nişan düğün olsa neyse. Asıl ailenin anlayışlı olması gerekirken onlar da teşvik etmemiş. Yazık olmuş ne diyeyim ben olsam şartlarımı zorlar ailemin yanına giderdim

Eşiniz sizin de kadınlara hizmet etmeniz gerektiğini düşünmüş herhalde. Daha yeni evli sayılırsınız zaten başbaşa doğru düzgün vakit geçirmemişsiniz bu da sizin için bir fırsat olmalıydı bohçay gelene her türlü hizmet ypılır bohça getirme ne Allah aşkına nişan düğün olsa neyse. Asıl ailenin anlayışlı olması gerekirken onlar da teşvik etmemiş. Yazık ol ış ne diyeyim ben olsam şartlarımı zorlar ailemin yanına giderdim
şimdi bu şekilde ailemin yanına gitmek bana iyi gelmeyecek:(

aslında her ay kendisi geliyor yanıma. ayda iki kere mutlaka geliyoe 1 hafta veya 10 gün. burada önemli olan tatili beraber yapmaktı ama ailesini yalnız bırakamadı
Baska bir yorumunuzda yaptığınız yolculuklardan yorulduğu yazmışsınız ya siz gidiyorsunzu diye düşündüm.
Bohça getirme için ailesinin yanında kalması nereden bakılsa manasız yine de.

Back
X