baş aşağıya inmiş...

algor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
738
2
32 haftalık gebeyim..Bugün kontrole gittim..Doktorum başın aşağıya indiğini söyledi..İstirahat etmem gerektiğini söyledi .Erken doğum riskin var dedi..Tedirgin oldum..Aynı durumda olanlar yazsın lütfen...:sinifsinif:

Benimki 31. haftada basi assagi indi ama doktor normal dedi, erken dogum tehlikesi yokmus. simdi 33 haftalik sayilir

benim de ilk 2 hamileligim de boyleydi durumum zamanim dolasiya kadar yattim hep.
ama 3. de 1 bucuk haftam kaldi, kafasi dondu sancim var, acilmam var, nisan geldi, ama inmek bilmiyor bir turlu :))

canim bol bol dinlen yat. inan gunu geldigi halde inmemesi daha kotu. szeryan, sunni sanci vs vs yok rahatça normal dogumunu yaparsan tabi normalden kormuyorsan.

az kalmıs canım hayırlısıyla bı kac hafta daha gecsın 36-37 yı doldursun ıns bebegın :emir_bebek:
ıstırahat et doktorun dedıgı gıbı.
zamanında ve saglıkla kucagına alman dılegıyle...

Canim benimde bebegim 30. haftada bas assagi, dogum pozisyounundaydi.
Evet, doktorum bana da istiharat et demisdi ( Ama ben hic yerinde durmayan, temizlik manyagi oldugum icin )
Suan tam 39. haftamdayim ve minigimin hala gelmeye niyeti yok....
Kaderde ne varsa, onu yasiyorsun yok ötesi yani.
Sen tedbirini al, takdir ise Yüce Rabbim'in..

ben daha 28.haftamdaydım,sanırım altıncı ayımı yeni bitirmiş oluyordum o durumda,benim bebeğimde doğum pozisyonu almıştı,başı aşağıdaydı.doktorum erken doğum riskinden falan hiç bahsetmedi.hatta ben korktum şimdiden dönmesi tehlikeli mi diye sordum,sorun yok dedi.şu anda 33.haftamdayım herşey normal gidiyor.

Teşekkür ederim herbirinize kızlar...İçim bir nebze rahatladı...Şimdi 33. haftadayım.Rabbim cümlemizin gebeliğini sağlıklı bir şekilde tamamına erdirsin...

bende 28. haftadayım daha bugün gittim doktora başı aşağıda ama herşey normal dedi sende korkma bence canım

ben de bugün doktora gittim.30. haftadayım. dönmüş dedi doktor.bebeğimin başı aşağıda..ama normal dedi....zaten bböyle olması gerekiyormuş...hayırlısı olsun....

X