• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baş ağrısı yüzünden parfüm deodorant vs..kullanamayan varmı?

Aile boyu migren sahibiyiz. Chloe'nin le parfumune bir bakin. Limon kolonyasinin parfum hali gibi olaganustu hafif ama kalicidir. Bir de eskiden chanson do diye marketlerde satilan bir parfum ve deodorant vardi. Bulursaniz o da nefistir. Migreni olan bi arkadasim da bunlari rahatlikla kullaniyor

ah ah bende bu konuda muzdaribim.gerçi baş ağrılarımdan değil parfüm kullanamamam.tamamen alerjiden kaynaklı.kokulu hiç birşeyi süremiyorum kendime.hele sabun onlara bile dokunamıyorum ama çok uzun uğraşlardan sonra ipek markasının sıvı sabunlarını buldum deniz kokulu ve hindisantan cevizlisini kullanıyorum.duş jeli olarakta deniz kokularından kullanıyorum.çamaşır yıkandığı zaman adeta evde savaş başlıyor.annem her seferinde çamaşırları yıkarken kokulu yumşaltıcılardan kullanıyor.onların kokusuna bile dayanamıyorum.boğuluyorum.aslında annemde de var bu.çok fazla parfüm kullanmıyor ama birkaç yıldır kullandığı parfüm versage.onun kokusu başını ağrıtmıyor.isterseniz onu deneyebilirsiniz.(versage bright crystal)

bende aynen canım yumuşatıcı hiç kullanmam...parfüm çok seviyorum ama hepsini yok ettim evimden..sayemde eşimde kullanmıyor zavallım...:1:
şu bahsettiğiniz kolonyalara bi bakayım..inşallah ferah bişey bulabilirim...yoksa limon kolonyasına devam edicem :5:

Bende kullanamıyorum parfüm. Oysaki çok seviyorum parfümü bir sürüde parfümüm var kullanmaya kullanmaya birikti. Alternatif bir şey bilmiyorum maalesef.
Bende toplu taşıma araçlarında parfüm sıkılmasını yasaklamaları gerektiğini düşünüyorum. Bir tek migreni olanlar yok alerjisi olan insanlarda var. En son yazın metroda ön koltukta kızlar çıkardılar parfümü fıs fıs sıktılar. O kadar söylendim hiç üzerlerinede alınmadılar. Sigara gibi yasaklasın. Ben evimde oda parfümü falanda kullanamıyorum. Asansöre sıkıyorlar bazen.

Bende kullanamıyorum parfüm. Oysaki çok seviyorum parfümü bir sürüde parfümüm var kullanmaya kullanmaya birikti. Alternatif bir şey bilmiyorum maalesef.
Bende toplu taşıma araçlarında parfüm sıkılmasını yasaklamaları gerektiğini düşünüyorum. Bir tek migreni olanlar yok alerjisi olan insanlarda var. En son yazın metroda ön koltukta kızlar çıkardılar parfümü fıs fıs sıktılar. O kadar söylendim hiç üzerlerinede alınmadılar. Sigara gibi yasaklasın. Ben evimde oda parfümü falanda kullanamıyorum. Asansöre sıkıyorlar bazen.

aynen canım aynen beni anlatmışsın, otobüsde dolmuşda bindiğim anda beynime saplanıyor parfüm kokusu..parfümün de bi sıkılma adabı vardır, şişenin içine düşmüş gibi sıkanlar var, hoş koktuklarını sanıyorlar ama resmen burnumu tıkayarak geçiyorum yanlarından..
bence de yasaklanmalı...hele şu duvara asılı duran kokular varya, ev için..onlarda çok etkiler beni...benim evimde şuan kokuya dair hiçbirşey yok..yumuşatıcı bile kullanmıyorum...

Back