- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
slm kızlar...
bende senelerdir sinüzit var, çok sık baş ağrısı çekerim..öyle bir müptela ki, bunla yaşamaya alıştım...
hatta migrenden bile şüpheleniyorum..
neyse, asıl soruma geleyim...yıllardır parfüm gibi kokulardan çok rahatsız olmuşumdur...çok sevmeme rağmen, kullanamıyorum...çünkü burnuma kokusu geldiği anda, şakaklarımdan ağrı saplanıyor resmen...
hele bir de ağır bir kokuysa hiç sormayın..resmen nevrim dönüyor...
o yüzden evdeki bütün parfümlerimi arkadaşlarıma hediye ettim..kendimi geçtim eşiminkileri de benim yüzümden o da kullanamıyor...
şimdi sorum şu, hani ferah kokular varya, böyle deniz esintisi gibi...hatta hoş kokulu sabun gibi vs...
öyle bir kokunun deodorantı veya parfümü varmıdır??
bugüne kadar kozmetik reyonlarında çok aradım çok soruşturdum, ama istediğim gibi bir koku bulamadım...
kullandığım anda ferahlatacak bir koku istiyorum...
komik gelecek size belki, en sevdiğim koku limon kolonyası
çünkü çok hafif ve rahatsız etmiyor beni...
varmı bilen bu bahsettiğim tarzda bir koku vs....
bende senelerdir sinüzit var, çok sık baş ağrısı çekerim..öyle bir müptela ki, bunla yaşamaya alıştım...
hatta migrenden bile şüpheleniyorum..
neyse, asıl soruma geleyim...yıllardır parfüm gibi kokulardan çok rahatsız olmuşumdur...çok sevmeme rağmen, kullanamıyorum...çünkü burnuma kokusu geldiği anda, şakaklarımdan ağrı saplanıyor resmen...
hele bir de ağır bir kokuysa hiç sormayın..resmen nevrim dönüyor...
o yüzden evdeki bütün parfümlerimi arkadaşlarıma hediye ettim..kendimi geçtim eşiminkileri de benim yüzümden o da kullanamıyor...
şimdi sorum şu, hani ferah kokular varya, böyle deniz esintisi gibi...hatta hoş kokulu sabun gibi vs...
öyle bir kokunun deodorantı veya parfümü varmıdır??
bugüne kadar kozmetik reyonlarında çok aradım çok soruşturdum, ama istediğim gibi bir koku bulamadım...
kullandığım anda ferahlatacak bir koku istiyorum...
komik gelecek size belki, en sevdiğim koku limon kolonyası
çünkü çok hafif ve rahatsız etmiyor beni...
varmı bilen bu bahsettiğim tarzda bir koku vs....