• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

baş ağrısı yüzünden parfüm deodorant vs..kullanamayan varmı?

gazeldustubaglara

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
10.411
2.199
248
slm kızlar...
bende senelerdir sinüzit var, çok sık baş ağrısı çekerim..öyle bir müptela ki, bunla yaşamaya alıştım...
hatta migrenden bile şüpheleniyorum..
neyse, asıl soruma geleyim...yıllardır parfüm gibi kokulardan çok rahatsız olmuşumdur...çok sevmeme rağmen, kullanamıyorum...çünkü burnuma kokusu geldiği anda, şakaklarımdan ağrı saplanıyor resmen...
hele bir de ağır bir kokuysa hiç sormayın..resmen nevrim dönüyor...
o yüzden evdeki bütün parfümlerimi arkadaşlarıma hediye ettim..kendimi geçtim eşiminkileri de:1: benim yüzümden o da kullanamıyor...:34:
şimdi sorum şu, hani ferah kokular varya, böyle deniz esintisi gibi...hatta hoş kokulu sabun gibi vs...
öyle bir kokunun deodorantı veya parfümü varmıdır??
bugüne kadar kozmetik reyonlarında çok aradım çok soruşturdum, ama istediğim gibi bir koku bulamadım...
kullandığım anda ferahlatacak bir koku istiyorum...
komik gelecek size belki, en sevdiğim koku limon kolonyası :1:
çünkü çok hafif ve rahatsız etmiyor beni...
varmı bilen bu bahsettiğim tarzda bir koku vs....

Migrenin geçmiş olsun arkadaşım...
Bende de var aynı durum.
Noa parfüm öneririm. Temizlik kokusu.
Benim başımı pek ağrıtmayan bir ürün.
Nivea da iyidir deodrant olarak.

Migrenin geçmiş olsun arkadaşım...
Bende de var aynı durum.
Noa parfüm öneririm. Temizlik kokusu.
Benim başımı pek ağrıtmayan bir ürün.
Nivea da iyidir deodrant olarak.

bende ondan istiyorum canım, sırf temizlik ferahlık kokusu olsun...
rahatsız etmesin..
niveanın deodorantını almıştım daha önce, o da ağır geldi yaa..:5:

Canım aynı dertten muzdaripim:'( otobüs veya kapalı yerlerdeki kokular mahvediyor... Johansen bebek kolonyasinin ocean olanı mis kokulu ve çok ferah tavsiye ederim...

Canım aynı dertten muzdaripim:'( otobüs veya kapalı yerlerdeki kokular mahvediyor... Johansen bebek kolonyasinin ocean olanı mis kokulu ve çok ferah tavsiye ederim...

canım valla aynen beni anlatmışsın.. otobüse arabaya binince bende mahfoluyorum...
bahsettiğin kolonyayı alayım inşallah...

canım valla aynen beni anlatmışsın.. otobüse arabaya binince bende mahfoluyorum...
bahsettiğin kolonyayı alayım inşallah...

Biliyorum ki dışarı çıkınca başım tutacak direk bir ağrı kesici alıp çıkıyorum yola:'( sosyal hayatı etkiliyor resmen... Geçmiş olsun canım dikkat et.

Biliyorum ki dışarı çıkınca başım tutacak direk bir ağrı kesici alıp çıkıyorum yola:'( sosyal hayatı etkiliyor resmen... Geçmiş olsun canım dikkat et.

aynen canım aynen..ağrı kesicilerle ayaktayız vallahi...
çantamda minik bi limon kolonyası var...bundan başkası beni mahfediyor...otobüse dolmuşa bineceğimde kolonya sürüyorum azcık ferahlıyorum...bu gidişle ömür boyu parfüm falan kullanamayacaz sanırım :5:

2-3 günde bir başım ağrıyor yıllardır migrenim var parfüm kokuları sigara dumanı çıldırtıyor malesef Allah herkese yardım etsin.Bende başımın ağrısı geçince ertesi gün kullanıyorum parfümü.

Ben de düşünürüm hep bunu. Kokusunu çok beğendiğim bir sabun, duş jeli falan olunca içimden geçer hep keşke parfümü olsa bunun diye. :1:

Ben dalin'in fısfıslı kolonyalarından önereceğim. Sarı olanı var bende. Nasıl desem, kokulu selpakların kokusunu andırıyor. O kadar hafif. Birkaç çeşidi daha var. Onlara da bir bak istersen.

Bir de kolonya demişken rebul mandarin de çok güzel kokar. Onun da var birkaç çeşidi daha. Bunu da değerlendir istersen. Minicik kutusu var rebulun hatta. Tam çantaya atmalık.

Çok kokulu birşey istemiyorsan ve vucut kokularını engellesin istiyorsan bunu kullanabilirsin çok güzel bir ürün

$21183_buyuk_zoom.jpg

Ben de pek hoşlanmam parfümlerin ağır kokusundan. Burnumu sızlatır, başımı ağrıtır.
Bebek kolonyaları güzel oluyor, hem ferah kokuyor, hem hafif. Bim in var böyle ferah kokulu bebek kolonyası, markasını unuttum şimdi, üzerinde yaprak resmi olanı beğenmiştim ben. Bir de sandığımın aksine baya kalıcıydı.

Benimde var sinüzit ağrı kesici çantamda stoğu var. Bende migrenden şüphelendim bi sürü test yaptırdım ama bildigin kronik sinüzit. Öyle koku olarak parfüm degilde keskin yemek kokularından filan etkilenirim sıcak soğuk rüzgar vs baş ağrısı fena. Alkolsüz parfümleri deneyin o ağır keskinlik olmaz. Ben kolonya kullanıyorum markaların spring flower tarzı olanlarını. Eskiden Fa nın vardı şimdi bulamıyorum.

Bende kullanamam başağrısı ve bulantı yapıyor, kokulara acaip hasasım bildim bileli böyleyim

slm kızlar...
bende senelerdir sinüzit var, çok sık baş ağrısı çekerim..öyle bir müptela ki, bunla yaşamaya alıştım...
hatta migrenden bile şüpheleniyorum..
neyse, asıl soruma geleyim...yıllardır parfüm gibi kokulardan çok rahatsız olmuşumdur...çok sevmeme rağmen, kullanamıyorum...çünkü burnuma kokusu geldiği anda, şakaklarımdan ağrı saplanıyor resmen...
hele bir de ağır bir kokuysa hiç sormayın..resmen nevrim dönüyor...
o yüzden evdeki bütün parfümlerimi arkadaşlarıma hediye ettim..kendimi geçtim eşiminkileri de:1: benim yüzümden o da kullanamıyor...:34:
şimdi sorum şu, hani ferah kokular varya, böyle deniz esintisi gibi...hatta hoş kokulu sabun gibi vs...
öyle bir kokunun deodorantı veya parfümü varmıdır??
bugüne kadar kozmetik reyonlarında çok aradım çok soruşturdum, ama istediğim gibi bir koku bulamadım...
kullandığım anda ferahlatacak bir koku istiyorum...
komik gelecek size belki, en sevdiğim koku limon kolonyası :1:
çünkü çok hafif ve rahatsız etmiyor beni...
varmı bilen bu bahsettiğim tarzda bir koku vs....

Ben de senelerdir her gün baş ağrısı çektim. Bazen beni sadece sersemleten bazen de zonklama. Suya biraz sirke koydum burnumdan çektim. Burnum açılana kadar ara ara işlemi yaptım. Çok şükür uzun zamandır baş ağrısı çekmiyorum. Aynı işlem tuzlu su ile de yapılıyor. Geçen gün çok hafif ağrı oldu hemen tuzlu suyla yaptım anında kesildi. Benim şifam oldu inşallah başkalarına da şifa olur. Ağrı kesici kullanmamaya çalışın bünye alışınca o da fayda etmiyor. Ve fazla ağrı kesici almak ta baş ağrısı yapıyormuş bilginiz olsun.

ah ah bende bu konuda muzdaribim.gerçi baş ağrılarımdan değil parfüm kullanamamam.tamamen alerjiden kaynaklı.kokulu hiç birşeyi süremiyorum kendime.hele sabun onlara bile dokunamıyorum ama çok uzun uğraşlardan sonra ipek markasının sıvı sabunlarını buldum deniz kokulu ve hindisantan cevizlisini kullanıyorum.duş jeli olarakta deniz kokularından kullanıyorum.çamaşır yıkandığı zaman adeta evde savaş başlıyor.annem her seferinde çamaşırları yıkarken kokulu yumşaltıcılardan kullanıyor.onların kokusuna bile dayanamıyorum.boğuluyorum.aslında annemde de var bu.çok fazla parfüm kullanmıyor ama birkaç yıldır kullandığı parfüm versage.onun kokusu başını ağrıtmıyor.isterseniz onu deneyebilirsiniz.(versage bright crystal)

Son düzenleme:
Ben de pek hoşlanmam parfümlerin ağır kokusundan. Burnumu sızlatır, başımı ağrıtır.
Bebek kolonyaları güzel oluyor, hem ferah kokuyor, hem hafif. Bim in var böyle ferah kokulu bebek kolonyası, markasını unuttum şimdi, üzerinde yaprak resmi olanı beğenmiştim ben. Bir de sandığımın aksine baya kalıcıydı.

Funda. :1: Ben de bir defasında aldım onlardan ve kokusuna hayran kaldım. Bir daha almak istedim aynısından ama ismini unutmuşum bulamadım aynısından. Çok da ucuz hem onlar.

Zeytin kolonyası çok güzel kokuyor.Diğerleri gibi hasta etmiyor insanı.Bazen parfüm niyetine kullandığım oluyor,keskin çok güzel bir kokusu var.

Back