• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Baş ağrısı (sol taraf)

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ben hamileyim ilaç alamıyorum ama başımın sol tarafı gözümden enseme kadar geçmek bilmeyen ağrım var. Baş ağrısı için hastaneye de gitmeye utanıyorum. Millet ne hastalıklarla uğraşırken. Hamilelikten mi bilmiyorum ama nasıl geçer bi fikri olan varsa Bilgi rica ediyorum acil.

Cnm genelde benimde öyle agirirdi bide baktım ki.
20 lik diş çıkarıyorum cok agriyordu sizin anlattiginiz gibi.ve o sayede hamileligimi öğrenmiştim.

Cnm genelde benimde öyle agirirdi bide baktım ki.
20 lik diş çıkarıyorum cok agriyordu sizin anlattiginiz gibi.ve o sayede hamileligimi öğrenmiştim.

Bende de böyle ağrı ilk kez oluyor 3. aya giricem 4 gün sonra Allah’ın izniyle hani yeni de değil ki. Hala bir damla geçmiş değil ağrım. En kısa zamanda atlatırım inşallah cevap için teşekkür ediyorum

Bende de böyle ağrı ilk kez oluyor 3. aya giricem 4 gün sonra Allah’ın izniyle hani yeni de değil ki. Hala bir damla geçmiş değil ağrım. En kısa zamanda atlatırım inşallah cevap için teşekkür ediyorum
Rica ederim cnm Rabbim sifa versin insAllah tez zamanda gecer

Back