BAŞ AĞRISI MİDE BULANTISI HALSİZLİK

Peki esas rahatsızlığınız nedir yaşınızı da öğrenebilir miyim
Yaşım 24. Çok şükür fiziksel olarak bir hastalığım yok, beş yıl önce bu hastalık beni hapsetti. Panik atak ve anksiyete teşhisi koyuldu. Şimdi de gebelik düşündüğüm için ilacı doktor kontrolünde doz düşürerek bırakıyorum, yoksunluk belirtisini mide bulantısı olarak yaşıyorum kaygılarım arttı ama az da olsa kendimi kontrol edebiliyorum sanırım.

Bu illet birlere musallat olduysa ufacık bitşeyde tetikleniyor
Ama Daha çok gençsiniz bunu aşabilirsinizde.
Burun kanaması yaşadım demişsiniz peşinden bir baş ağrısı da oldu mu acile gittiniz mi bunun için peki

Yok acile gitmedim çok az kanadı ve kaşıntı sonrası kanadı sanıyorum ki alerjik bir durumdu. Sonrasında baş ağrısı yaşamadım. Ancak araştıra araştıra beyin kanaması geçirdiğimi düşündüm

Google dan uzak durun bu hatayı bence yapıyorum takıntı hali işte inanmak istemiyoruz iyi bişey olduğuna
Hep kötülük kötü olanı araştırmak ama kötü olmasından da korkuyoruz

Google dan uzak durun bu hatayı bence yapıyorum takıntı hali işte inanmak istemiyoruz iyi bişey olduğuna
Hep kötülük kötü olanı araştırmak ama kötü olmasından da korkuyoruz
Aynen hiç sormayın bir döngünün içerisindeyiz. İnternete zaten en ufak bir şeyi yazınca dahi iyi şeyler çıkmıyor ama gel bunu beynime anlat. Aslında atak sırasında salgılanan korku ve adrenalinden dolayı beynimizin kendini kilitleyip korumaya aldığını o yüzden fiziksel birtakım belirtiler verdiğini algılayabilsek her şey çok güzel olacak..

Ama bedensel rahatsızlıklarımız ne olacak sizin anladığım kadarıyla herhangi bir rahatsızlığınız yok benim boynum çok rahatsız bundan sebep çok şey yaşıyorum gün içerisinde ve panik atakta bundan tetikleniyor

Siz neler yaşıyorsunuz merak ettim bende de var boyun düzleşmesi EMAR sonuçlarımda resmen oklava yutmuşum gibi bir görüntü vardı
Tansiyon, boğazda yumru hissi, el ve bacaklarda güçsüzlük, uyuşma, karıncalanma, göğüste batma..... Bunlardan hangisi onunla bağlantılı bilmiyorum ama bunları yaşayıp doktora gidince boyun düzleşmesi ve fıtık başlangıcı olduğunu söyledi.

Bende size anlatmak istiyorum
Bende sağ ense tarafında başlar hep sağ alt dişlerime burnumun bir kanadı ıslanır yada tıkanır gözlerime vurur sersemlerim ardından boğazımda yumru hissi bulantı basen öğürme gelir denge bozukluğu karıncalanma baş dönmesi sersemlik hissi fenalaşma hissi derken panik atak artık kimseyle göz teması kuramam o anda telefona bile bakamam odaklanamam hiç bişeye adeta dış dünyayla bağlantım kopar ayakta duramam.bende boyun düzleşmesi fıtık kireçlenme ostekondroz ve kanal daralması da var sinir sıkışması
Çok çekiyorum sonra tüm omurgada yukardan aşağı bir acı var kemiklerimde.
Bu en şiddetli atağım her zaman olmuyor ama dikkat ediyorum her ay adetime 10 gün kala başlıyor.adet birimine hahfilşyor bittikten sonra rahatım ama migrende var bende.

Yaşadıklarınızın tamamını yaşıyorum ve dediğiniz gibi adet zamani artıyor. Bazen tuvalete çıkınca normalde dönüyorum. Bana seronegatif artrit dendi fibromiyalji dendi girmediğim mr tomografi kalmadı ve hâlâ çözümü bulamadım. Bende kulakta basınç hissi de var. Psikiyatri son çarem sanırım.

Gerçekten yaşadıklarımın hepsini sizde yaşıyormuşsunuz ben bu dünyada bu kadar semptomu biralara yalayan başka birinin olduğunu düşünmüyordum ben antidepresanda kullanıyorum 10 gündür.ama bilemiyorum bende ki etkisini anlayamadım
Bakın hiç vagus siniri diye birşey duydunuz mu boyun rahatsızlıklarında bu sinir gerilir ve buna benzer semptomlarda yapabiliyor isterseniz Google da araştırın

Aslında çok kişi var burada yaşayan. Bayağı kişiyle özelde konuştum ama sonuç yok maalesef. Şu teşhis kondu diyen yok. Ağırlıklı olarak boyun düzleşmesi, anksiyete denmiş. Ben birkaç ay oldu d.. kullanıyorum fakat maalesef aynıyım. Romatolog verdi bana fibromiyalji için. Büyük ihtimalle 90 mg'ye geçeceğiz. Hiç duymadım bahsettiğiniz şeyi hemen araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…