Baş ağrım

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
uzun zamandır başımın sadece tek tarafında genellikle sağ tarafında ağrı oluyo ve çok şiddetli oluyo. iki tarafı ağrıdığı anlar nadir.. son zamanlarda da sağ tarafında karıncalanma olmaya başladı önceden sadece tek tarafı ağrıdığından şüphelenip kontrole gitmiştim kaç sene evvel bişi yoktu şimdi bi de bu karıncalanma başladı nolabilir sizce:S korku kapladı beni:/

eger cok rahatsiz ediyorsa bi tekrar gorun doktora canim...bazen cok agir uyudugunda yada cok uyudugunda insanin basinin sadece bi tarafi agriyabiliyor ama yinede saglik bu sakaya gelmez...git bi muayne ol icin rahatlar...INSALLAH BIRSEY CIKMAZ ALLAH BUYUKTUR...gecmis olsun...

inşallah bişi yoktur dediğin gbi, sağol cnm. korkuyorum işte baya bi garipleştim çünkü düz yolda sendeliyorum bazen kekeliyodum 3 gündür de şimdi de bu uyuşma olunca..

inşallah bişi yoktur dediğin gbi, sağol cnm. korkuyorum işte baya bi garipleştim çünkü düz yolda sendeliyorum bazen kekeliyodum 3 gündür de şimdi de bu uyuşma olunca..

sende sagol canim insALLAH YOKTUR BIRSEY AMA bak canim kendinde belirtiler hissediyorsun belkide psikolojik ama icini rahatlatmak adina gidip bi muayne ol belkide basit bi bas agrisidir iste ama git muayne ol tedbiri elden birakma...

sende sagol canim insALLAH YOKTUR BIRSEY AMA bak canim kendinde belirtiler hissediyorsun belkide psikolojik ama icini rahatlatmak adina gidip bi muayne ol belkide basit bi bas agrisidir iste ama git muayne ol tedbiri elden birakma...

olucam tabiki, kendimi yer bitiririm yoksa canm:18:

Konu içeriği nedeniyle "Algoloji-Ağrıbilim" başlığına taşındı.
Konuları lütfen ilgili başlıklara açmaya dikkat edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…