Merhaba dün akşam vajinamda bir kaşıntı başladı. Kaşıdıkça elime bir kitle geldi dudağın alt kısmında tek taraflı bir şişlik. Biraz araştırdım bartolin kisti olduğunu düşünüyorum. Şişlik çok büyük değil fakat hala inmedi. Doktora gitmek istemiyorum. Hangi ilacı kullanabilirim. Daha önce benzer durumu yaşayan var mı?
Merhaba .
Geçmiş olsun . Doktora gitmeden geçmez o , mutlaka müdahale edilmesi gereklidir , eğer bartolin kisti ise gitgide büyüyecektir , hareket dahi edemezsiniz geç olmadan mutlaka bi doktora gidin .
Merhaba dün akşam vajinamda bir kaşıntı başladı. Kaşıdıkça elime bir kitle geldi dudağın alt kısmında tek taraflı bir şişlik. Biraz araştırdım bartolin kisti olduğunu düşünüyorum. Şişlik çok büyük değil fakat hala inmedi. Doktora gitmek istemiyorum. Hangi ilacı kullanabilirim. Daha önce benzer durumu yaşayan var mı?
Benimde oldu oturamaz hale gelmistim cok sicak suyla banyoya girdim özellikle o kisma sicak su tuttum ertesi sabah gecmisti sansliydim sanırım umarim tekrarlamaz
Canim.cok gecmis olsun ama.seni korkutmak istemem iki kez basima geldi rabbim kimsenin basina vermesin o kadar cok agriyorduki donerken bile aglayarak donuyordum.ben dokunamazken doktora gittigimde doktor bastira bastira sislige apseyi indirmisti sirtima kadar kan olmustu her yerim.sonra tekrarladi cok afedersiniz doktora gitmeye cok korktugum icin esim igne aldi eczaneden siringayla apseyi yavas yavas bosaltti. İlerlemeden git canim.doktora mutlaka cok aci cekersin yoksa iliski sirasinda da vajinada kuruluk olursa kayganlastirici fln kullan canim gercekten cok zor resmen cökmustum ben o zmn dikkat et kendine ve mutlaka doktora git canim