- 26 Aralık 2019
- 18
- 4
- 86
- 24
- Konu Sahibi Serpil18sm
-
Hangi bezler alınacakmış? Klitoris uzantilari mi? Yani iç dudaklar.Arkadaşlar bartolin absesi ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var kısaca şöyle anlatayım benim doğumdan sonra çıktı bu bartolin kisti ve 4 senedir felan var ama küçüktü büyümemisti doktora felan da gittim özel hastaneye gittim orda bezleri alcaz dedi başka çaresi yok dedi ama ben aldırmadım bida gitmedim 1 sene sonra da devlet hastanesine gittim ordaki doktorda antibiyotik verdi antibiyotikleri yarısını içtim ama yan etki yaptığı için devam edemedim bu arada bartolin absesi büyük değildi taki 2 gün önce büyüdü baya belli oluyor napcami bilemiyorum ibrahim saraçoglunun dut kurlerini felan yapmaya başladım 1 gün oluyor şişlik ceviz büyüklüğünde bu durumda olan var Mi lütfen bilgi verin arkadaşlar
Bartolin bezlerini dedi alcaz diye ama ben gitmedim kimse aldırma diyo yasimizgençHangi bezler alınacakmış? Klitoris uzantilari mi? Yani iç dudaklar.
Yokluğu neye sebep oluyormus ki? Ben hic boyle duymamistim. Sanki basit bir operasyon gibiydi.Bartolin bezlerini dedi alcaz diye ama ben gitmedim kimse aldırma diyo yasimizgenç
Öncelikle cevap yazdığın için sağol ne kadar zaman oldu ameliyat olalı acaba şu anda durumun nasıl valla benim ağrım sancimvar oturamiyom pisikolejim bozuldu resmen yaa ameliyattan sonra nas oldun şimdi iyimisincanım merhaba canım ben 5 ay önce ameliyat oldum. öncesinde 4 sefer enjektör yardımıyla iltihap çekildi ama geçici tabiki ağrı sızı ölüyordum resmen. çok araştırdım istanbulda bi doktor buldum bu bartolin konusunda baya bir tecrübe yapmış aradım birebir konuştum yaşımdan dolayı kesinlikle bezleri almayacağını eğer onun için geleceksen hiç gelme bu yaşta ben senin bezlerini asla almam dedi şişliği gördükten sonra işleme karar veririm dedi ama ben sivastan gelicem ameliyat sonrası nasıl olacak yatacakmıyım ağrı sızı gibi sorular sordum ameliyat sonrası senin yerinde olsam bi güzel gezerim istanbulu dedi şaşırdım tabi. kalktık gittik istanbula bana marsupializasyon ameliyatı uyguladı ortalama 40 dk sürdü ve tam 12 tane dikişim vardı. ameliyat sonrası dediği gibi bi güzel gezdim ağrı sızı sıfır ve şuandada çok rahatım Allaha şükür. doktorumda çok çok ilgiliydi sağolsun.
Sen aldırdın mi canimYokluğu neye sebep oluyormus ki? Ben hic boyle duymamistim. Sanki basit bir operasyon gibiydi.
Hayir hayir okumustum sadeceSen aldırdın mi canim
Evli bayanlarda cinsel ilişkide zor oluyormuş deniliyorHayir hayir okumustum sadece
Yok canım kaşıntı yoktu bendeBi kac gundur bende de ceviz buyuklugunde kist gibi bisey var.netten bakinca bartolin kistine cok benziyor.p.tesi doktora gidip baktiricam.bende herhangi bir agri yok ama cinsel iliski sirasinda siddetli agri oluyor.bide kaşintida arada oluyor sizinkinde kasinti var miydi
Bende de olmuştu ama ben evde kendim temiz tuttum , yediklerime dikkat ettim geçti, maydanoz ve soğan kürlerini deneyin bence , korkmayın temiz tutun sıcak bez kompleksi yapın, bezi ütüleyin sıcak şekilde uygulayın , bir süre çamaşırlarınızı ütüleyin ve stres yapmayın , bende bekarken olmuştu, evliyseniz daha dikkat edin ,Arkadaşlar bartolin absesi ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var kısaca şöyle anlatayım benim doğumdan sonra çıktı bu bartolin kisti ve 4 senedir felan var ama küçüktü büyümemisti doktora felan da gittim özel hastaneye gittim orda bezleri alcaz dedi başka çaresi yok dedi ama ben aldırmadım bida gitmedim 1 sene sonra da devlet hastanesine gittim ordaki doktorda antibiyotik verdi antibiyotikleri yarısını içtim ama yan etki yaptığı için devam edemedim bu arada bartolin absesi büyük değildi taki 2 gün önce büyüdü baya belli oluyor napcami bilemiyorum ibrahim saraçoglunun dut kurlerini felan yapmaya başladım 1 gün oluyor şişlik ceviz büyüklüğünde bu durumda olan var Mi lütfen bilgi verin arkadaşlar
Bu süreçte ilişkiye girmeyin dediklerimi yaparsanız rahatlarsınızBi kac gundur bende de ceviz buyuklugunde kist gibi bisey var.netten bakinca bartolin kistine cok benziyor.p.tesi doktora gidip baktiricam.bende herhangi bir agri yok ama cinsel iliski sirasinda siddetli agri oluyor.bide kaşintida arada oluyor sizinkinde kasinti var miydi
Merhaba senin ki apselesmemis ozaman canım küçükmus kendin geçirdiğine göreBende de olmuştu ama ben evde kendim temiz tuttum , yediklerime dikkat ettim geçti, maydanoz ve soğan kürlerini deneyin bence , korkmayın temiz tutun sıcak bez kompleksi yapın, bezi ütüleyin sıcak şekilde uygulayın , bir süre çamaşırlarınızı ütüleyin ve stres yapmayın , bende bekarken olmuştu, evliyseniz daha dikkat edin ,
Galiba çünkü o kadar uzun sürmedi bendeMerhaba senin ki apselesmemis ozaman canım küçükmus kendin geçirdiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?