Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benımde kendımce sorunlarım var ama senın durumunu bıraz anlıyorum benımde annem kardesım ve benı dogurmak ıstemedıgını kaza oldugunu soyler anlatacak olsam benımde senden daha cok yazacagım seyler yasadım ama sana sadece öğüdüm çalış çalış çalış ve karsına mutlaka iyi bir insan gelecektır bunu unutma bırde belkıde kımsenın sana vermeyecegı bır akıl vereyımkı asla asla evlenecegın kısıye bu yasadıklarını aılenle ve kendınle kötü şeyleri asla anlatma erkekleri oncelerı guzelce senı dınlıyorlarr sonrada sürekli başına kakıyorlar evlılıgınde mutlu olmak ıstıyorsan bu yasadıklarına sünger cekeceksın en kolayı bu olur istersen yardım al ama bu konuları esın olacak kısıye asla anlatmaaaaaa
konu sahibi arkadaşım yaşadığın o kötü hayata çok üzüldüm
benimde annemle ilgili sorunlarım var ama bu denli değil
anlattıkların bana bir arkadaşımı hatırlattı oda senin gibi anne ve babasından çok çekmiş erkek kardeşi hep sahip çıkıyordu ona
köyde doğmuş büyümüş bir kız
annesinden bu kadar çekerken birde güvendiği sevgilim dediği kişi kızı herkese rezil etmiş bu olay 10-15 sene önce falan olmuş o zaman cep telefonu bu kadar yaygın değil kağıtlara yazıp yazıp haberleşiyorlar kız sevdiği kişiye bişeyler yazmış vermiş meğerse adam bununla gönül eğelndiriyormuş sen al o mektubu köyün en işlek sokağına bir direğe as köydede şehirler gibi değil duvara kağıt falan asılmaz duyuru falan kağıtla asılarak duyurulmaz nedir bu diye gelen okuyor giden okuyor
kız bir dayak yemişti annesinden babasından ki sopalarla demirlerle
sonrada aynen sana olduğu gibi yattınmı kalktınmı bakiremisin o musun bu musun diye başladılar
o bitti yok bu kız evde kaldı kimse almaz kimse bakmaz
diye diyeee
kızın ömrünü yediler
ama ben o kıza hayret ediyordum çok takdir ettim o kadar dua ediyordu ki. Allah'ım beni bu azaptan kurtar diye şimdi öyle mükemmel biriyle evlendi ki 1 dediği 2 olmuyor. Allah mutluluğunu daim etsin kat kat arttırsın... 30-33 yaşında falandı evlendiğinde velhasıl kelam diyeceğim şu ki senin elinde daha çok imkân var üniv.mezunuymuşsun hemen bir iş bulmaya çalış biraz para kazan bir arkadaşınla ailenden çoooooooookkkkkk uzakta bir ev tut yada yurda yerleş evlenicem falan filan diye bekleme amca oğlun nasılsa bana inandılar diye cesaretini toparlayıp daha kötü şeyler yapabilir. Allah korusun
yaşadıkların çok kötü canım allahım sabır versin ilk önce iyi bir iş sonra mutlu bir yuvan olur inşallah canım