Bartholin kisti

Benim antibiyotiktik durum yokmuş kist varmış alınsa da olurmuş alınmasa da öle dedi doktor

Ameliyat zor muydu bezler alınınca kayganlık olmuyomuş ve acı hissedilmiyormuş cinsel ilişki esnasında

Benim antibiyotiktik durum yokmuş kist varmış alınsa da olurmuş alınmasa da öle dedi doktor
Öyle saçma şey duymadım kistin içindeki bakterileri antibiyotik yok ediyor yada ameliyat ile alınır. İnsanı rahatsız ediyor benim ağrı yapmadığı halde rahatsız etti.

Ben yasadim az da olsa yasiyorum hala. Ameliyat oncesi lazer epilasyon tavsiye ederim. Kil koku iltihabi en buyuk nedenlerden. Cok azaldi eskisine oranla. Ameliyat cok basit hatta lokalle oluyor ama tekrar edebiliyor. Once lazer epilasyonu deneyin

Sizinki ne büyüklükte ve ömür boyu bu şişlikle mi yaşayacaksınız?
Canım fındıktan biraz daha büyük benimkisi rahatsızlık vermiyo şuanda ama dikkat etmeye çalısıyorum. Sürekli pamuklu çamaşır giymek , günlük ped asla kullanmamak (günlük ped mantar oluşumuna sebep oluyo daha önce mantarda yaşadım o zamandan beri günlük pedi bıraktım ) cok dar pantolon giyinmemek ve sık sık çamaşır değiştirerek büyümesini engellemeye çalışıyorum iki hafta önce yine doktora gittim sıkıntı olmadığını söyledi. Daha önce aldıranları vs çok araştırdım ama hep tekrarladığına dair şeyler okudum doktorda aynısını söyleyince aldırmaya şuanlık gerek görmedim. Eğerki enfeksiyon vs olursa ateş yaparmış ve büyürmüş o yüzden dikkat etmek lazımmış. Umarım zamanla kaybolur hepimizinki

Canim benim vajinamin sol tarafinda nohut büyüklüğünde bir sislik vardi cok korktum ve doktora gittim bana kil koku iltihabi dedi. Muhtesem bir dermatologtur kendisi. Hap vermisti. Bana agda yapma demekki cilt tipin batiga meyilli demisti jilet ya da lazer epilasyon dedi
Ben lazer epilasyona gittim ne hikmetse suan oyle bir sislik yok ama ben dikkatli bakinca goruyorum belki o o sekilde kaldi ama icindeki çıktı sanirim. Bu tip seyler tekrarlıyor doktor dogru demis kizkardesim yerlere vurdu kendini koskocamandi kara merhemle patladi ve yeniden tekrarladi malesef 1 sene sonra.

Ameliyat olmasada kuruluk oluyoki zaten bartholin doktorunanlttığına göre sıvı salgılayan kesenin tıkanmasından kynaklanan bir durummuş sıvıyı atamadığın için kist oluşuyomuş

Bende de var bu kistten apse olmadıgı icin doktor ameliyat gerekli görmedi ama hiç gecmedi hala var bi şişlik. Ben bisey sormak istiyorum ilişki sırasında agrıyormu? Benimki agrıyor ve ilişkiden sonra şişiyor daha da. Saraçoğlu beyaz dut kürü demiş bir arkadas? İşe yararmı acaba?

Bartholin kisti bazılarında ağrı yapıyor bazılarında ağrı yapmıyor, kişiden kişiye değişiyor, kimilerinin apsesi patlıyor kimilerinde de gittikçe büyüyor, uzun zamandan beri bartholin apsem vardı, agrım açık hiç bişeyim yoktu sadece gün geçtikçe büyüdüğünü hissediyordum, en sonunda dayanamadım ve doktora gittim ameliyatla bezimi aldı,1 hafta yattım sonra ayağa kalkmaya başladım.1 ay gibi sürede dikişlerim iyileşti ve çok şükür kurtuldu tamamen ve tekrarlamadı..

Ameyat kolay ama benimki zor geçmişti çünkü apsem çok büyümüştü ve doktor ameliyat ettiğine pişman olmuştu :) size tek söyleyeceğim şey ne kür ne de başka bişey fayda etmiyor, hiç bi şekilde geciktirmeyin doktorunuz neyi uygun görüyorsa onu uygulayın..

Canim bu bartholin kisti folikut dedikleri kil donmesinden kaynakli sisme mi
Ben ilişki sırasında acı hissettiğimi farketmedim hiç bence apseye işe yarar iltihap sonuçta o ama kiste pek zannetmiyorum

Benimki kılla alakalı değil vajina girişi kayganlık sağlayan iki bez var sağlı sollu ben normal doğum yaptım tabi dikişten sonra apse yaptı antibiyotikle ağrım geçti tabi sıvı atılmadı bu sıvı da kiste dönüşmüş işte tek çözüm bence ameliyat benim

Öyle saçma şey duymadım kistin içindeki bakterileri antibiyotik yok ediyor yada ameliyat ile alınır. İnsanı rahatsız ediyor benim ağrı yapmadığı halde rahatsız etti.
Beni görüntüsü aşırı rahatsız ediyo ve aldırınca tekrarlayabilir dedi doktor bu yüzden cesaret edemiyorum çektiğim acılar yanıma kalcak sadece

bu kist normal durumda belli oluyor mu yoksa lavaboda oturunca mı farkediliyor.benim vajina sağ tarafta idrar yaparken ortaya çıkıyr veya otururken belli ediyor onun dışında yok.hatta doktor bakınca da görmedi.bu bartolin olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…