- 27 Temmuz 2018
- 259
- 101
- 23
- Konu Sahibi Hepsonradangelir
-
Doktor bana bırakıyo ama tekrarlayabiliyomuşdoktorun önerisi ne yönde acaba
Benimki çok kötü görüntü olarak eşim de aldıralım diyo ama doktor bana istersen ameliyat ederim dedi tekrarlayabilir dedi başka bişey demedi ben günlük ped kullanıyorum ama Nasıl olcak ki diğer türlü mantar rahatsızlığı da çıktı ek olarakCanım geçmiş olsun bende de var bartholin kisti. Doktora belirli aralıklarla kontrole gidiyorum doktorum alınması taraftarı değil. Çok dikkatli olmak gerekiyor enfeksiyon falan kaparsa şişlik büyüyebilir ve zarar verebilirmiş onun haricinde en büyük sıkıntısı vajinal kuruluk olarak anlattı doktorum. Dikkatli ol günlük ped baylonlu çamaşır vs kullanmamak gerekliymiş. 40 yaşından önce alınsa bile tekrarlama olasılığı çok yükselmiş
Sizinki ne büyüklükte ve ömür boyu bu şişlikle mi yaşayacaksınız?Canım geçmiş olsun bende de var bartholin kisti. Doktora belirli aralıklarla kontrole gidiyorum doktorum alınması taraftarı değil. Çok dikkatli olmak gerekiyor enfeksiyon falan kaparsa şişlik büyüyebilir ve zarar verebilirmiş onun haricinde en büyük sıkıntısı vajinal kuruluk olarak anlattı doktorum. Dikkatli ol günlük ped baylonlu çamaşır vs kullanmamak gerekliymiş. 40 yaşından önce alınsa bile tekrarlama olasılığı çok yükselmiş
Benim ilk doğumda çok acı veriyordu ve ilaç kullandım ağrı geçti ama o şişlik hiç inmiyo beni rahatsız eden o şişlik çünkü normal Bi görüntü değilHiç rahatsızlık vermiyor mu size?
Bende de benzer bir şey olmuştu ve ben ateş, mide bulantısı gibi sorunlar yaşamıştım.
Tam teşhis konamadı, kist de olabilir çıban da dendi. İlaç kullandım ve geçti şükür.
Ameliyatı olanların bir çoğu tekrarlamış. Değmez. Kürlerle vs geçirmeye çalış,bende de çıkıyordu sirkeyle geçiriyordum.[/QUOT
Sirkeyle Nasıl geçti şişlik büyük müydü lütfen hiç bişey yapmadım şu ana kadar şişlik de büyük baya geçer mi ameliyattan vazgeçtim çünkü korkuyorum ama orda Bi soruna yol açcak şişlik diye
Ama benim şişlik içten ve neredeyse Bi ufak limon büyüklüğünde bilmiyorum dışardan müdahale içeriye işe yarar mıCanım bende moscollum vardı ve vajina dudağımın hemen yanında içten bir şişlik vardı böyle bilye gibi bastırınca acıyordu çok bastırıp patlattığımda içinden kanlı irin akıyordu.
Ben onu kendi haline bırakmışken moscollumlara saf elma sirkesi sürmeye başladım. Sirkeyi pamukla ıslatıp genital bölgeme yerleştiriyordum kaplıyordum her yerini. Sonra boxer giyiyordum gece öyle yatıyordum sabah da sebamed'in intim (genital bölge) temizleyicisiyle keseliyordum. Böyle böyle hem moscollumlardan hemde kistimden kurtuldum.
Büyüklüğü ne kadardı kistinizin ağrı acı yok demi sadece şişlik denicem çok teşekkür ederimBende de vardı saraçoğlunun beyaz dut kürünü yaptım 2 gün içinde kist kendiliğinden patladı ne zaman hafif bi şişlik görsem hemen dut kaynatıp içiyorum dut vücutakki iltihabı söküyormuş .. ben çok memnun kaldım .. her gin iç çamaşırınızı değiştirin yüksek derecede yıkayıp ütüleyin .. temizlik şart.. zamanında çok çektim bu kistten .. ama hamile kalmamla geçti 2 yıla yakındır uğramıyor
Ufak bi limon büyüklünde mi???Ama benim şişlik içten ve neredeyse Bi ufak limon büyüklüğünde bilmiyorum dışardan müdahale içeriye işe yarar mı
Ağrı olmaz mı okula bile gidemedim 1 hafta o derece ağrısı vardı .. şişlik yumurta büyüklüğü kadar vardı .. ama patladığında insan yeniden dünyaya gelmiş gibi rahatlıyor..Büyüklüğü ne kadardı kistinizin ağrı acı yok demi sadece şişlik denicem çok teşekkür ederim
Çok büyük ama doktor olmasan da olur ameliyat dediUfak bi limon büyüklünde mi???
Ameliyat olman lazım,bu çok büyük değil mi?
benimki apse durumu değil sadece kist ağrı acı yok şişlik var bu yüzden kendiliğinden düzelmez sanırımAğrı olmaz mı okula bile gidemedim 1 hafta o derece ağrısı vardı .. şişlik yumurta büyüklüğü kadar vardı .. ama patladığında insan yeniden dünyaya gelmiş gibi rahatlıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?