Bartholin kisti. lütfen yardım edin ameliyat oldum ama..

perican11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
31
0
86
İzmir
Merhaba öncelikle herkese, tecrübelerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim.Ben 29 ocakta bartholin kisti ameliyatı oldum, ilk 1 ay çok dikkat ettim batikon vs hep temizledim yaramı, ameliyatım dışa doğru kanal açma yöntemi ile oldu( Marsupialization)
Yöntemi

Ve 2 hafta önce cinsel ilişki oldu ağrım olmadi, 2 hafta önce de dikişlerimi aldırdım ilişkiden önce. Ama dün ki ilişkide çok ağrım acım oldu,ameliyat olduğum sağ dudakta sertlik var ve acıyor. Her ilişkim böyle ağrılı mı olucak? Bu durumu yaşayan varmı acaba? Birde ameliyat olduğum yer dikiş izleri kaldı sanki orası darphane gibi. Acaba geçermi? Ordaki deri pürüzsüzleşir mi? Yurt dışındayım burada okuyorum beni ameliyat eden türkiyedeki doktorada gidemiyorum( Ne yapmalıyım çok teşekkür ederim

Bende marsupilizasyon işlemi yaptırdım.tek taraflı 3 yılı geçti.. Sertlik olması normal sonradan yumuşar.ödem falandır . Acımasıda normal. Zamanla geçecektir. 1 hafta bi iliskiye girmeyin derim. Deri iyileşsin. Baticon vermişti doktor bana her tuvalettin sonra sür diye

Merhaba bende sürdüm batikon ama 2 ay geçti ameliyatımın üstünden hala aciyor((
Peki ameliyat yerinizde iz kaldi mi benimki darphane gibi oldu

Merhaba bende sürdüm batikon ama 2 ay geçti ameliyatımın üstünden hala aciyor((
Peki ameliyat yerinizde iz kaldi mi benimki darphane gibi oldu
Ameliyat yeri dediginiz bende tek tarfin ic kisminda kisti kesip deriyi yanlara diktiler...15 dakkalik bir islemdi. Canim acidigindan sandalyede kisa sureli uyuttular. Sonra iltahapi bosaltmak icin kanal actilar. Orayi gorebilmek icin acmam falan lazim...minnacık...kimse anlayamaz.iz yok yani. Ama doktorum garanti vermedi..tekrarlayabilir dedi..o zaman gene gidip ayni islemi yaptirabilirmisim. Soyle bir cozum onerisi sunayim oyleyse...doktorunuzla twlwfonda iletisim kurun. 2 aydir aci duydugunuzu soyleyin. Belki yardımcı olur

Merhaba son durumunuz nedir. Ben 20gün önce aynı işlemi yaptırdım dikişlerimi bugün aldılar (cuma alınması gerekiyordu adet olduğum için bugüne kaldı). Normalde ameliyyattan 1hafta sonra acımıyordu ama bugün dikişleri aldıktan sonra dikiş yerleri acıyor. Acaba kaç gün acır? Ve ilişkiye ne zaman girebilirim. Siz dikişleri aldırdıktan kaç gün sonra ilişkiye girdiniz? Hala acı oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…