- 5 Temmuz 2012
- 131
- 39
Merhaba arkadaşlar. Bu illet ilk olarak 5 sene önce vajinamın sol tarafında olmuştu. O zaman kendisini ne bilmişliğim ne de duymuşluğum vardı. Ağrı dayanılmaz olunca jinekoloğa gittim ve doktorun bahsetmesi ile adını öğrenmiş oldum. Antibiyotik tedavisi yapıldı. Geçmezse küçük bi operasyon denildi. Çok korkarım ameliyat falan. İlaçla geçsin diye çok dualar ettim o küçülmek yerine gittikçe büyüdü. Tekrar doktora gittim ve ameliyat şart dendi. Ertesi sabaha gün verdi. O gece ağrısına zor dayandım. Bi şekilde uyumuşum. Sabah ameliyat için kalktığımda Ağrımın hiç olmadığını farkettim. Hemen bir ayna alıp baktım inanamadım. Tamamen inmişti. Kendiliğinden sönmüş. Doktora gittim kendi boşaldığı için ameliyat yapamayacağını söyledi. İğne verdi antibiyotik. 10 gün onu oldum. Ve orayı batikonla pansuman yapmamı söyledi. Dediklerini yaptım. Bana bunun belki 2 hafta belki 2 sene ama mutlaka tekrarlanacağını söyledi. O an çok üzüldüm. Çünkü acısını çeken bilir.
Velhasıl aradan 5 sene geçti ve şu an bu kez sağ tarafımda nüksetti hastalık. Artık evliyim. İlk geçirdiğimde bekardım. Forumlarda okuduğum kadarıyla doktor müdahelesi, ameliyatlar hatta bu bezi aldırmak bile çözüm değil. Bu işlemleri yapıp hala 10-20 kez başına gelenler var. Ben de şu an kendi imkanlarımla antibiyotik, antibakteriyal ilaçlarla çözmeye çalışıyorum . Bir de İbrahimin Saraçoğlu'nun bu hastalık ile ilgili bitki tedavilerini deniyorum. Şu an 5 gündür çekiyorum, biraz küçülme söz konusu ama geçmedi daha. Bunun bir şekilde evde tedavisini duyan bilen, başına gelen tecrübeli insanlardan tavsiye bekliyorum. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Ama benim gibi bu illeti yaşayıp derman bulmak isteyenler ya da başına gelenler beni anlayacaktır. Çok acı verici bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.
Velhasıl aradan 5 sene geçti ve şu an bu kez sağ tarafımda nüksetti hastalık. Artık evliyim. İlk geçirdiğimde bekardım. Forumlarda okuduğum kadarıyla doktor müdahelesi, ameliyatlar hatta bu bezi aldırmak bile çözüm değil. Bu işlemleri yapıp hala 10-20 kez başına gelenler var. Ben de şu an kendi imkanlarımla antibiyotik, antibakteriyal ilaçlarla çözmeye çalışıyorum . Bir de İbrahimin Saraçoğlu'nun bu hastalık ile ilgili bitki tedavilerini deniyorum. Şu an 5 gündür çekiyorum, biraz küçülme söz konusu ama geçmedi daha. Bunun bir şekilde evde tedavisini duyan bilen, başına gelen tecrübeli insanlardan tavsiye bekliyorum. Yazım uzun oldu kusura bakmayın. Ama benim gibi bu illeti yaşayıp derman bulmak isteyenler ya da başına gelenler beni anlayacaktır. Çok acı verici bir durum. Allah kimsenin başına vermesin.