Bartholin kisti apsesi ameliyatı oldum yaklaşık 2 hafta oldu ilaçlarımı ve pansumanımı yapıyorum fakat pansuman bir zaman sonra dikiş yerinde ki bir yeri tetikleyerek oradan kan akmasına sebep oldu ve 30 dakika boyunca aralıksız kan akmaya devam etti doktor tavsiyesi ile pansumanı bıraktım bir kaç gün kanama kesildi aynı zamanda ilaçlara devam ediyorum fakat bu süreçte ilaçlar tekrar kanamaya sebep olup aynı zamanda baş dönmesi , baş ağrısı, tansiyon düşüklüğü, mide bulantısı gibi durumlar yaşandı ve 2 hafta olmasına rağmen şişlik tekrar çıktı bu sefer bir kısımda morarma acı ağrı şeklinde belirdi benim gibi bir durum yaşayan var mıdır varsa çözüm olarak siz ne yaptınız doktorum en son bartholin bezini alıcağını söyledi
Dipnot: bende ki kistin büyüklüğünün normalin çok üzerinde olduğunu ameliyat sırasında bezin içine normal kist boyutunda olan bireylerden 3-4 kat fazla ilaç koyduğunu söyledi buna rağmen iyileşmenden tekrarladı ve ameliyat süreci bu sürede çok ağrılı ve acılı geçti iyileşmeye yaklaşmışken başa döndün sanırım
Dipnot: bende ki kistin büyüklüğünün normalin çok üzerinde olduğunu ameliyat sırasında bezin içine normal kist boyutunda olan bireylerden 3-4 kat fazla ilaç koyduğunu söyledi buna rağmen iyileşmenden tekrarladı ve ameliyat süreci bu sürede çok ağrılı ve acılı geçti iyileşmeye yaklaşmışken başa döndün sanırım