Bartholin kisti ameliyatı olmayın sakınnnn

fdm657

Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
32
3
49
Merhaba arkadaşlar 3 aydır gece gündüz bu sorunla uğraşan biri olarak 2 ay önce ameliyat oldum daha yeni kendime geldim derken tekrarladı.onca çektiğim acıysa yanıma kar kaldı.1 hafta önce yine apsenin oluştuğunu farkettim bulunduğum yer itibarı ile doktora ulaşma şansım yoktu sadece kendi tedavimi yapmak zorunda kaldım bulduğum bir kaç ilacı içtim biliyorum yanlıştı.eşimin ayağındaki ciddi bir apse sorunu için aldığımız ilaçları kullanmak zorunda kaldım ve apse 3 gün sonra patladı inanamadım çünkü daha önce kaç doktora gittiysem bunu başaramadılar .sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diye kendi çözümümü buldum çok mutluyummm

Çok geçmiş olsun Bartholin bezlerinmi alındı yoksa gümüş nitrat falan mı oldu benim kistlerim alındı doktor kesinlikle tekrarlamıcak dedi bugün ameliyatım 4. günü ve çok acım var :KK43: ne zaman iyileştiniz siz

Çok geçmiş olsun Bartholin bezlerinmi alındı yoksa gümüş nitrat falan mı oldu benim kistlerim alındı doktor kesinlikle tekrarlamıcak dedi bugün ameliyatım 4. günü ve çok acım var :KK43: ne zaman iyileştiniz siz
Geçmiş olsun benim bezeler alındı dikişi ise doktor bilerek estetik yapmadı 2 haftada toparlandım ama 2 ayda anca iyleşir gibi oldu şimdi ise normale döndü 7 ay oldu sanırım tam iyileşme geçen aya kadar ağrılarım sürdü özellikle eşimle sıkıntılı bir süreci atlattık

Geçmiş olsun benim bezeler alındı dikişi ise doktor bilerek estetik yapmadı 2 haftada toparlandım ama 2 ayda anca iyleşir gibi oldu şimdi ise normale döndü 7 ay oldu sanırım tam iyileşme geçen aya kadar ağrılarım sürdü özellikle eşimle sıkıntılı bir süreci atlattık

İbrahim saraçoğlunun kürünü yapın arkadaşlar eminim iyi sonuçlar alacaksınız o zaman iyiki de ameliyat olmamışım

Bende her tuvalet ihtiyacım sonrasında batikonla temizliyorum 2 tanede kremim var sabah akşam sürüyorum ama sanki hiç geçmicek gibi :KK43:( 2 sorum daha olucak dikişler in ne zaman düştü ve İlişkide ağrı acı oldumu

6 ay ağrılı birliktelik yaşadım 7.aydan sonra daha iyi gibiyim ama ilk 40 gün uzak durduk zaten sonrasında ise cinsellikten soğudum 7 ay ya ben eşim üzülmesin diye belpi etmemeye çalıştım ama 5 ay çok sancılı bir süreçti bir daha tövbe ameliyata dikişlerim ameliyattan 15 sonra alındi

6 ay ağrılı birliktelik yaşadım 7.aydan sonra daha iyi gibiyim ama ilk 40 gün uzak durduk zaten sonrasında ise cinsellikten soğudum 7 ay ya ben eşim üzülmesin diye belpi etmemeye çalıştım ama 5 ay çok sancılı bir süreçti bir daha tövbe ameliyata dikişlerim ameliyattan 15 sonra alındi
Off en çokta bundan korkuyordum işte :KK43:( yapçak bişey yok umarım bende en kısa zamanda iyileşirim ben bide aksi gibi 4. günümde adet oldum toparlanmam daha uzun sürecek heralde

Canım ameliyat öncesi 2 hafta boyunca denedim kürleri ama bana hiç fayda etmedi
Ben 2 kez yaptım ikisindede patladı cinsel birliktelik olmadığı sürece benim olmuyor onu anladım şimdi hamileyim çok şükür yok çünkü cinsel birliktelik yok :p Bana ameliyat ol dedi dr ama olmadım ... Kesik atıp içini boşalttılar çok kötü bi sancısı oldu daha da yapmam onu bende şişer şişmez hemen saraçoğlunun kürünü yaptım çok iyi geldi bana ... Çok geçmiş olsun

Ben 2 kez yaptım ikisindede patladı cinsel birliktelik olmadığı sürece benim olmuyor onu anladım şimdi hamileyim çok şükür yok çünkü cinsel birliktelik yok :p Bana ameliyat ol dedi dr ama olmadım ... Kesik atıp içini boşalttılar çok kötü bi sancısı oldu daha da yapmam onu bende şişer şişmez hemen saraçoğlunun kürünü yaptım çok iyi geldi bana ... Çok geçmiş olsun
Benimde 2 yıl önce apse yaptı acısını bilirim allah düşmanıma vermesin. ama bu sefer ki farklıydı 2 tane kocaman kistim oluştu apse yapmadı ama ilişkide sıkıntı yaşıyordum mecbur ameliyat oldum apseli durumlarda kürün işe yarıyacağını düşünüyorum ama kiste etki bile etmiyor malesef umarım bir daha tekrarlamaz canm seninkide bebiş ide sağlıkla kucağına alman dileğiyle :)

X