Bartholin kisti ameliyatı olmayın sakınnnn

Sadece dikiş yerimde biraz acı var Rabbim kimseye göstermesin çok kötü bir ayrıydı şimdi çok iyiyim

İçi boşaltıldı tümden temizlendi bartolin bezini almasini da soyledim ama almadım dedi doktor vajinanın yapısını bozmamak için almamış inşallah Rabbim bir daha göstermez

öncelikle cok gecms olsun. bezi almamaları daha iyi olmus cnku kuruluk oluyorms. marsupializasyon yöntemi mi oldunuz? bende marsupializasyon düşünüorum. devlette mi özelde mi oldunuz? birde yürüyebiliomusunuz?

Çok teşekkür ediyorum canım devlette oldum yuruyebiliyorum dün akşam kendi başıma kalkıp yürümeye başladım çok şükür şimdi çok iyiyim

Sen daha olmadın mı canım benim ki apse yapmıştı çok acı çekiyordum apse yapmadan ol bence çok acı veriyor apse

Sen daha olmadın mı canım benim ki apse yapmıştı çok acı çekiyordum apse yapmadan ol bence çok acı veriyor apse

benm 10 senedr var kist şeklnde abseye döndüşmedi. her 2 taraftada vardı 1 tarafa word katater tedvısı oldum. eskisi gibi şişmesede yine hafıf sişlk oluyo şişlk olup baskı tapınca acık bırakılan yerden sıvı akıo ama ben hafıfte olsa şişlik istemıorm artık o yuzden her iki taraftanda marsuplasyn yöntemıyle tekrr amlyat olcm. daha bekarım evlenmeden önce olmam lazm benmde

Bir an önce ol ve kurtul bence canım o şişlik insanı çok rahatsız ediyor zaten çok şükür ki apse yapmamış canım

Bir an önce ol ve kurtul bence canım o şişlik insanı çok rahatsız ediyor zaten çok şükür ki apse yapmamış canım

yalnz yasıorm acaba tek basıma olablrmıyım. amlyat snrası kimse baktı mı sana yardım aldn mı. oldugun gün yürebldn ztn dmi

Canım ameliyat olduğum gün ayağa kalktım kendi işlerimi kendim yapabiliyorum çok sorun olmadı iyiki de olmuşum çok şükür iyiyim şimdi birinin yardımına ihtiyac duymazsın hemen kalabiliyorsun

Rica ediyorum canimmm inşallah bir an önce kurtulursun psikolojik olarak bile bir kadın olarak insana rahatsızlık veriyor

İki hafta öncesine kadar misket büyüklüğünde sol tarafımda kist vardı. Mantar kremi sürerken tesadüf hissettm. Sonra hekim kararıyla hafif acısız ve küçükken alalım ilerleyen dönemde daha sancılı olur dedi. Büyür çünkü dedi. Bezi tamamen alacaktı. Zor iyileşirsin ilerlerse dedi. Şimdi hastaneden yazıyorum ameliyat günüm ve kist yok olmuş. Şok olduk. Kendi kendine geçmiş. Bir daha şişerse alırız dedi. Çok sevindimmm çok şükür allahmmmmm.

Oldum canım çok şükür iyiyim
Merhaba Canım bende de vardı bartholin kisti tabi bilmiyordum ama 2.5 önce aniden apse olunca öğrendim e bir de hamileydim 7 aylık. Şişti şişti şişti dr dediğine göre portakal büyüklüğündeydi. Kendiliğinden patladı geçti falan derken 1.5 sene sonra tekrarladı Ve ben de hamileydim yine dr Doğumda patlatırız demişti öylede yaptı sağolsun ama bebeğim şimdi 3 aylık Ve tekrar şişmiş. Ne yapacağımı bilmiyorum aldırayım desem kuruluk yapar diyorlar zararlı e aldırmasak da hep yenileniyor. Sizin ameliyat mıydı lokal anestezi mi uygulandı bebeğimi emzirdiğim için çok kararsızım? Kaç günde iyileşti acaba yazarsanız çok mutlu olurum

Merhaba Canım bende de vardı bartholin kisti tabi bilmiyordum ama 2.5 önce aniden apse olunca öğrendim e bir de hamileydim 7 aylık. Şişti şişti şişti dr dediğine göre portakal büyüklüğündeydi. Kendiliğinden patladı geçti falan derken 1.5 sene sonra tekrarladı Ve ben de hamileydim yine dr Doğumda patlatırız demişti öylede yaptı sağolsun ama bebeğim şimdi 3 aylık Ve tekrar şişmiş. Ne yapacağımı bilmiyorum aldırayım desem kuruluk yapar diyorlar zararlı e aldırmasak da hep yenileniyor. Sizin ameliyat mıydı lokal anestezi mi uygulandı bebeğimi emzirdiğim için çok kararsızım? Kaç günde iyileşti acaba yazarsanız çok mutlu olurum

sıvı kanallarının tıkanmasıyla ilgili birşey dedimi dr canım sana ,

Merhaba arkadaşlar 3 aydır gece gündüz bu sorunla uğraşan biri olarak 2 ay önce ameliyat oldum daha yeni kendime geldim derken tekrarladı.onca çektiğim acıysa yanıma kar kaldı.1 hafta önce yine apsenin oluştuğunu farkettim bulunduğum yer itibarı ile doktora ulaşma şansım yoktu sadece kendi tedavimi yapmak zorunda kaldım bulduğum bir kaç ilacı içtim biliyorum yanlıştı.eşimin ayağındaki ciddi bir apse sorunu için aldığımız ilaçları kullanmak zorunda kaldım ve apse 3 gün sonra patladı inanamadım çünkü daha önce kaç doktora gittiysem bunu başaramadılar .sizinle paylaşmak istedim belki işinize yarar diye kendi çözümümü buldum çok mutluyummm

kistiniz tamamen kaybolacak biçimde mi patladı? bendeki apse kuruyarak mı yok oluyor nedir... apse ağzı kapanabiliyormuş. bu iyi bir şey değilmiş. tekrarlamama riski yüksekmiş bu durumda.

Hirudoid krem ve enfexia hap
Herkese merhaba. İnanın sırf bu yorumu yapabilmek adına üye oldum diyebilirim. Yaklaşık 4 yıldır Bartholin çilesiyle uğraşıyorum. İlk başıma geldiğinde cerrahi işlemle apseyi boşalttırdım daha sonrakiler ise antibiyotik ve iğne desteğiyle geçti. Yalnız kullanılan antibiyotiklerin mg.'ı yüksek olduğu için yan etki olarak farklı hastalıkların meydana gelmesine sebep olabiliyor. Bu yüzden alternatif tıptaki çözümlerine baktım ve kuru dut kürü denedim (bende bir işe yaramadı). Bu yıl Bartholin apsesi bende kronikleşti gibi bir şey oldu. Çıkıyor 1 gün sonra ya da çıktığı gün içinde kendiliğinden geçiyordu. Hiçbir ilaç ya da kür denemeden. Pazar günü tekrar nüksetti ve bu sefer kendiliğinden geçmedi. Hemen yine bir umutla kürü denedim, evde yapılacak şeyleri de denedim ama geçmedi. Burada yazılanları okudum ve Hirudoid kremi deneyebileceğimi düşündüm. Bu sabah eczaneden aldım, sürdüm ve 1 saat sonra kendiliğinden aktı gitti. Bunu yazmamdaki öncelikli sebep, öneren arkadaşımıza teşekkürlerimi sunmak. Bir diğeri ise evet uygulanan yöntemler söyleniyor ama deneyen kişi sonucun ne olduğunu yazmıyor. Haliyle deneyen var mı, ne sonuç aldı, işe yaradı mı? sorularının cevapları havada kalıyor. Prospektüsünü okudum neredeyse hiçbir yan etkisi yok. Sizler de gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Merhaba kızlar ben de iki gün sonra Bartholin kisti ameliyatı olacağım ve çok korkuyorum şu an da inanılmaz ağrım var tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var 😥

Merhaba kızlar ben de iki gün sonra Bartholin kisti ameliyatı olacağım ve çok korkuyorum şu an da inanılmaz ağrım var tecrübeli kişilerin yardımına ihtiyacım var 😥
Çok geçmiş olsun🙏🙏inşallah iyilesmissinizdir.? Deneyimlerinizi paylasirmisiniz

X