Bartholin kisti ameliyatı oldum kızlar yardımm

zeynep59

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2010
15
3
86
35
Tekirdağ
4 gün önce bartolin kistlerim alındı doktor bezlere dokunmadığını sadece 2 tane kisti aldığını söyledi dikişler im var ve çok acıyor sızlıyor 4. Günüm olmasına rağmen hiç iyileşme olmadı bide bugün üstüne adet oldum (( perişan durumdayım kistini aldıranlar ne zaman iyileştiniz sizinde bu kadar acınız varmıydı (KK61:

kist dedgnz sey zaten o bezler. 2 taraflı 2 tane barthln bezi var onlarda sıvı birkmesi olunca kist oluyor. sizin direk bezleri almıs benm anladgm kadaryla.

O bölgedeki dikişler hemen geçmiyor. Biraz sabır büyük geçmiş olsun

siz hangi yontemle olmstunuz? nr kdr zamanda iyikeştinz
Beni bartholin diye ameliyata aldılar ama bartholin çıkmadı açılınca başka kist vardı o alındı e haliyle de dikişlerim oldu bir sürü. Benim gerçekten iyileşmem 2 haftayı buldu. 40 gün sonra da dikişlerim gitti ama herkeste bu kadar uzun sürmüyor dikiş olayı.

Oturamama olayı cok fena yaşamayan da anlamaz

neyseki krtuldunuz. cok gecmıs olsun

kist dedgnz sey zaten o bezler. 2 taraflı 2 tane barthln bezi var onlarda sıvı birkmesi olunca kist oluyor. sizin direk bezleri almıs benm anladgm kadaryla.
Bende öyle biliyorum doktoruma ısrarla sordum oda ısrarla bezlere dokunmadığını söyledi. Alındı yada alınmadı bilmiyorum ama en önemlisi bartolinden kurtulmuş olmam. En çok korktuğum ilişki sırasında kayganlık olmuyor denilmişti aksine ameliyat olalı 2.5 ay oldu ilişkide hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

Son düzenleme:

Hanımlar bende eskiden birikme vardı ve doktor boşaltma işlemini yaptı. şimdi hamileyim ve tekrarladı. bu sefer eskisinden çok farklı sürekli sancı ve iki taraflı şişme var merdiven çıkmak yürüyüş yapmak bana eziyet oluyor. hamilelikte boşaltırlarmı acaba. Çünkü acısı çok kötü ve doğumunda zor geçer deyip daha çok korkutuyorlar

Allah yardimcin olsun yeri kotu yerdeymis kistin...

Evet bosaltiolar canım benim geçen kasım şişti 8 ayliktim kesti bosaltti bı sorun olmadi ama biraz beklesen inedebilir benim bosalttilar dogum yaptm hala bazen sisio kendi kendine inio

Merhaba arkadaşlar, cumartesi günü bartolin kisti için ameliyat oldum. Bartolin bezimi aldırmak zorunda kaldım. Çünkü daha önce iki defa başıma geldi. İlkinde özel hastanede drenaj yaptırdım. İkincisinde devlet hastanesinde enjektörle çektiler,geçmedi. Sonra özel hastaneye gittim. Enjektörle alkol bastılar. 2 ay sonra tekrar oluştu. Cumartesi günü gittim. En sonunda tamamen aldırayım,bu illetten kurtulayım dedim ve aldırdım. Ameliyattan 5 gün geçti. Hala hafif kanamam oluyor. Ve biraz şişlik var. Bartolin bezini tamamen aldıran var mı.? Yardımcı olur musunuz.?

Benimde hafif kanamalarım olmuştu üstünede hemen adet oldum. Şişlik zamanla iniyor merak etme canm

daha sonrski yaşam kaliteniz ve cinsel yaşamınıza nasıl etkisioldu ameliyatın
Dikişlerimin geç düşmesi sebebiyle 40 gün kadar ağrı ve hafif acılarım oldu dikişler düştükten sonra çok rahatladım cinsel hayatımda hiçbir sıkıntı yaşamadım çok korkuyordum bende bir sorun yaşarım diye ama söylenilerin tam aksine ameliyat öncesi nasılsa ameliyat sonrasıda öyle oldu benim için. Çok şükür bartolinden tamamiyle kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…