- 23 Temmuz 2023
- 7
- 3
- 28
- Konu Sahibi bahar_2023
Teşekkür ederim. Fizyolojik durumlardan kastınız ne acaba?Tabiki de öyle, bunun getirdiği bazı fizyolojik durumlarla umarım güzel başa çıkabilirsiniz çok geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Fizyolojik durumlardan kastınız ne acaba?Tabiki de öyle, bunun getirdiği bazı fizyolojik durumlarla umarım güzel başa çıkabilirsiniz çok geçmiş olsun.
Evet bende oldu daha sonra 5 yıl geçti öyle çıktı. Bir de doğuştan kanallar dar olduğu halde yani, ben 2 defa drene ettirdim bir de sonuncusunda da antibiyotik ile geçti. Çok dikkat ediyorum bazı şeylere artık, kuruluk olduğu için de ameliyat muhabbetinden de çok korkuyorum.Herkeste tekrarlayan bir şey de değil ya burda insanı çok korkutuyorlar gereksiz yabancı sitelerde ben çok okudum bir kez yaşayıp kendisi patlayıp daha yaşamayan yani bende buraları okuyup korka korka ameliyata koştum gereksiz
Özel hayatınız ile ilgili durumlar işte, bazen bu tarzda problemler çiftleri kötü etkiliyor. Bana sorarsanız da söz konusu sağlık olunca ve bu illet hastalık insanı mahvediyor, partnerlerimizin de anlayışlı olması gerekir ve anlık çözümler ile anı yaşayabilmek önemliTeşekkür ederim. Fizyolojik durumlardan kastınız ne acaba?
Evet ben de dun oldum agizlastirmaOlmuşsunuz sanırım ameliyati yani denize de cinsel iliskiye de aynu süreçlerde girdim 1 ay sonra ilişki olayım sıkıntıli ama oturmuyor bir seyler
Kayganlastirici onerdiler bana herkeste ayni oluyo benceBen tavsiye etmiyorum 2 ay oldu benim ama denize girdim 3 hafta sonra sıkıntı yok ama cinsel ilişki olayım eskisi gibi olmuyor islaklik olayim su gibi herkes mi böyle ben mi böyleyim bilmiyorum
Tabiki de öyle, bunun getirdiği bazı fizyolojik durumlarla umarım güzel
Kayganlastirici onerdiler bana herkeste ayni
Kayganlastirici kullanacaksak neden bu ameliyati oneriyorlar ben benle alakalı saniyordum kimle konuşsam sıkıntı yaşamıyor garip sekildeKayganlastirici onerdiler bana herkeste ayni oluyo bence
Marsupializasyon da mı kuruluk yapıyor peki ben düzelir diye beklıyorum ama umudumu kesmeli miyimEvet bende oldu daha sonra 5 yıl geçti öyle çıktı. Bir de doğuştan kanallar dar olduğu halde yani, ben 2 defa drene ettirdim bir de sonuncusunda da antibiyotik ile geçti. Çok dikkat ediyorum bazı şeylere artık, kuruluk olduğu için de ameliyat muhabbetinden de çok korkuyorum.
Ama çok apse yapınca da bezin işlevi kalmiyor diyenler var herkes farklı bir şey söylüyor algilayamiyorumÖzel hayatınız ile ilgili durumlar işte, bazen bu tarzda problemler çiftleri kötü etkiliyor. Bana sorarsanız da söz konusu sağlık olunca ve bu illet hastalık insanı mahvediyor, partnerlerimizin de anlayışlı olması gerekir ve anlık çözümler ile anı yaşayabilmek önemli
Yok kız virgül koymayı unutmuşum aldırınca ameliyat olunca oluyor kurulukMarsupializasyon da mı kuruluk yapıyor peki ben düzelir diye beklıyorum ama umudumu kesmeli miyim
Aynen doktor da bana öyle dedi alacaz dedi ama diğer seçeneklerden yaptırıp mutlu olanlara da var sonuçta.Ama çok apse yapınca da bezin işlevi kalmiyor diyenler var herkes farklı bir şey söylüyor algilayamiyorum
Yaşiyoruz diye yazanlar da var bu platformda başka uygulamalarda da, ben zamanında sapık gibi gece gündüz araştırıyodumKayganlastirici kullanacaksak neden bu ameliyati oneriyorlar ben benle alakalı saniyordum kimle konuşsam sıkıntı yaşamıyor garip sekilde
Yok kız virgül koymayı unutmuşum aldırınca ameliyat
Bilmiyorum bende ilk defa olmuştu ameliyat oldum marsupializasyon gözüme mantıklı gibi göründü forumdan dolayı ama ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum bitti sanki cinsellik hayatimAynen doktor da bana öyle dedi alacaz dedi ama diğer seçeneklerden yaptırıp mutlu olanlara da var sonuçta.
Aaaa öyle düşünme bu geçici bir durum. Tamamen orası iyileşip kafan rahatlayınca herşey düzelir. Sonuçta cinsellik psikolojik bir durum tamamenBilmiyorum bende ilk defa olmuştu ameliyat oldum marsupializasyon gözüme mantıklı gibi göründü forumdan dolayı ama ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum bitti sanki cinsellik hayatim