Bartholin kisti acil yardım lutfen

Ay bulamadim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
1
0
36
40
Merhaba hanımlar 2 gün önce ameliyat oldum ve bartholin bezimi komple aldılar ağrısından o kadar cektim ki kurtuldum diyorum ama kanama hala bitmedi adet kanaması gibi kan geliyor.. Bu durumu yaşayan var mi aranızda normal mi.. Doktorum izne çıktı soramiyorum da korkuyorum baya baya bilgi verirseniz çok sevinirim..

merhaba, benimde Bartholin kistim var 2 ay falan oldu cikali ,doktor bezin tamamini alicaz dedi bende agrim sizim yok diye ,dogal kurler denedim, kuru dut, daha sonra limon melisa, karabas otu ,hic bir ise yaramadilar :) kistim buyumeye basladi ceviz kadar oldu, korkum operasyondan sonraki iyilesme sureci, ne kadar surede iyilesiyor? hepsini aldırmadan olurmu? tekrar ediyormus sanirim
bezin tamanini aldiranlarin yardımcı olabilirmi lutfen :)

arkadaşlar ben geçen yıl ilk defa karşılaştım içindeki sıvıyı iğne ile aldılar ancak ara ara ağrısı oldu ben pek dikkate almadım 2 hafta önce yine büyüdü ceviz kadar oldu yürüyemedim bile tekrar iğne ile içini boşaltırlarsa rahatlarım dedim doktor uyguladı işlemi ama 2 gün sonra tekrarladı bende başka bir doktora gittim acil olarak eskisinden daha beter durumda o ise neşterle kesti uyutmadan acısını tarif edemem tam kurtuldum derken 1 gün sonra ben daha daha felaket bir halde yine hastanedeydim ama bu sefer yataktan kalkacak halde bile değildim .zor bela yatışım yapıldı 1 saat sonra ameliyattaydım . günlerdir yazılanları okumaktan zaten kafam allak bullak olmuş durumdaydı şimdi sağdaki kapsülüm alındı dün gecemi yine inanılmaz acılar içinde geçirdim bir sürü yöntem var ama ben doktorun uygulayacağı yöntem ne olursa olsun razı olmak durumundaydım o keserek aldı son aşamaya gelmeden doktor ameliyatı önermiyor tabi özel hastenelerde durum malum görür görmez hemen ameliyat diyorlar bu konuda en çok acı çekenlerden biri olarak diyorum ki ilk defa oluyorsa iğneli boşaltma yöntemi ama tekrar ediyorsa ki edecektir er ya da geç benim durumuma gelmeden ameliyat yine tekrar edeceğini biliyorum bu ameliyat sonrası ilk gecem 4 dikişim var en az 1 ay cinsellikten tamamen uzak durmam ve eşli antibiyotik kullanmamız gerekti. ağrılarım ilk geceye göre azaldı 10 gün rapor verdi doktorum toparlanamaz isem 10 gün daha gerektiğini söyledi. yürümekte zorlanıyorum yanınızda size bakacak biri de şart çünkü yataktan kalkmanız bile acılı bir durum ben ağrı kesici iğne yaptırmakta buldum çözümü şimdi biraz daha iyiyim iğneden ötürü yoksa ağrı kesiciler fayda etmedi ama korkmayın bu ameliyat sonrası ilk günüm bu durumda gayet normal 2 haftadır çektiğim acıları düşünecek olursam bu devede kulak her geçen saat daha da toparlanıyorum bu kadar detaylı yazmamdaki neden ben de korkmuştum ve bu sitede yazılanlarla kendime yol haritası belirledim ama yazılanları yeterince açıklayıcı bulmadım birebir yaşayan ve hala ameliyat ağrısı çeken biri olarak size faydalı olmak istedim . sonucunun ne olacağını ya da ne zaman tekrarlayacağını bilmiyorum ama ameliyattan başka çarem yoktu.umarım benim durumuma düşmezsiniz çektiğim onca rezillikte yanıma kar kalmış durumda hepinize geçmiş olsun

Benim çok hafif kanamam oluyordu doktorum apseli yeri dikerken bir kısmında açıklık bıraktığını belirtmişti içinde tekrar apse oluşmasın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…