Bartholin apsesi

Dyr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2022
2
0
1
30
Merhabalar evlendim 2 hafta sonra bartholin apsesi çıktı. 6 ayda bir tekrarlıyor şuan tekrar çıktı 3. Kez doktora gidip patlatırdım. Ama artık dayanamıyorum ameliyat olmalı mıyım onuda bilmiyorum benimle nereye kadar böyle devam edecek onu da bilmiyorum başka bir tedavi yöntemi olan ya da baş bir ilaç önerecek olan var mı? Ya da ameliyat olan bunun faydasını gören var mı? Ender S. Kürünü yaptım hiç bir işe yaramadı. Tecrübesi olan var lütfen uaAr mısınız. Ameliyattan başka bir tedavi yöntemi olmalı

Ameliyat olsanda yine şişiyor. Annem 2 kere oldu apseyi alıyorlar sonra yine tekrarlıyor. Bende 3 kere oldum hepsi kendi patladı arada şişip yine patlıyor

Reactions: Dyr
Bende bilmiyorum şuan tekrar şişdi patlattım az şiş kaldı ve geçmedi ilaçı da düzenli içemedim ondan mı oldu bilmiyorum. Ama ağrısı falan yok sadece hafif şişlik var. Çok geçmiş olsun...

Bende bilmiyorum şuan tekrar şişdi patlattım az şiş kaldı ve geçmedi ilaçı da düzenli içemedim ondan mı oldu bilmiyorum. Ama ağrısı falan yok sadece hafif şişlik var. Çok geçmiş olsun...
Nasıl patlattınız acaba. Ben dokunamıyorum bile kendi kendine olgunlaşıp patlamasını bekliyorum.

Daha gencsiniz bitkisel cozumleri deneyin once bence.
Tibbi cozumu yok, ici bosaltiliyor veya en sonunda bezler aliniyor.
Ben bekarim.uzun suredir bende de var ama sistiginde acimiyor patlamiyor.kendiliginden iniyor.
Ama surekli cikmasi sonmesi cok buyuk rahatsizlik ozellikle aktif cinsel hayatiniz varsa.
3 doktora gittim,biri bosaltalim ama tekrarlayacak dedi.digeri de rahatsiz etmiyorsa boyle kalsin dedi.anladim ki kesin cozum olmayacak.zaten yotumlarda hep tekrarladigi soyleniyor.
Allahtan benimki agrisiz ve patlamiyor.
Ama ceviz kadar sisiyor donem donem.
Agri cekenleri anlayabiliyorum yorumlardan, cok zor Allah yardim etsin hepimize bu konuda.

Daha once dut kurusu kuru yaptim bir kac gun.
Ama bu kez tam techizat 21 gun deneyecegim ibrahim saracoglu videolarini ve altindaki yorumlari okudum.
21 gun dut kuru ve karabaş-limon melisa cayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…