Saç Bakım Ürünleri barselino saç bakım yağı kullananlar

whitegold

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
420
2
bayanlar bu yağın methini çok duymaya başladım çok iyi olduğu yazıyor alıcam ama kullanlar oldumu ne gibi etkilerini gördünüz almaya değicekmi gerçi fiyatıda çok uygun deneyenler paylaşalım

Ben kullandım canım çokta iyi geldi içine evigende kırdım can geldi saçlarıma resmen tavsiye ederim...

ben de burda okuyup almıştım canım daha kullanmaya başlayalı 1 ay filan oldu ama gerçekten aldığına değiyor benim saçlarımda yıpranma kırık vs yok ama saçları daha çabuk uzatıyor bir de saç uçlarında yanıklar filan varsa gözle görünür derecede onarıyormuş memnun kalmayanını görmedim :)

benim saçlarım bir ara inanılmaz dökülmüştü hatta tam tepemde bir yerde 10 kurus kadar bir açıklık meydana geldiğinde delirdim bu yağı aldım 1 ay düzenli kullandım açıklık kapandı sçlarım güçlendi canlandı cok güzel oldu.tavsiye ederim o yuzden

canım geçmiş olsun öncelikle o açılma bendede oldu stresden dediler saçkıran gibi bi çıkıyo bi dökülüyo bu yağı hemen alıcam inş. faydasını görürüm hatta 2 kutu alıyım bende çok kafaya takmaya başladım takdıkçada iyice dökülüyor inceliyorr saçlar

bir yöntem düşünüyorum bakım öncesi saça masaj yapıp sarımsak sürüp seyrek yerlere üstüne barselino yağdan fısfıslayıp streçleyip beklicem bunu haftada 1 yada 2 yapıcam 1 aydan önce tabi etki etmez ama genede durumu buraya yazarım

Son düzenleme:
canım öncelilkle sakın kafanı takma ben de taktım dahada arttı dökülme.netten de okudum çıkmayacak saç diye düşünme saçını boyuyosan bi müddet onu da bırak ve tavsiyem bağışıklık sistemini güçlendirici şeyler yap nete bak bulursun işe yarıyor merak etme

evet canım sağol bende açıklık olmuşdu bir zamanlar dökülmeden dolayıydı ama kardeşim yuvarlak 1 liradanda büyük açıklıkla saçkıran oldu uğrasıyo çıkdığıda yok onun stresi benide aldı resmen bende saç dökülüyo diye düşünürken kardeşimde resmen oldu büyüyoda allah şifalar versin bu bakım yağını kendime aldım 2.kutusunuda karşime aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…