Herkese selam, birazcık akıl vermenize biraz yol göstermesinize ihtiyacım var. Bir ilişkim var(dı). Ben 22 o 25 yaşında 1 seneyi geçik süredir birlikteyiz. Bu süre içerisinde evlilik teklifi etti kabul ettim ama ailem yaşımın evlilik için küçük olduğunu düşündüklerinden ve sevgilimin de borçları olduğu için aileme tekliften bahsetmedim. Hem biraz daha yaşım büyür hem borçları biter rahata erdikten sonra piyasaya çıkarız dedik.
İlişkime gelecek olursak. Sevgisi ağır basan erkek arkadaşımdı bir dediğimi ikiletmez ağzımın içine bakardı. Çevremizdeki herkesin imrenerek baktığı bi ilişkimiz vardı. Fakat geçen gün ben bir kız arkadaşımla buluştum. Sevgilime spordan sonra sende gel istersen dedim yok benim şu işim var bu işim var uzun sürer boşver diyerek gelmedi. Yarım saat sonra ben x yere gidiyorum diyerek mesaj attı sebebini sorduğumda y(kız arkadaşı) kişisiyle buluşucam dedi. (Buluşma önceden planlanmış değildi mesajlarını attı. Bana işlerim var vs dedikten biz konuştuktan sonra Y kişisi buluşalım diye mesaj atmış)
Bu Y kişisiyle ilişkinin başında sevgilimle mesajlarını gördüğümde sevgilim normal konuşurken kız aşırı gevşek konuşuyordu. Rahatsız olduğumu dile getirdim araya mesafe koyacağını söyleyerek konuyu kapattı.
Ama gelelim buluşma konusuna. Ben çağırdığımda gelmiyorsun ama Y çağırdığında işin olmuyor mu gidiyorsun dedigimde diğer işlerimi erken hallettim spora da akşam gidicem dedi. (Buluşmaya kızın sevgilisi de gelmiş bir iki saat sonra sende gel diye beni aradı) Ben haliyle tavır aldım. 5-6 gün tavırlı konuştum sonrasında bir daha bana bu kadar tavırlı olursan karşında sevebileceğin birini bulamazsın dedi. Sen kimsinde beni tehdit ediyorsun diye coştum bu sefer alttan aldı öyle demek istemedim bilmem ne falan.
İki gün önce kızın sevgilimin arabasında çekilmiş fotoğrafını gördüm o günkü buluşmaya aitti yanında sevgilim vs yoktu ama kız o kadar açık giyinmiş ki çok zoruma gitti. Bunu tekrar dile getirdiğim de o benim 10 yıllık arkadaşım bana bir zararı yok annem bile kızın ne kadar iyi biri olduğunu biliyor ya kendine gel ya git dedi. Bende gitmeyi tercih ettim ve bitirdim. Tabi aralarda bir ton konuşma oldu hala kızı savundu etti.
Kimsenin giyim tarzı vs beni ilgilendirmiyor herkesin her şeyi kendine ama ben evleneceğim adamın etrafında o denli açık bir insan istemiyorum ama bunu anlatamıyorum. İlk zamanlar tek lafımla mesafe koyduğun insanı şuan bana savunuyorsun dediğimde o zaman kızıp küsme diye he tamam diyip geçtim dedi.
Çok zoruma gitti çok ağladım arkadaşlarıma anlatıp kızın fotoğrafini gösterdiğimde evlilik yolundaki adamın bu tarz bi insanla ne işi var dedi herkes. Dün mesaj atti çok üzgün olduğunu, barışmak istediğini, ben alttan almayıp üstüne gittiğim için çok dolduğunu o yüzden bir anda patladığını söyledi. 1 hafta beni rahat bırak kafamı biraz toparliyim öyle tekrar konuşalım bana zaman ver dedim. Haklı mıyım haksız mıyım bilmiyorum. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum. Bana bir yol gösterir misiniz lütfen