Barışma Sonrası Nişanlılık için yardım lütfen!

Cahil insanla anlaşmak zor bazıları yaşar sadece yaşlanır ama yaşamaz , böyle bir durum mevcut
, kızın yaptığı fedarlığı anlayacak durumda değiller sadece istediğimiz yaptırdık kafasındalar , dayatma,baskı ,zorlama, yaşlanmışlar ama insani durumları hiç bir zaman olmamış insanlar kapalı ,açık gözüyle bakmışlar gönül gözüyle bakmamışlar demek ,ki
saygszlk yapmslar abla ama sen saygndan hediye al buyuklerin sonucta

BENCE SİZ KAPANMAK istiyorsanız kapanın ve yolunuza devam edin kapanmak istemiyorsanız kapanmayın ve ayrılın oyuncak gibi kusura bakmayın...

Babama başsağlığı dilemediler dedin.Baban nekadar önce vefat etmiş olabilir ?.Kayinbaban sana kötü davranışı vardi.Hani hemen ne çabuk yatağa düşecek kadar hasta oldu da gelmedi.KayınValiden demi hastagelemediAbla abi kaç yaşında olursa olsun olsun kaynana k.baba gelmelidir seni istemeye.Özellikle ben istemedim diyorsun.Bu dogruysa çok daha büyük hata.Evine nasıl kabul etmezsin yaşlı başlı insanları.
Sen evlenmek için bahane ariyorsun.Allah hep mutlu etsin inş. KALBİN çok temiz allah kalbine göre versin

Ya ne fedakarlığı başka bir konuya yaptığım yorumu tekrar yapayım yıllar ilerledikçe kızlarımızın zekası kuçuluyor..yazık o anneye yazık bir evlat yetiştiriyor karaktersiz bir erkek olduğunu sanan musibetin peşinde o evlat anasını eziyor..farkında bile değil en acısı..evlenince inşallah mutlu olursun ama bursa seriye bağlayacağın konuları şimdiden görüyorum.

İstememe kısmı bence tepkilerden sonra oldu:)))

Allah aşkına öyle şey mi olur.. Nişanlın kesinlikle senin arkanda değil sakın evlenene kadar idare edelim beybisi laflarını yutma. Eşarp konusunda çok büyük bir hata yaptın.. Üstüne "ohh bana müstehak" der gibi bir de hediye götürmeyin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…