• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barış Çakır'a revizyon ameliyatı olan hastalar var mı?

Bende nedense pek rastlamadım revizyon hastasına. Acaba ilk ameliyatlarda mı başarılı diye aklıma takılmadı desem yalan olur. Geçen hafta mail yazdım cevap gelmedi hala. Fotoğraflarda gönderdim. Barış bey mutlaka döner demişlerdi ama hala cevap yok. Bekliyorum.

evet bulamıyorum. ama ben çok doktorla görüştüm ve barış bey içime sindi. yaptıığı ilk burunlar çok tatlı. senin de ikinci ameliyat mı? sorunun ne tam olarak? Benimki biraz ciddi kaburga, kıkırdak falan var. yani anlayacağın kafam allak bullak

evet bulamıyorum. ama ben çok doktorla görüştüm ve barış bey içime sindi. yaptıığı ilk burunlar çok tatlı. senin de ikinci ameliyat mı? sorunun ne tam olarak? Benimki biraz ciddi kaburga, kıkırdak falan var. yani anlayacağın kafam allak bullak

pinkgirl16 seni o kadar ii anlıyorum ki,ben aynı senin düşüncelerini ve hisslerini paylaşıyorum 3. ameliyatımı olacağım ama doktor konusunda kesin bi karara varamadım açıkcası bu son sansım artık 3. son olsun istiyorum ve evet barış bey ck ii bi doktor ama revizyon cok az burda ona olan. ama yaptıgı ilk ameliyatlar süper cok güzel yapıyor,ben istanbula uzak bi yerde oturuyorum eğer sen istanbuldaysan muayenehanesine gidebilirsin çünkü revizyon yaptıysa orda kendisi gösterebilir resimleri, seninde için rahatlar,ben istanbul da olsam mutlaka giderdim.Allah yolumuzu açık etsin arkadaşım inş.herşey istediğimiz gibi olur.kendine ii bak :48:

Ben 10 yıl kadar önce olmuştum. Ankarada sadece serdar öztürkle görüştüm revizyon için. O kulağının arkasından kıkırdak alcam ama mucize bekleme dedi. Zühtü demiride merak ediyorum.

Merhabalar
Ben de 2 sene önce revizyon ameliyatı oldum. Nazım çerkeş'e. kaburgamdan kıkırdak aldı ve burnumu resmen yeniden toparladı. tamam süper değil ama nazım bey zaten garanti vermemişti. ama bence en azından aynaya baktığımda eskisi gibi boş bir ifadem yok artık..bakışlarım değişikti önceden..nefes olayım da daha iyi..önceki ameliyatlarım kulak buruncu tarafından 13 sene kadar önce yapılmıştı..
son ameliyatımda burnumun üst kısmına, kenarlarına ve alt ortasına kıkırdak eklendi, kenarlardan da küçültüldü..çünkü çok yayılmıştı kenarlara doğru..ortası da basıktı çünkü nefes alabilmem için kırılan kemik tam oturmamıştı..nazım bey tekrar o kemiği yerine oturttu ve üstüne de kıkırdak ekledi...ameliyatım 7 saat sürdü ve morluk ve şişliklerim de uzun süre geçmedi..ama yaşadığım sıkıntıya değdi..
barış çakıra ben de gittim..hatta nazım bey mi o mu diye çok kararsız kaldım..bence o da çok başarılı bir doktor..yaptığı ilk ameliyatlar çok güzel..ben de aynı sizin gibi revizyon ameliyatı konusunu bilemediğim için nazım beyi seçmiştim...barış beye yaptırsam nasıl olurdu, daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum..ama nazım beye ailecek duacıyız..başlarda gerçi çok korktum, şişlikler inmeden önce bunalıma bile girdim..şişler inse de bu burun yine kötü olacak diye..ama sonradan toparladı..özellikle yakın resimlerde hala bazı sorunlar var, dışarıdan bakınca bazı sorunlar da belli oluyor tabi ama eski haline göre çok iyi durumda..ve revizyon her doktorun dediği gibi zor iş ve mükemmeli bulmak çok zor..olana şükür ve size de kolay gelsin diyorum..herkesin hakkında hayırlısı..

Ah seni o kdr iyi anlıyorum ki ben ne umutlarla tam 5 defa ameliyat oldum. O kadar sorunlu burnum yoktu ilk dr um mahvetti ve revizyonu ona oldum.. sonuç berbattı bu sefer bir profa gittim o da 2 kez yaptı gene aynı gene aynı burnumda hep kemik kalıyordu.. Dedim ki artık bu benim kaderim ve bana doktorum demiştiki artık düzelmez boşa zaman harcama!! Psikolojik tedavi gördüm. Her gece ağlardım sonra bana biri Prof dr Mehmet Mutaf'tan bahsetti. Hatta 90 lı yıllarda ayşa diye şarkı ile baya populerdi. Onu araştırdım ve gördüm ki adam mesleğine aşık dünya çapında teknikleri olan biri. Antepli olduğu için memleketine gönül vermiş ve oranın kalkınması için elinden geleni yapan biri. Hatta Muayensinde "Dünyada mümkünse Gazi Antep'de de mümkündür" diye bir yazısı var. Adanadan görüşmeye gittim. Bana onun eski asistanı eğer Mutaf gerek görmezse yapmaz dedi. Ama telefonda dedi burnumu görmeden. Ben kahroldum. Sonra görüştük burnumu inceledi kendinden o kdr emin ki.. bana çok güven verdi. Gerek kalırsa kıkırdak kullanabiliriz dedi. Ve gerek kalmadı ve 5 ameliyattan sonra kimsenin düzelmez dediği burnu yaptı.. 11. ayımdayım ve okdr mutluyum ve psikolojim rahat ki.. Fotolarıma bak yeninden doğdum :) Kendime güvenim geldi. Tabi taa Antep'e git demiyorum zor olabilir. Ama umudunu KAYBETME!! Ben çünkü ASLA kaybetmedim :)

Sevgiler

Ben 10 yıl kadar önce olmuştum. Ankarada sadece serdar öztürkle görüştüm revizyon için. O kulağının arkasından kıkırdak alcam ama mucize bekleme dedi. Zühtü demiride merak ediyorum.

ya çok üzülüyorum. neden bize hep mucize beklemeyin diyolar gerçketen mahfoluyorum. bizim ne günahımız vardı bunlar başımıza geldi acaba ben de serdar öztürke mi gidsem ne yapsam bi tek emre ilhan bana mükemmel bir burnun olacak dedi.

Merhabalar
Ben de 2 sene önce revizyon ameliyatı oldum. Nazım çerkeş'e. kaburgamdan kıkırdak aldı ve burnumu resmen yeniden toparladı. tamam süper değil ama nazım bey zaten garanti vermemişti. ama bence en azından aynaya baktığımda eskisi gibi boş bir ifadem yok artık..bakışlarım değişikti önceden..nefes olayım da daha iyi..önceki ameliyatlarım kulak buruncu tarafından 13 sene kadar önce yapılmıştı..
son ameliyatımda burnumun üst kısmına, kenarlarına ve alt ortasına kıkırdak eklendi, kenarlardan da küçültüldü..çünkü çok yayılmıştı kenarlara doğru..ortası da basıktı çünkü nefes alabilmem için kırılan kemik tam oturmamıştı..nazım bey tekrar o kemiği yerine oturttu ve üstüne de kıkırdak ekledi...ameliyatım 7 saat sürdü ve morluk ve şişliklerim de uzun süre geçmedi..ama yaşadığım sıkıntıya değdi..
barış çakıra ben de gittim..hatta nazım bey mi o mu diye çok kararsız kaldım..bence o da çok başarılı bir doktor..yaptığı ilk ameliyatlar çok güzel..ben de aynı sizin gibi revizyon ameliyatı konusunu bilemediğim için nazım beyi seçmiştim...barış beye yaptırsam nasıl olurdu, daha mı iyi daha mı kötü bilmiyorum..ama nazım beye ailecek duacıyız..başlarda gerçi çok korktum, şişlikler inmeden önce bunalıma bile girdim..şişler inse de bu burun yine kötü olacak diye..ama sonradan toparladı..özellikle yakın resimlerde hala bazı sorunlar var, dışarıdan bakınca bazı sorunlar da belli oluyor tabi ama eski haline göre çok iyi durumda..ve revizyon her doktorun dediği gibi zor iş ve mükemmeli bulmak çok zor..olana şükür ve size de kolay gelsin diyorum..herkesin hakkında hayırlısı..

inanmıyorum ya bu işin duayeni olan nazım usta bile kesin düzelmez diyo. ve ben mahfoluyorum. dışardan belli oluyo dediniz acaba şu an herkesin bana burnun estetik mi diye sormasıyla yaşadığım travmayı bi de burnuna kıkırdak mı ekledin diye mi yaşıycam ne olur çığlığıma kulak verin arkadşlar. olmasam mı hiç ne yapsam..

arkadaşlar yaza giriyorum ve karar vermem gerek lütfen bana artık birileri yardım etsin bu yaz olmam lazım

Son düzenleyen: Moderatör:
Back