Barış Çakır ,Süleyman taş arasında kaldım ?

En doğal yapan kim sizce aranızda olanlar yazabilirmi görüslerini görüntüden memnunmu doktor ilgisi vs

Süleyman taşın çalışmalarını çok beğeniyorum. Hasta ilişkilerini bilemem ancak literatüre kendi tasarımı olan cerrahi aletleri eklemiş, bilirkişi olarak görev yapan bir doktor.

Fiyatı çok geldiği için başkasına operasyon olmuştum ancak gücüm olsa ona yaptırırdım.

Bburnunu yaptığı youtuber bir hastanın burun ucu düşmüş, 6ay geçmeden ikinci ameliyatı yapmak istemiş, (2.ameliyat için en az 6ay geçmesi gerekir) hasta kabul etmeyip başka bir doktora ameliyat olacağını dolayısıyla zararı karşılamasını istediğinde telefon ve mail yoluyla hastayı “seni haberlere verip rezil edeceğiz” şeklinde tehdit edip; youtuber hakkında iftira haberler yaptırmıştı. Tabi ben hastanın yalancısıyım. Youtube üzerinde hastanın videosu var konuyla alakalı bakabilirsiniz. Halil söyletmezdi sanırım ismi

Son düzenleyen: Moderatör:
Blmiyorum o sonuçta erkek burnu nasıl planladılar bilemem ama bildiğim kadarıyla...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…