Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin burnu alıp bana takalım dedim olur dedi ya çilek mükemmel burnun var rica ediyorum lutfeeenArkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?
burnunuzu merak ettimArkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?
Hahahah ya doğal olsun istiyorummmsenin burnu alıp bana takalım dedim olur dedi ya çilek mükemmel burnun var rica ediyorum lutfeeen
Özelden atayım sizeburnunuzu merak ettim
Ben 2 ay önce revizyon oldum. Türkiye’nin en zor revizyon ameliyatlarını yapıyor. Tamamen uydurma yazılanlar. Her revizyon için giden hastayı kabul etmiyor zaten. Önceden görüşmeniz ve fikir almanız gerekir.Arkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?
merhaba bana özelden mesaj atmanız mümkün mü acaba size atılmıyor daBen 2 ay önce revizyon oldum. Türkiye’nin en zor revizyon ameliyatlarını yapıyor. Tamamen uydurma yazılanlar. Her revizyon için giden hastayı kabul etmiyor zaten. Önceden görüşmeniz ve fikir almanız gerekir.
20 bin dolarNe kadar istiyor revizyondan?
Burnun gerçekten güzel emin ol zamanla bir tık düşecek daha doğal olacakArkadaşlar merhaba. Daha önce hiç Barış Çakır’a revizyon ameliyatı olan veya kendisiyle revizyon için görüşmeye giden var mı acaba? Revizyonları kabul etmiyor diye okudum burada bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim bir türlü alışamadımBurnun gerçekten güzel emin ol zamanla bir tık düşecek daha doğal olacak