• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello Parfum Onerisi

Sizce alkol oranlari cok mu yogun?

• Evet

OY: 7 58,3%
  • Hayir

OY: 5 41,7%

• Ankete Katılan
    12
bargellonun kokuları genelde orjinaliyle alakasız oluyor d&p ile fiyat olarak aynı zaten 2 adet 50 ml 60 tl d&p de 100 ml 60 tl en azından orjinale çok çok yakın d&p verilen parayı hakediyor kesinlikle :KK19:

Daha önce bargello dan calvin klein beuty burbery classic , escada magnetzm denedim magnetizim cidden çok orjinal kokuyordu ama ciddi anlamda meyve falan sevmek lazım. Baktım yine yarıya bile gelmeyecek bir parfüm olacak bu daha ilk sıkışta mırın kırın etmeye basladım hemen gidip daha şık bulduğum beuty aldım. Jasmin noir faciasından sonra (gercekten korkunc agır) korka korka kokladım beuty ama çok şaşırdım müthiş benziyordu.yasemin kokuları ya itici yada muhteşem oluyor barglloda bu parfüm gayet tatmın edici arkadaslar

Bu arada uygun fiyatı ile değişiklik içinideal bir marka şöyle en temiz benzetilen standart kokulardan yine edineyim diyorum . Burbery clasıc gibi , lacoste clasıc lacoste pour femme tarzı bir öneri varsa alırım

kızlar bargello'nun yeni listesini hiçbi yerde bulamıyorum. açık parfüm çok tercihim değil ama kullandığım orijinal bi koku var bi alışveriş sitesinde bir üyeden rica ettiğim aldığım bi ürün yanında mini testerini yolladı birebir yapmışlar. öyle olunca Francis kurkdjian'in sevdiğim bi kokusu var ve fiyatlar iyice uçtu dedim Bargello'da vardır instagramdan sordum yokmuş ama başka bi kokuyu şiddetle tabsiye ettiler 199 numara. ısrarla sordum hangi kokunun muadili diye ama her seferinde çok politik bir şekilde cevap vermediler telif falan bi şeyler yüzünden sanırım.

oturduğum yerde bargello yok taşındım nasıl ogrenicez bu kodları ya :( bana kullananlarıniz varsa bargello Tom Ford kokularınin kodlarını ve biliyorsanız eğer şu 199 hangi parfümün kokusu yazar mısıniz

kızlar bargello'nun yeni listesini hiçbi yerde bulamıyorum. açık parfüm çok tercihim değil ama kullandığım orijinal bi koku var bi alışveriş sitesinde bir üyeden rica ettiğim aldığım bi ürün yanında mini testerini yolladı birebir yapmışlar. öyle olunca Francis kurkdjian'in sevdiğim bi kokusu var ve fiyatlar iyice uçtu dedim Bargello'da vardır instagramdan sordum yokmuş ama başka bi kokuyu şiddetle tabsiye ettiler 199 numara. ısrarla sordum hangi kokunun muadili diye ama her seferinde çok politik bir şekilde cevap vermediler telif falan bi şeyler yüzünden sanırım.

oturduğum yerde bargello yok taşındım nasıl ogrenicez bu kodları ya :KK43: bana kullananlarıniz varsa bargello Tom Ford kokularınin kodlarını ve biliyorsanız eğer şu 199 hangi parfümün kokusu yazar mısıniz
Magaza calisanlarinami sordunuz ismini ve soylemediler alla alla ilgincmis soylemeleri lazim aslinda.. ben internetten soyle bi baktim 199 numarali parfume unisex bi kokuymus oyle yaziyor ismide oriental mis.. bazen bargello loris vb. gibi acik parfumculerin kendilerinin urettigi ve isim koydugu parfumler oluyor david walker mesela oda oyle kendileri bi karisim yapiyor isim koyuyorlar yani herangi bir parfumun imitasyonu olmuyor onlar kendi karisimlari oluyor.. buda eger oyle biseyse ki bence oyle gorunuyor o yuzden bisey dememisde olabilirler :KK66:

Back