• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bargello Parfum Onerisi

Sizce alkol oranlari cok mu yogun?

• Evet

OY: 7 58,3%
  • Hayir

OY: 5 41,7%

• Ankete Katılan
    12

sezenc

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
380
227
23
23
Bir bilgisi olan yazabilir mi?Tavsiye edebileceginiz pudra pudra kokan baymayan kokulari var mi?Ya da cok begeni alan?Fiyat bilgisi hakkinda bilgisi olan varsa yazaraa sevinirim.
Benim merak ettigim kokular:
Midnight poison
Midnight fantasy biliyorum agirlar ama yine de siz yazin yorumlarinizi.;)
Lolita lemlica
Nina ricci nina
The One
Omnia ametist
Lacoste pink
Jlo jennifer lopez kokusu diye okudum.
Yorumlarinizi bekliyorum.

Him ben baya merak ediyorum hangi kokulari kullandin acaba?
Bargelloda viktor rolf flowerbomb ve dior pure poison almıştım zamanında ikiside hiç benzemiyordu. Pure poison ekşimsi cidden cok kötü kokuyordu. Flowerbomb ise orjinalinden tamamen farksız bambaşka bir kokuydu. Ama güzeldi yani şekerli genç kız kokusu gibiydi. Bu tarz doldurma parfümlerin alındığı sene tüketilmesi lazım sonradan çok kötü kokuyorlar

Nina ricci nina orjinalini sıkmıştım pudramsı değil meyveli tatlı bir koku diye hatirliyorum :)
Bargello da chloe love fena değildi, kenzo amour'u cok begenmistim. Lacoste pour femme hiç kokmadi bile.. başkada hatirlayamadim su an :)

Merhaba birşey sorabilirmiyim bargello 324 kodu hangi parfüm enfes kokuyo

Bir bilgisi olan yazabilir mi?Tavsiye edebileceginiz pudra pudra kokan baymayan kokulari var mi?Ya da cok begeni alan?Fiyat bilgisi hakkinda bilgisi olan varsa yazaraa sevinirim.
Midnight poison
Midnight fantasy biliyorum agirlar ama yine de siz yazin yorumlarinizi.:KK66:
Lolita lemlica
Nina ricci nina
The One
Omnia ametist
Lacoste pink

Genede başka güzel başka kokular var bn LR yapıyorum yardımcı olabilirim ordada kalıcı muhteşem kokular var. Kendim kullanıyorum ole tavsiyem var. 05334320305 face takip ediniz

Midnight poison
Midnight fantasy biliyorum agirlar ama yine de siz yazin yorumlarinizi.:KK66:
Lolita lemlica
Nina ricci nina
The One
Omnia ametist
Lacoste pink

ben açıktan alıyorum. pudralı kokan parfümler;
chloe love
chloe love florale
narciso poudree
narciso rouge
lacoste classic
cacharel noa
sizin yazdıklarınızdan kullandıklarım;
midnight fantasy; ağır değil meyveli ve tatlı kokuyor turunçgilli şeker gibi.
lolita lempicka; bu biraz ağır ama ben seviyorum ve kışa yakışır bence. yumuşak ve pudralı. tatlı tatlı kokuyor meyan kökü varmış içinde.
nina ricci nina; meyveli ferah bir koku ama bana soğuk ve keskin geldi.
the one; tatlı bir koku ama bana çok farklı gelmedi. seveni çoktur.
jlo'nun live var glow var ikisi de sanırım ferah ağır olmayan kokular. meyveli çiçekli

ben açıktan alıyorum. pudralı kokan parfümler;
chloe love
chloe love florale
narciso poudree
narciso rouge
lacoste classic
cacharel noa
sizin yazdıklarınızdan kullandıklarım;
midnight fantasy; ağır değil meyveli ve tatlı kokuyor turunçgilli şeker gibi.
lolita lempicka; bu biraz ağır ama ben seviyorum ve kışa yakışır bence. yumuşak ve pudralı. tatlı tatlı kokuyor meyan kökü varmış içinde.
nina ricci nina; meyveli ferah bir koku ama bana soğuk ve keskin geldi.
the one; tatlı bir koku ama bana çok farklı gelmedi. seveni çoktur.
jlo'nun live var glow var ikisi de sanırım ferah ağır olmayan kokular. meyveli çiçekli
Canım bargelloda lancome hypnose kullandın mı? Veya bu parfümü açıkta en iyi yapan hangisidir d&p dısında .. resmen 60 tl fiyat olmuşta kendileri:oha:

Veya Ysl Manifesto... bu parfümüde kullanmıştm bayılarak fakat bir daha alma fırsatım olmadı. Şuan orjinalini alacak bütçemde kalmadı malum indirimler üst üste gelince kartlar doldu:KK53:
Bu parfümğ iyi yapan bir doldurma markası biliyo musunuz?

Canım bargelloda lancome hypnose kullandın mı? Veya bu parfümü açıkta en iyi yapan hangisidir d&p dısında .. resmen 60 tl fiyat olmuşta kendileri:oha:
maalesef hypnose ve ysl manifesto kullanmadım ordan. başka markadan kullandım. david sevyorum ben dp dışında. bargello pek sevemedim aldıklarımı hiç kullanmıyorum.

Bargello sevmiyorm escada magnetsim haric diger kokularını çok basarili bulmadm.
Escada magnetismi ben başarılı bulmadım bargelloda. O gün hem angel hemde magnetism denedim, magnetism hiç benzemiyordu. Ama angel’ı baya benzetmişler. Ama eminim ki d&p cok daha benzetmiştir. Birde orda denemem lazım.

Escada magnetismi ben başarılı bulmadım bargelloda. O gün hem angel hemde magnetism denedim, magnetism hiç benzemiyordu. Ama angel’ı baya benzetmişler. Ama eminim ki d&p cok daha benzetmiştir. Birde orda denemem lazım.
Evet d&p her zaman biraz daha fzla benzer oluyor ben zaten bargellodan daha alisveris yapmam gecenler de %20 indirim vardi almadm. Burnumu yakan bsey var icinde
Son care muscent parfümü deniycezz :)

Back