bargelloyu keşfettiğimden beridir (2-3 yıl oluyor) diğer firmalardan nadiren alışveriş yapıyorum...hatta eskiden çevremde yoktu taa üsküdara gider 4-5 şişe alırdım bi okadarda hediyeleri olurdu aynı boylardan kullanırdım şimdi etrafımada açıldı bolca..çok memnunum yaaa, ve satıcıları süppeeerrr yardımcılar....
dün taksim bargellodaydım. satıcı çok güler yüzlü ve kibardı ancak çikolata kokusu istedim tütün kokusu çıktı, vanilya kokusu istedim meyveli bi koku sıktı, En son bari fresh bi koku olsum dedim buram buram zambak kokan bi koku sıktı. Yani umduğumu bulamadım. Bi parfüm aldım ama şimdide yanımdan geçenler şurup mu kokuyo diyo delircem sanırım
bargelloda 212 - hipnoz ve şu bihterin kokusu olan kokuyu denedim
bihterin kokusu olan givenci çok hoş bi koku ne ağır ne hafif değişik bi tarzı var daha öncede bakmıştım ama çok koku denediğim için tam aklımda kalmamıştı..onu çok beğendim, satıcı ağırdır biraz dedi ama bana ağır gelmedi, çok beğendim..böyle tatlımsı ama ağır bi şeker yok çok çok hafif ve altlarda böyle yoğun çiçekte diil ne bilim hoştu ya, kadınsıydı..
hipnoz tam adı gibi bi kokuu...bukadarmı ismiyle uyar, başta çok ağırdı fakat 2 kere yıkamama rağmen çıkmadı bile çok kalıcı ve kaldıkcaetkileyici oldu, vanilya ağırlıklı ama buram buram vanilyada kokmuyo ağır koku sevenler için çok güzel, hipnoz fanatiklerini çok iyi anladım artık..bencede hipnoz kullanan başka kokudan zevk almaz artık :))
212 güzel ama herkeste olan bi kokuydu..direk eledim çok b,ilindikk
kızlar bu bergellonun şubesi nerde var
mesela kadıköyde nerde.
canım İbrahimağa Mahallesinde var kilisenin sokagı olarak da bilebilirsin.. o sokakta üzerinde var.. rıhtımda da var sarayın falan o sırasında
aa rıhtımdakini bulabilirim teşekkürler
peki memnunmusunuz.d&p gibi baymıyor demi
valla iyice artırmış esansı çok ağır kokular