Ay berry kiss'in bende vücut losyonu var..çok güzel bir kiraz&böğürtlenimsi koku. Şekerli şekerli. Ama üretimden kaldırıldıvictoria's secret berry kiss varmış bargelloda nasıl? bir de mesela dp de olmayıp bargelloda olan kokular var mı böyle güzel benzetebildikleri çünkü yeni kokular bir türlü gelmiyor açık markalara
mm nefisAy berry kiss'in bende vücut losyonu var..çok güzel bir kiraz&böğürtlenimsi koku. Şekerli şekerli. Ama üretimden kaldırıldıbargellodakini denemedim maalesef
Benım vs vücut spreylerinden favorim coconut passion ve pure seduction :) pure seduction meyveli şeker gibi kokuyo belki tam istediğin kokudur.. Coconut passion ise hindistan cevizi ve vanilya karışımımm nefisforumda görmüştüm bargelloda var tavsiye ederim demiş biri. v.s. parfümleri cidden şekerli oluyor ona bir bakmak lazım :)
Merhaba armani mania yı hiç açık parfümcülerde denediniz mi acaba?Canim dp den basta T2 tommy girl B17 burberry london L13 lacoste classic tavsiye edebilirim. Loristende K-120 lacoste classic yine hatta bence bu kokuyu loristen almani tavaiye ederim hem daha kalici hemde 5 tl :) kokuda cok guzeldir ayrica seviceginden eminim rahatsiz etmeyen bogmayan tertemiz bi koku :) dp den de alicaksam artik ya tommy girl yada burberry london alirim bunun disinda lacoste classigi loristen alirim ben artik :)
Denedim tabi en iyisi kesinlikle d&p M9 du sanirim kodu da orjinalden farksiz kokuyor tavsiye ederim.Merhaba armani mania yı hiç açık parfümcülerde denediniz mi acaba?
teşekkür ederim bakacağım. loris ve sansiro da nasıldır acaba bilgin var mı?Denedim tabi en iyisi kesinlikle d&p M9 du sanirim kodu da orjinalden farksiz kokuyor tavsiye ederim.
Valla lorisde hic denemedim ama eyfelin kokulari birazdaha soft geliyor bana cunku ölüp bittigim chance imi artik eyfelden aliyorum daha kadinsi daha soft kalici ve en guzelide cok uygun :)) d&p bargello fiyat konusunda da loris ve eyfelden pahali :/ lorisin lacoste unu cok seviyorum :) mania yi denemedim hic ama loriside severim sen bi dene istersen eminim guzeldir mania guzel bi koku oldugu icin acigida her haliyle guzeldir :)teşekkür ederim bakacağım. loris ve sansiro da nasıldır acaba bilgin var mı?
dp bana biraz yağlı geliyorda
şu an grip olduğum için koku alma duyum çok zayıfladı. iyileşir iyileşmez bakacağım mania ya. beğenirsem lacoste uda alırım. orjinali kullanmıştım bir dönem çok sevdiğim bir kokuyduValla lorisde hic denemedim ama eyfelin kokulari birazdaha soft geliyor bana cunku ölüp bittigim chance imi artik eyfelden aliyorum daha kadinsi daha soft kalici ve en guzelide cok uygun :)) d&p bargello fiyat konusunda da loris ve eyfelden pahali :/ lorisin lacoste unu cok seviyorum :) mania yi denemedim hic ama loriside severim sen bi dene istersen eminim guzeldir mania guzel bi koku oldugu icin acigida her haliyle guzeldir :)
Lacoste un orjinali bende hic kalici olmazken loristeki cok kalici oldu :) kokusuda cook guzel benim zaten bi chance bi lacoste dur parfumlerim nekadar baska kokular denesemde donup dolasip bu ikisini aliyorum hep :))şu an grip olduğum için koku alma duyum çok zayıfladı. iyileşir iyileşmez bakacağım mania ya. beğenirsem lacoste uda alırım. orjinali kullanmıştım bir dönem çok sevdiğim bir kokuydu
H Hickimse_ 'cım dp de 50lik parfümlerin fiyatı ne kadar.. sen pahalı diyince gitmeden bir sorayım dedim. çok uzun süre sonra aldığım ilk açık parfüm olacak. fiyatı abartıysa hiç bakmıyım çünkü ben orjinalleri baya uygun fiyata yakalıyorum bazen.Lacoste un orjinali bende hic kalici olmazken loristeki cok kalici oldu :) kokusuda cook guzel benim zaten bi chance bi lacoste dur parfumlerim nekadar baska kokular denesemde donup dolasip bu ikisini aliyorum hep :))
hı ıkı tanesı mı 20 bir ara oyleydı ya20 tl canim evvet kalici
Bi dr ayni bargollo markasi altinda 1 parfum daha var onun esansi az 10 tl cnm