- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 43
canım ben 212 sexy nin hem orjinalini hemde dp versiyonunu denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim,orjinali çok çok daha güzel hatta elimde şuan bir miktar orjinalindende var,kolumun birine orjinalini diğerine dp versiyonunu sıkıyorum kalıcılıkları arasında fazla bi fark yok aslında ama orijinal koku durdukça güzelleşiyor sonuçta parfümün farklı notaları ortaya çıktıkça orjinalle çakması orada ayrılıyor işte dp deki kötü demiyorum ama bi süre sonra bence orjinalinden farklı kokuyor,bargello versiyonunu denemedim o da güzelmiş sanırım bargellodada çok başarılı parfümler var sonuçta,hem dp dekini,hemde bargellodakini deneyip öyle almanı tavsiye ederimBir Bargello şubesine yakın bir yerde oturuyorum artık.
Yavaş yavaş denemeye başlarım.
Orijinal parfümlere ağırlık verecek olsam da deneyimlerimi yazarım bargello için.
canım ben 212 sexy nin hem orjinalini hemde dp versiyonunu denemiş biri olarak şunu söyleyebilirim,orjinali çok çok daha güzel hatta elimde şuan bir miktar orjinalindende var,kolumun birine orjinalini diğerine dp versiyonunu sıkıyorum kalıcılıkları arasında fazla bi fark yok aslında ama orijinal koku durdukça güzelleşiyor sonuçta parfümün farklı notaları ortaya çıktıkça orjinalle çakması orada ayrılıyor işte dp deki kötü demiyorum ama bi süre sonra bence orjinalinden farklı kokuyor,bargello versiyonunu denemedim o da güzelmiş sanırım bargellodada çok başarılı parfümler var sonuçta,hem dp dekini,hemde bargellodakini deneyip öyle almanı tavsiye ederim
Canım denemeden alma bence.kimse yok mu black opium deneyen bargelloda tek umudum sizdiniz oysa
bargello değil de dp den aldı arkadaşım bugün.. gayet başarılıydı birebir değil tabi ama baya yakın yapmışlar.. hoş kokudur kendisi baya beğendik dp versiyonunu da.. ve hani etrafına yayılıyor koku öyle sadece kendi burnuna gelmiyor..kimse yok mu black opium deneyen bargelloda tek umudum sizdiniz oysa
bargello değil de dp den aldı arkadaşım bugün.. gayet başarılıydı birebir değil tabi ama baya yakın yapmışlar.. hoş kokudur kendisi baya beğendik dp versiyonunu da.. ve hani etrafına yayılıyor koku öyle sadece kendi burnuna gelmiyor..
neki markası merak ettim .şu free shop diye satılanlar değil ozaman deneme fırsatın olduysa koku birebir birde kalıcıysa ben denerdim şahsen
Eki Görüntüle 1644372
Kızlar aldım bugün parfümü.
Dolce gabbana the one olanı aldım cünkü kokusu tıpatıp aynısıydı.
Ve sabah dolabımda ceketim buram buram the one kokuyordu.
Bugün koşarak gidip aldım:)
Kutulu jelatinli bi üründü bu arada.