Bargello açık parfüm kullananlar..

Bende bugün bargellodan aldım nişantaşı şubesinden E9(escada defile) aldım cidden çok güzel bi parfüm bileğime 1 fıs sıkmıştı satıcı elimi okadar yıkadım sonradan banyo yaptım hala kokuyo hala kokuyo 1+1 bide :)

Son düzenleme:
geçen hafta bargellodan alien ve magnetism aldım.
-----alienden çok memnunum. çok çok yakın olmasa da orijinaline kesinlikle güzel ve kalıcı beğendim.

----escada magnetism- çok koku deneyince utandım bunu denemeden bildiğim bi koku diye aldım eve geldim resmen mazot gibi kokuyordu cumartesi gittim değiştirdim
-yerine collection aldım.

----escada collection. ilk defa denedim çok tanıdık geldi etrafımda çok sık duyduğum bir kokuymuş meğer ama çok beğendim şekerli şekerli ve inanılmaz kalıcı oldu.

---- casmir ilk denediğim gün hoş bi koku kalmıştı dün alacaktım ama dün kokladığımda burnuma sadece limon kokusu geldi.

------ sexy 212 koku güzeldi aslında ama çok silik geldi ve hiç kalmadı.
------armani code - beğendim ve kalıcıydı.
------hypnotic poison - olmamış çok ağır bir koku zaten iyice alkol kokuyordu sevmedim. uçunca biraz biraz eh işte dedim.

şimdilik denediklerim bunlar. dediğim gibi ben alien ve collection ı beğendğim

Kızlar gucci parfumunu kullanan varmı ? Bilgi veren olursa çok memnun olucam . Bir de çeşitleri varmıs sanırım . Bu çeşitler bargello da varmı?

Kızlar bende givenchy absolutely ve armani code kullanıyorum.Gerçekten çok kalıcı ve herkes parfümümün kokusunu soruyo.Çaktırmıyım açık parfüm olduğunu diyorum ama doğruculuk zihnime işlemişbuyrunnnnnnnnn

Kızlar bende givenchy absolutely ve armani code kullanıyorum.Gerçekten çok kalıcı ve herkes parfümümün kokusunu soruyo.Çaktırmıyım açık parfüm olduğunu diyorum ama doğruculuk zihnime işlemişbuyrunnnnnnnnn

Bargello açık parfumünden mi alıyorsun cnm ?

sitesinde online satış bölümü var , şubelere uzak olan arkadaşlar için fikir olsun

cnm armani code nasıl?ben de almayı düşünüorum geçen bi arkadaşımda kokladım onun ki orjinal parfümdü bakim bargellodaki nasıl bayanssulusmile

QUOTE=prensesi;15797206]cnm armani code nasıl?ben de almayı düşünüorum geçen bi arkadaşımda kokladım onun ki orjinal parfümdü bakim bargellodaki nasıl bayanssulusmile[/QUOTE]

Ben ilk bargelloda denedim canım sonra gerçeğine gidip baktım.Çok başarılı bir çalışma yapmışlar denedim ve görmüş oldum
vereliniortak

cnm armani code nasıl?ben de almayı düşünüorum geçen bi arkadaşımda kokladım onun ki orjinal parfümdü bakim bargellodaki nasıl bayanssulusmile

Ben ilk bargelloda denedim canım sonra gerçeğine gidip baktım.Çok başarılı bir çalışma yapmışlar denedim ve görmüş oldum
vereliniortak

X