Bargello açık parfüm kullananlar..

hımm anladım cnm.internet sitesinden de sipariş verilebiliomuş.kargo parası ne kadar verioruz onu bilen var mı acaba?

ben bugun 2 tane aldım addict ve 212 sexy addict çok ağır geldi orda fark etmedimm ama sanırım d&p nin 212 si daha güzellll

dün yine yeni parfüm aldım bargellodan hugo boss intense
herkes bayıldı süper kokuyorrr bayanssulusmile
ohh misss

cnmm slm denedim nihayet başka bargello şubesinde buldum koku önce çok hoşuma gitti sonra keskinleşti biraz ama başka şeylerde denemiştim ondan öyle oldu belkide..sonra ki gü kıyafetimden buram buram koku geliyordu oydu koku çok güzel olmuş ve hala duruyordu tatlımsı çiçekli bişey ben beğendim..

ben bugun 2 tane aldım addict ve 212 sexy addict çok ağır geldi orda fark etmedimm ama sanırım d&p nin 212 si daha güzellll

addict denedim bende çok ağır geldi yaaa başka yerdede denesemmi acaba o kokudan çok ümidim vardı akannehir hayallerim gibi çıkmadı.... bide 212 bendemi alsam acaba yaaa hoşuma gidiyo ama çokmu var herkeste acaba yaaa

cnmm slm denedim nihayet başka bargello şubesinde buldum koku önce çok hoşuma gitti sonra keskinleşti biraz ama başka şeylerde denemiştim ondan öyle oldu belkide..sonra ki gü kıyafetimden buram buram koku geliyordu oydu koku çok güzel olmuş ve hala duruyordu tatlımsı çiçekli bişey ben beğendim..

evet cnm tatlımsı çiçekli bişey :lepi: bnm çok hoşuma gitti beğenerek kullanıorum

gigii kokuyu beğenmediysen bikaç gün içinde değiştiriolar git değiştir istersen cnm
internetten ne kadar kargo parası alıyorlar bilmiorum

napıosunuz kızlar aldığınız kokular bitti miii
yaa bn şöle ferah temizlik kokan bişe istiorummm ne alsam fikri olan var mı?

temizlik kokan koku cnm en başta noa bence bildiğin bi kokudur belki bilmiyorum
onun dışında...
lacoste pink
so magic
miracle
dg lıght blue... (buna mutlaka bak)
dawidoff cool water
dawidoff echo
aklıma gelenler şimdilik bunlar..

kızlar geçengün bargelloda
escada collection
hugo boss ıntense
ve escada magnetizm denedim süper kokuyorlardıııııı

be delicious aldım ben bugün canım aynı senin istediğin gibi bişi oldğnu düşünyrm ama bargellodan almadım dpden aldım

Benim oturduğum yerdede var.Bende almayı düşünüyorum yazdıklarınızı okudum da kızlar.
Bende tatlı kokularını seviyorum önerebileceğiniz tatlı kokuları var mı?

212 sexy ve lolita lempicka almayı dşünüyorum bargellodan nasıl kokuları acaba?

bende bargellonun escada sexy garfitti kullandım. mükemmel hiç gitmiyor kokusu. herkesde çok beğendi. tavsiye ederim.aynı parfümü d&p aldım ama hiç güzel gelmedi.memnun kalmadım açıkçası.

bende bargellonun escada sexy garfitti kullandım. mükemmel hiç gitmiyor kokusu. herkesde çok beğendi. tavsiye ederim.aynı parfümü d&p aldım ama hiç güzel gelmedi.memnun kalmadım açıkçası.

evet cnm çok hoş bir koku arkadaşım aldı baya şekerli ama nereye girse arkasından kokuyor

X