Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün yine yeni parfüm aldım bargellodan hugo boss intense
herkes bayıldı süper kokuyorrr bayanssulusmile
ohh misss
ben bugun 2 tane aldım addict ve 212 sexy addict çok ağır geldi orda fark etmedimm ama sanırım d&p nin 212 si daha güzellll
cnmm slm denedim nihayet başka bargello şubesinde buldum koku önce çok hoşuma gitti sonra keskinleşti biraz ama başka şeylerde denemiştim ondan öyle oldu belkide..sonra ki gü kıyafetimden buram buram koku geliyordu oydu koku çok güzel olmuş ve hala duruyordu tatlımsı çiçekli bişey ben beğendim..
evet cnm tatlımsı çiçekli bişey :lepi: bnm çok hoşuma gitti beğenerek kullanıorum
temizlik kokan koku cnm en başta noa bence bildiğin bi kokudur belki bilmiyorumnapıosunuz kızlar aldığınız kokular bitti miii
yaa bn şöle ferah temizlik kokan bişe istiorummm ne alsam fikri olan var mı?
napıosunuz kızlar aldığınız kokular bitti miii
yaa bn şöle ferah temizlik kokan bişe istiorummm ne alsam fikri olan var mı?
avcılarda bargello olduğunu çok duydum ama tam olarak nerede bilmiorum bilen varsa bana tarif edebilir mi kızlr?birde bargellonun hypnotic poisonı nasıldır?
be delicious aldım ben bugün canım aynı senin istediğin gibi bişi oldğnu düşünyrm ama bargellodan almadım dpden aldım
212 sexy ve lolita lempicka almayı dşünüyorum bargellodan nasıl kokuları acaba?
bende bargellonun escada sexy garfitti kullandım. mükemmel hiç gitmiyor kokusu. herkesde çok beğendi. tavsiye ederim.aynı parfümü d&p aldım ama hiç güzel gelmedi.memnun kalmadım açıkçası.
ikisinide kullandım cnm ama lolitanın tek bi çeşidi var bargelloda onuda eşim beğenmedi ama çok tatlı bi koku 212 daha güzel bence