Bargello açık parfüm kullananlar..

Ben şimdiye kadar bargellodan chanel chance, miracle, lacoste pour femme, 212 sexy kullandım, hepsi de çok başarılıydı, bir arkadaşıma da perceive almıştık o da çok güzel ve kalıcıydı, perceive başkasında çok güzel ama kendimde sevmiyorum yoksa alırdım

bugün mıracle kokladım açık parfümeride ne yazıkki benzemıyor arkadaşlar.Hiçbir parfümü benzetemıyorlar doldurmalarda.

sonunda bugün 208 numara loverdose aldım 15 tlye :)
bu arada cumartesi sıktırmış bugün aynı ceketimi giydim hala kokuyordu misler gibi hehe<3

kızlar lacoste touch of pink ve burberyy de
bargello mu d&p mi sizce?
ayrıca her parfümde soruyorum bargello mu daha iyidir d&p mi?

Bargelloya gittim dün 401- Rose The One'ı kokladım bayıldımm süperr bir kokuu yumuşacık benim gibi gül kokusunu sevenlere göre çok ideal bi koku gül suyu gibi değil çok daha romantik kadınsı bi koku bargello'yu çok seviyorum benn çoook :KK16:

kızlar lacoste touch of pink ve burberyy de
bargello mu d&p mi sizce?
ayrıca her parfümde soruyorum bargello mu daha iyidir d&p mi?

eski bir d&p ci olarak bargello diyorum :)
d&p kesinlikle değişti.Eski kalitesi kalmadı ,yıllardır aynı aldığım kokular vardır oradan ve artık bıraktım. :) Bence bir bargelloyu dene

arkadaşlar bargellodan elie saab parfümünü kullanan var mı? kokusunu cok meraK ediyorum.

Kullanmadım hiç ama kokladığımda ki ilk deneyimimi yazabilirim. Çiçek kokusu gül ve yasemin kokusu aldım ama içeriğinde bal olduğundan biraz tatlı geldi bana birazda ağır kokudur. Kalıcı olduğundan eminim bargellonun tüm kokuları kalıcıdır. Binebze bilgilendirebilmişsem eğer ne mutlu bana :)

ben de 185 kodlu -gloria idi galiba- parfümünü kullanıyorum.

Çok soran oluyor.

1 alana 1 bedava 25 lira.

kızlar bargelloda avon surrenderı koklayan var mı benziyor mu gerçeğine?

Surrender i avondan hiç koklamadım o yüzden orjinale benzerliği hakkında yorum yapamıycam ama benim kuzenim kullanıyo onu gayet hoş ve güzel bir koku :KK34: Şimdiye kadar denediklerim hatta kokularına baktıklarım gayet güzel ve orjinale çok yakındı eminim surrender da benziyodur..

Son düzenleyen: Moderatör:
Surrender i avondan hiç koklamadım o yüzden orjinale benzerliği hakkında yorum yapamıycam ama benim kuzenim kullanıyo onu gayet hoş ve güzel bir koku :KK34: Şimdiye kadar denediklerim hatta kokularına baktıklarım gayet güzel ve orjinale çok yakındı eminim surrender da benziyodur..
saol canım bi ara gidip koklicam olmadı orjinalini alırım artık tekrar kataloğa girdi nasıl olsa :KK34:

X