Bargello açık parfüm kullananlar..

pudra kokusu,sırf çiçek kokusu,boğmayan şekerli kokular,yumuşak vanilya kokularının hepsini severim.sevmediklerim içlerinde baharat yoğunluğu,limonsu ekşi keskin koku,fresh olmasından ziyada daha sıcak koku olmalı..biraz bulmaca gibi oldu istediğim koku ama önerebileceğin bir kaç parfüm varsa gidip onları deneyim

pudra kokusu,sırf çiçek kokusu,boğmayan şekerli kokular,yumuşak vanilya kokularının hepsini severim.sevmediklerim içlerinde baharat yoğunluğu,limonsu ekşi keskin koku,fresh olmasından ziyada daha sıcak koku olmalı..biraz bulmaca gibi oldu istediğim koku ama önerebileceğin bir kaç parfüm varsa gidip onları deneyim

jimmy choo 218
kenzo amour 128 yas kriteri uymasa da begenrsen kullan hos kokudur
chloe love 141
hypnose 170 vanilya pudra agirlikta kıslık koku
gloria 185 badem hindstan cevizi kokusu
xs black 210 pudra seker farkedilir koku
jean paul gaultier 216 pudra beyaz cicek vanilya
sui dreams 310
wish 355
the one 400 vanilya pudra odunsu notalar
gucci flora 431 cicek pudra

bunlari begeneblrsn..hepsi soguk ya da serin havalarin kokusu..

jimmy choo 218
kenzo amour 128 yas kriteri uymasa da begenrsen kullan hos kokudur
chloe love 141
hypnose 170 vanilya pudra agirlikta kıslık koku
gloria 185 badem hindstan cevizi kokusu
xs black 210 pudra seker farkedilir koku
jean paul gaultier 216 pudra beyaz cicek vanilya
sui dreams 310
wish 355
the one 400 vanilya pudra odunsu notalar
gucci flora 431 cicek pudra

bunlari begeneblrsn..hepsi soguk ya da serin havalarin kokusu..

canım bunlar benmde tarzım olan kokular sanırım smdiye kadar chloe love ve xs black severek kullandm ama daha işte benm parfümüm dediğim parfmümü blmdm gloria dp demi yoksa bargellodamı daha iyi denednmi??

Bargello da givenchy ange ou demon deneyen kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Çok ağır bir koku mu çok yoğun meyve kokusu mu? Nasıl bir koku acaba? Ben kadınsı meyve-çiçek kokusu arıyorum absolutely irresistible gibi. Bu koku aradığıma uygun kaçar mı sizce?

Bargello da givenchy ange ou demon deneyen kullanan arkadaşlar bilgi verebilirler mi? Çok ağır bir koku mu çok yoğun meyve kokusu mu? Nasıl bir koku acaba? Ben kadınsı meyve-çiçek kokusu arıyorum absolutely irresistible gibi. Bu koku aradığıma uygun kaçar mı sizce?
Ben kullandım.
Çok ağır değil ama kendini belli eden bir koku.
Güzeldi, benim hoşuma gitti.
Yalnız meyve-çiçek kokusu beklentine uyacağını sanmam bu parfümün.

mıracle benzıyor dıyorlar ama bılemıyorum benzıyormu orjınalıne?

Ben bir miracle hayranı olarak diyebilirim ki bargellonun miracle ı orjinalinden bile güzeldir bence, ben ikisini de kullanıyorum :KK1: d&p nin miracle ı çok kötüdür hiç alakası yoktur gerçeğiyle, bargellodakine bakmanı öneririm

miracle yi ben anlayamadım kimileri acı deterjan kokuyor resmen diyor kimisi tatlımsı temizlik kokuyor diyor bargellodaki hangisine uyuyor kızlar?

Ben kullandım.
Çok ağır değil ama kendini belli eden bir koku.
Güzeldi, benim hoşuma gitti.
Yalnız meyve-çiçek kokusu beklentine uyacağını sanmam bu parfümün.

Teşekkür ederim canım cevapladığın için. Bu tarz bir koku açık olarak nasıl bulucam bilemiyorum neredeyse denemediğim kalmadıı :/ givenchy absolutely'e benzer bir koku istiyorum ama absolutely'nin orjinaline değil bargellodakine. Orjinali çok yoğun kokuyor tıkıyor beni bargellodaki daha güzel yakın arkadaşım kullandığı için kullanamıyorum bu parfümü buna benzer meyve+çiçek tavsiyelerine açığım o yüzden. Bir de bugun bargelloda camekanda gördüm kodu 344 olan yeni bir parfüm yazıyordu notalarını okudum beğendimde o sırada otobüs geldiğinden deneyemedim bilen var mı?

Baktım kodu 344 olan parfüme flowerbomb mış bütün hayallerim suya düştü :/

Avon Wish Of Love veya Celebre'ye benzeyen parfümler hangileri Bargello'da?

Son düzenleme:
Baktım kodu 344 olan parfüme flowerbomb mış bütün hayallerim suya düştü :/

Niye hayallerin suya düştü? :26:
Kötü mü yapmış bargello bu parfümü yoksa senin sevmediğin bir koku olduğundan mı?
Ben orijinalini çok beğenmiştim. Açıklarda iyi yapan var mı?

Teşekkür ederim canım cevapladığın için. Bu tarz bir koku açık olarak nasıl bulucam bilemiyorum neredeyse denemediğim kalmadıı :/ givenchy absolutely'e benzer bir koku istiyorum ama absolutely'nin orjinaline değil bargellodakine. Orjinali çok yoğun kokuyor tıkıyor beni bargellodaki daha güzel yakın arkadaşım kullandığı için kullanamıyorum bu parfümü buna benzer meyve+çiçek tavsiyelerine açığım o yüzden. Bir de bugun bargelloda camekanda gördüm kodu 344 olan yeni bir parfüm yazıyordu notalarını okudum beğendimde o sırada otobüs geldiğinden deneyemedim bilen var mı?

117-brit
306-lady million
340-ricci ricci
405-midnight fantasy
338-ultraviolet
161-europhia
317-212sexy
313-incredible me

bargelloda nasilllar bilmiyorum ama bu kokulari da begenebilirsin

Niye hayallerin suya düştü? :26:
Kötü mü yapmış bargello bu parfümü yoksa senin sevmediğin bir koku olduğundan mı?
Ben orijinalini çok beğenmiştim. Açıklarda iyi yapan var mı?

Orjinalini bilemiyorum canım ama bargellodaki kötü değildi sadece britney fantasy'nin veya escada collection'ın birazcık daha meyveli hali gibi düşün bende fantasy de collection da kullandığım için bana özellikli bir koku gelmedi o yüzden böyle dedim. Ben notalarında yasemin orkide ve portakal çiçeğini görünce beklentilerim yükseldi aradığım gibi iddalı çiçek meyve kokusu olabilir diye düşündüm flowerbomb olduğunu görünce hayallerm suya düştü dedim yoksa hafif meyveli şeker ağırlıklı kokuları sevenler için bargello flowerbomb çok iyi bir seçim.

117-brit
306-lady million
340-ricci ricci
405-midnight fantasy
338-ultraviolet
161-europhia
317-212sexy
313-incredible me

bargelloda nasilllar bilmiyorum ama bu kokulari da begenebilirsin

Lady million'a erkek arkadaşım tiner gibi kokuyor demişti DP'den almıştım. ricci ricci denemiştim ama hatırlamıyorum buna tekrar bakarım europhia herkesin kullandığı bir parfüm o yüzden onu istemiyorum ultraviolet gül suyu gibi gelmişti bana 212 sexy de ahım şahım bulmadım o yüzden brit incredible me ve ricci ricci ye tekrar bakacağım tavsiyelerin için çoook teşekkür ederim canım.

Avon Wish Of Love veya Celebre'ye benzeyen parfümler hangileri Bargello'da?

İkisininde bargello da açığı var zaten wish of love benimde çok sevdiğim kokulardan biri. Bargellodaki dolumu güzel ama ilk sıkar sıkmaz karar vermemen gerek çünkü ilk başta farklı koksada beş dakika sonra tam wish of love gibi kokuyor ve avona göre kalıcılığı çok daha iyi. Buna ek olarak DP'deki davidoff echo yu wish of love'a çok benzetmiştim ben.

İkisininde bargello da açığı var zaten wish of love benimde çok sevdiğim kokulardan biri. Bargellodaki dolumu güzel ama ilk sıkar sıkmaz karar vermemen gerek çünkü ilk başta farklı koksada beş dakika sonra tam wish of love gibi kokuyor ve avona göre kalıcılığı çok daha iyi. Buna ek olarak DP'deki davidoff echo yu wish of love'a çok benzetmiştim ben.

Bargelloda olanın kodu ya da ismi nedir? :)

Liby 10 bence bargelloda miracle ı dene, 212 vip de deneyebilirsin, ben de jimmy choo almak istiyorum bargellodan orjinaline benziyordur inşallah

X