• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardak taştı çoktan aklımı çıldırdım artık. Çok üzgünüm. 😔

poncik159

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2024
540
513
18
Çok çok çok içimde biriktridigim olumsuzluklar var ne yapacağım ne yapmalıyım bilmiyorum. Basiretim baglanmis adım atamiyorum. Her geçen gün daha çok batağa saplnıyorum.
Bir insan içinde 40 bin türlü olumsuzlukla savaşırken dışarıya nasıl ponçik gozukebilirin yürüyen canlı kanlı ornegiyim ben.
Çok fazla sorunum var ancak en büyük problemim evliliğim 😪
Bosanmam gerekiyor bu şartlarda bir baskasina hemen bosanmalisin diyecek ben bosanamiyorum. Çünkü tek başıma bu dünyada kalmak beni korkutuyor. Eşim (sözde) dışında hiç kimsem yok.
Sorular sorarsanız cevap verebilirim. Mevzu çok derin yazsam sonu gelmeyecek.

Çok çok çok içimde biriktridigim olumsuzluklar var ne yapacağım ne yapmalıyım bilmiyorum. Basiretim baglanmis adım atamiyorum. Her geçen gün daha çok batağa saplnıyorum.
Bir insan içinde 40 bin türlü olumsuzlukla savaşırken dışarıya nasıl ponçik gozukebilirin yürüyen canlı kanlı ornegiyim ben.
Bosanmam gerekiyor bu şartlarda bir baskasina hemen bosanmalisin diyecek ben bosanamiyorum. Çünkü tek başıma bu dünyada kalmak beni korkutuyor. Eşim (sözde) dışında hiç kimsem yok.
Sadece kendinize güvenin, çok güçlü olduğunuzu göreceksiniz.

Neden boşanmak istiyorsunuz?? Sorun nedir
Tanıştık, sevdik ve evlendik. 15 yılligiz. Esim olacak insan sorumsuzun teki. Asla ve asla hiç bir sorumluluk almıyor. Beyni var taşıyor ama asla kullanmıyor. Artık bu durum beni o kadar bunalttı ki tahammül edemiyorum.
Örneğin ben söylersem dışarıya çıkarız ben otel ayarlarsam tatile gideriz ben kıyafet alırsam yenisini giyer ben yemek yaparsam afiyetle yer gibi gibi.. kişisel bakım sıfır. İki kelam edemezsin cümle kuramaz. Hareketsiz dünyası sadece yemek.
Bunlar gözüme batan en kötü halleri.

Kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı? Neden boşanmak istiyorsunuz ,sorun nedir?

Çocuk yoktur inşallah?
Varsa da canınıza tak dediyse gerekli koşulları sağlayıp yine boşanabilirsiniz. Her boşanan mükemmel imkanlarla boşanmıyor sonuçta. Ailesi olmayanlar da boşanabiliyor, parası az olanlar da boşanabiliyor.

Kaç yıllık evlisiniz? Çocuk var mı? Neden boşanmak istiyorsunuz ,sorun nedir?
15 yıllık. Var ilkokula gidiyor.
Özellikle çocuk sonrası katlanarak artan sorumsuzluk, genişlik, yuzsuzluk, gamsizlik halleri. Asla düzelmiyor asla.
Cinsellik yok biz bildiğiniz ev arkadasiyiz 3 yıldır. Hiç yok. Ayrı yataklar. Çocuk yatınca asla iletişimimiz yok o halinden memnun çabası yok. Bosanalim diyorum yanaşmıyor birlikte böyle olmuyor diyorum duymuyor anlamıyor.
İcimde öyle bir degersizlik öyle bir yoğun duygu biriktiriyorum ki yıllardır artık sağlığım bozuldu ve sanırım akıl sagligimda 😔

Çocuk yoktur inşallah?
Varsa da canınıza tak dediyse gerekli koşulları sağlayıp yine boşanabilirsiniz. Her boşanan mükemmel imkanlarla boşanmıyor sonuçta. Ailesi olmayanlar da boşanabiliyor, parası az olanlar da boşanabiliyor.
Var 😔
Bosansam çok daha mutlu bir yuvası olacak ama ben de ki korku maddiyattan ziyade manevi korku. Yapayalnizim gerçekten. Çocuk hasta olsa arayacak kimsem yok ben hasta olsam yine yok düşsem kaldırmaz kimse o derece yalnızlık.

Özellikle çocuk sonrası katlanarak artan sorumsuzluk, genişlik, yuzsuzluk, gamsizlik halleri. Asla düzelmiyor asla.
Cinsellik yok biz bildiğiniz ev arkadasiyiz 3 yıldır. Hiç yok. Ayrı yataklar. Çocuk yatınca asla iletişimimiz yok o halinden memnun çabası yok. Bosanalim diyorum yanaşmıyor birlikte böyle olmuyor diyorum duymuyor anlamıyor.
İcimde öyle bir degersizlik öyle bir yoğun duygu biriktiriyorum ki yıllardır artık sağlığım bozuldu ve sanırım akıl sagligimda 😔
Kendinize güvenin bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz

İş bul ve ayrıl, merak etme ilk ayrılan sen değilsin, mutsuz bir evlilikte olmak daha kötü...

Cesaretinizi toplamalısınız. Bu evliliği çekmek zorunda değilsiniz. Zaten evlilik olmaktan çıkmış dediğiniz gibi ev arkadaşı olmuşsunuz resmen. Cinsellik yok, sorumsuz, ilgisiz, iletişim yok. Boşanmak için birçok sebebiniz var. Kendinize ve çocuğunuza yazık etmeyin. Eşiniz boşanmak istemiyor aynı zamanda değişmek için de çabalamıyor. Ne kadar erken boşanırsanız o kadar iyi. Büyük bir yük kalkacak üstünüzden. Emin olun. Aileniz farklı şehirde mi , yaşıyorlar mı ? Çalışma imkanınız var mı?

Son düzenleme:
Kendinize güvenin bu şekilde yaşamak zorunda değilsiniz
Güveniyorum ama söz de aslında hiç güvenmiyorum acayip korkuyorum. Düşünün bu evliligi bu şartlarda sürdürmek daha güvenli geliyor. Nasıl korktugumu ve cesaretsiz oldugumu anlayabilmeniz için özellikle belirtmek istedim. 😔

Çalışıyor musunuz mesleğiniz var mı?
Yani boşansanız maddi olarak sıkıntı yaşar mısınız?

Cesaretinizi toplamalısınız. Bu evliliği çekmek zorunda değilsiniz. Zaten evlilik olmaktan çıkmış dediğiniz gibi ev arkadaşı olmuşsunuz resmen. Cinsellik yok, sorumsuz, ilgisiz, iletişim yok. Boşanmak için birçok sebebiniz var. Kendinize ve çocuğunuza yazık etmeyin. Eşiniz boşanmak istemiyor aynı zamanda değişmek için de çabalamıyor. Ne kadar erken boşanırsınız o kadar iyi. Büyük bir yük kalkacak üstümüzden. Emin olun. Aileniz farklı şehirde mi , yaşıyorlar mı ? Çalışma imkanınız var mı?
Soyledikleriniz hepsi doğru ve gerçek. Ancak o adımı atacak yürek yok ben de. Bir türlü yapamiyorum.
Ailemle görüşmüyoruz.
Maddi olarak sıkıntım yok çok şükür benim en büyük ve tek sıkıntım bir destegimin olmaması. Arkadaş aile manevi bir destek sıfır.
Dünyayı kendime yapayalnizlastirmisim 😪

Çünkü tek başıma bu dünyada kalmak beni korkutuyor.

Dünyaya eşinizle gelmediniz.
Ondan önce de bi hayatınız vardı.
Elbette boşanmak çok zor, kimse kolay olduğunu söyleyemez.
Ve eğer onarılması mümkünse kolay kolay da bitmemeli diye düşünürüm.
Ama yalnız kalma korkusuyla sürüyorsa da hiç korktuğunuz gibi olmuyor emin olun.

Back
X