• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardak Modelleri ( Fiyatları ve Markalarıyla )

Ne kadar güzel cesitler var... Cok sansliyiz cok (yeni nesiller olarak)
Önceden bu kadar secenek yokmus söylenilr büyüklerimiz..

Ikeanin bardaklarini cok severim..

Bievin magazasini bulamadim istanbulda..

Bunlarda benim pc de kayıtlı olan bardaklarım
dsc01706ia.jpg

dsc01707ia.jpg

Gürallar

dsc01590ol.jpg

Ne kadar güzel cesitler var... Cok sansliyiz cok (yeni nesiller olarak)
Önceden bu kadar secenek yokmus söylenilr büyüklerimiz..

Ikeanin bardaklarini cok severim..

Bievin magazasini bulamadim istanbulda..
Evet hemde çok şanslıyız :) ( Ve doyumsuz )
Bievin mağazası,
Eminönünde Doğu Bankın arka kapısına çok yakın bir mağazası var.
Beşiktaşta da bir mağazası var benim bildiğim.
Aslında birçok ilçede var.
Birde YKM lerde standları var :)

Son düzenleme:
yaa ben de bu ara bardak takımları derdine düştüm misafir yemek takımım için ... çok güzeller evet ama bunlar da çok pahalı yaa hele 12ye tamamlamaya kalkıncaa:( su takımları da demode geliyorr naapsamki bennn:(((

yaa ben de bu ara bardak takımları derdine düştüm misafir yemek takımım için ... çok güzeller evet ama bunlar da çok pahalı yaa hele 12ye tamamlamaya kalkıncaa:( su takımları da demode geliyorr naapsamki bennn:(((

Evet pahalı ama çok fazla zorlanmayacaksan yemek takımına en uygun modeli almaya çalış.
Biraz pahalı olur ama içine siner.
Ya da çok pahalı olmasına gerek yok, paşabahçenin sade takımlarından set oluşturursun.
Paşabahçe mağazalarına bakmanı öneririm.

Takımının modeli nasıl ?

Çok güzel bi konu olmuş ellerine sağlık canımm..
Renk renk çeşit çeşit çook güzel bardaklar var artık bence de çok şanslıyız.. Ben paşabahçe ve bernardodan günlük aldım birkaç takım. Asıl derdim misafir yemek takımına uygun olanı bulmaktı.. Onu da bernardodan yemek takımının kendi modelinde olanını aldım.. Şu aralar indirim çeki veriyorlar ya 12 kişilik bardak setim 250ye geldii..

ninfacam.jpg

yemek takımı da aynı yapraklı desende. bir de sürahisini aldım misafir masası için yeterli olduğunu düşünüyorum..

Çok güzel bi konu olmuş ellerine sağlık canımm..
Renk renk çeşit çeşit çook güzel bardaklar var artık bence de çok şanslıyız.. Ben paşabahçe ve bernardodan günlük aldım birkaç takım. Asıl derdim misafir yemek takımına uygun olanı bulmaktı.. Onu da bernardodan yemek takımının kendi modelinde olanını aldım.. Şu aralar indirim çeki veriyorlar ya 12 kişilik bardak setim 250ye geldii..

yemek takımı da aynı yapraklı desende. bir de sürahisini aldım misafir masası için yeterli olduğunu düşünüyorum..

Beğenmene çok sevindim.
Kampanyaları takip etmek ve paylaşmak lazım.
Akıllı bir alışveriş yapmışsın hemde çok zarif, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

Sevgiler...

Son düzenleme:
çok güzel paylaşım olmuş
en çok biev üstü çiçek desenlileri beğendim
ve sonra bernardo :)
teşekkürler ablacım :29:

Back
X