Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bernardonun bardakları bana biraz pahalı geliyor,ama beğendiysen al derim. zaten sana 100tl de hediye çeki vericekler.onunla da başka bi ihtiyacını alırsın.
Bernardoda ki bu bardaklar cam değil mi? bide bunların kristal olanları var onlar daha pahalıydı sanırım
6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL
canım bu takım gerçekten çok güzel ayrıca kampanya olduğu için sana çok daha uyguna gelecektir. toplamda 225 öde sana hediye çeki verelim demiyorlar, 6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi 6 Adet Meşrubat Bardağı olarak ayrı ayrı hesap çıkartıyorlar. bilmem anlatabildim mi? yani sana 225den daha da uyguna gelecektir. git hesaplat derim. bende pazar günü hesaplatmaya gitmiştim, alıp çıktım, fırsatları kaçırmamak lazım
6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL
canım bu takım gerçekten çok güzel ayrıca kampanya olduğu için sana çok daha uyguna gelecektir. toplamda 225 öde sana hediye çeki verelim demiyorlar, 6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi 6 Adet Meşrubat Bardağı olarak ayrı ayrı hesap çıkartıyorlar. bilmem anlatabildim mi? yani sana 225den daha da uyguna gelecektir. git hesaplat derim. bende pazar günü hesaplatmaya gitmiştim, alıp çıktım, fırsatları kaçırmamak lazım
Hmm çok teşekkürler öyleyse uyguna geliyordur.Fakat ben Ankamall Bernardoda sorduğumda 225 TLyi ödeyip ondan sonra hediye çekini alacağımızı anlamıştım.Daha doğrusu ordaki satış personeli öyle demişti. Sanırım satış personeli daha çok kar amaçlı öyle söyledi. Sinir oldum bak şimdi
Hmm çok teşekkürler öyleyse uyguna geliyordur.Fakat ben Ankamall Bernardoda sorduğumda 225 TLyi ödeyip ondan sonra hediye çekini alacağımızı anlamıştım.Daha doğrusu ordaki satış personeli öyle demişti. Sanırım satış personeli daha çok kar amaçlı öyle söyledi. Sinir oldum bak şimdi
yok canım ya sn tekrar başka bi mağazada tekrar hesaplat, çünkü ben 12 bardak 12 kadeh aldım, tümünün parasını ödeyip de hediye çeki almadım, direk fiyattan indirdiler
Ellerine emeğine sağık canım. Hepsi çok güzel. Benim kare kadehler de çok hoşuma gidiyor hiç internette denk geldi mi öyle bir model? Hep 6 kişilik setlerde var. Sadece kadeh alıp 12ye tamamlamak istiyorum.
yok canım ya sn tekrar başka bi mağazada tekrar hesaplat, çünkü ben 12 bardak 12 kadeh aldım, tümünün parasını ödeyip de hediye çeki almadım, direk fiyattan indirdiler