• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bardak Modelleri ( Fiyatları ve Markalarıyla )

çok güsel bi konu olmuş,bardaklarda çok güsel.ben kurbağaları göremedim ama eminim onlarda güseldir :1:
elinize sağlık, devamını bekliyorum

$392ec371-3957-492f-a053-5b4ac553b0fc.webp

Bernardo

Füme Kadeh&Bardak Seti - 18 Parça

6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL

Bu set çok hoşuma gidiyor sizce fiyat olarak uygun mu ?

Eki Görüntüle 150280

Bernardo

6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL

Bu set çok hoşuma gidiyor sizce fiyat olarak uygun mu ?

Bernardonun bardakları bana biraz pahalı geliyor,ama beğendiysen al derim. zaten sana 100tl de hediye çeki vericekler.onunla da başka bi ihtiyacını alırsın.
Bernardoda ki bu bardaklar cam değil mi? bide bunların kristal olanları var onlar daha pahalıydı sanırım

Eki Görüntüle 150280

Bernardo

6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL

canım bu takım gerçekten çok güzel :34: ayrıca kampanya olduğu için sana çok daha uyguna gelecektir. toplamda 225 öde sana hediye çeki verelim demiyorlar, 6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi 6 Adet Meşrubat Bardağı olarak ayrı ayrı hesap çıkartıyorlar. bilmem anlatabildim mi? yani sana 225den daha da uyguna gelecektir. git hesaplat derim. bende pazar günü hesaplatmaya gitmiştim, alıp çıktım, fırsatları kaçırmamak lazım :32:

Eki Görüntüle 150280

Bernardo

6Adet Beyaz Şarap Kadehi
6 Adet Meşrubat Bardağı
BGO002 225,00 TL

canım bu takım gerçekten çok güzel :34: ayrıca kampanya olduğu için sana çok daha uyguna gelecektir. toplamda 225 öde sana hediye çeki verelim demiyorlar, 6 Adet Kırmızı Şarap Kadehi
6Adet Beyaz Şarap Kadehi 6 Adet Meşrubat Bardağı olarak ayrı ayrı hesap çıkartıyorlar. bilmem anlatabildim mi? yani sana 225den daha da uyguna gelecektir. git hesaplat derim. bende pazar günü hesaplatmaya gitmiştim, alıp çıktım, fırsatları kaçırmamak lazım :32:

Hmm çok teşekkürler öyleyse uyguna geliyordur.Fakat ben Ankamall Bernardoda sorduğumda 225 TLyi ödeyip ondan sonra hediye çekini alacağımızı anlamıştım.Daha doğrusu ordaki satış personeli öyle demişti. Sanırım satış personeli daha çok kar amaçlı öyle söyledi. Sinir oldum bak şimdi :47:

Hmm çok teşekkürler öyleyse uyguna geliyordur.Fakat ben Ankamall Bernardoda sorduğumda 225 TLyi ödeyip ondan sonra hediye çekini alacağımızı anlamıştım.Daha doğrusu ordaki satış personeli öyle demişti. Sanırım satış personeli daha çok kar amaçlı öyle söyledi. Sinir oldum bak şimdi :47:

yok canım ya sn tekrar başka bi mağazada tekrar hesaplat, çünkü ben 12 bardak 12 kadeh aldım, tümünün parasını ödeyip de hediye çeki almadım, direk fiyattan indirdiler :34:

Ellerine emeğine sağık canım. Hepsi çok güzel. Benim kare kadehler de çok hoşuma gidiyor hiç internette denk geldi mi öyle bir model? Hep 6 kişilik setlerde var. Sadece kadeh alıp 12ye tamamlamak istiyorum.

yok canım ya sn tekrar başka bi mağazada tekrar hesaplat, çünkü ben 12 bardak 12 kadeh aldım, tümünün parasını ödeyip de hediye çeki almadım, direk fiyattan indirdiler :34:

acaba bernardonun hangi mağazasından aldınız. çünkü bi kaç mağazasına girdim. hepsi hediye çeki veriyoruz dedi. fiyattan düşmekten falan bahsetmediler

harika ama tek bir bardağada 6 lira vermek çok pahalı geldi bana yaa

Back
X