Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet tabiki çimler çok çabuk uzuyor ama sıksık biçiyoruz bitkiler birbirine yakın ama içiçe geçmelerine müsade etmiyoruz bizim ev biraz tepede kaldığı ve rüzgarlı olduğu için yazın hem otomatik sulama sistemiyle hemde elle sulamamıza rağmen çabuk kuruyor ve çimler güneşten yanıyor onun için gölge yapmaya çalışıyoruz ama genellikle ağaçlar bahçe kenarına dikildiği için ( bahçenin en büyük alanı hariç) mesela 4 lü leylandi grubuda bizim bahçeye gömülü olan gaz tankımızı gizliyor yani yakın dikilen ağaçların hepsinin bir görevi var ortaları boş bıraktık o yüzden kötü durmuyor canım
tebrik ederim sizi,çimlerin güneşten yanmaması için doğal gölgelik yapmak üstelik bunu ağaçlardan yapmak çok büyük başarı..a.s.
Leylandileri perdeleme amaçlı kullandığınızı anlamıştım ama tankı görememiştim,demekki amacına ulaşmış yerimseniben,sizde yeterince bilgilisiniz gördüğüm kadarıyla,bahçeyi bu hale getirmek kolay değil...
evet tabiki çimler çok çabuk uzuyor ama sıksık biçiyoruz bitkiler birbirine yakın ama içiçe geçmelerine müsade etmiyoruz bizim ev biraz tepede kaldığı ve rüzgarlı olduğu için yazın hem otomatik sulama sistemiyle hemde elle sulamamıza rağmen çabuk kuruyor ve çimler güneşten yanıyor onun için gölge yapmaya çalışıyoruz ama genellikle ağaçlar bahçe kenarına dikildiği için ( bahçenin en büyük alanı hariç) mesela 4 lü leylandi grubuda bizim bahçeye gömülü olan gaz tankımızı gizliyor yani yakın dikilen ağaçların hepsinin bir görevi var ortaları boş bıraktık o yüzden kötü durmuyor canım
tebrik ederim sizi,çimlerin güneşten yanmaması için doğal gölgelik yapmak üstelik bunu ağaçlardan yapmak çok büyük başarı..a.s.
Leylandileri perdeleme amaçlı kullandığınızı anlamıştım ama tankı görememiştim,demekki amacına ulaşmış yerimseniben,sizde yeterince bilgilisiniz gördüğüm kadarıyla,bahçeyi bu hale getirmek kolay değil...
çok teşekkür ederim bu evle birlikte o kadar çok bahçe ve bitki kitabı okudumki oldukça tecrübe kazandım
ben barçman ablaya tepeden tırnağa ve bahçeside dahil olmak üzere daha önce evinin resimlerinide görmüştüm hayranım hayrannnn
nasılg üzel seyler yapıyorsunuz
daha önceden de resimleri görmüştüm
dee şimdi niye yazıyorum :)
kızım 16 yaşında
ve yeni yeni çiçek bakma sevdasına girişti
evvelsi gün koçtaştan hercai menekşe siklamen birde menekşe aldık
ama çiçek açmamış henüz
sev onları bak dedim ki ben çok bilmem bakımlarını
cevap verecektir sana dedim
çiçek acarak
unuttum iki tane dikilmiş lale ile sümbül de aldık ama daha birsey çıkmamış
özel bir bakımı falan varmı
yada hevesi kırılmadan hemen cevap alacağı bir çiçek varmı bildiğiniz :)
nasılg üzel seyler yapıyorsunuz
daha önceden de resimleri görmüştüm
dee şimdi niye yazıyorum :)
kızım 16 yaşında
ve yeni yeni çiçek bakma sevdasına girişti
evvelsi gün koçtaştan hercai menekşe siklamen birde menekşe aldık
ama çiçek açmamış henüz
sev onları bak dedim ki ben çok bilmem bakımlarını
cevap verecektir sana dedim
çiçek acarak
unuttum iki tane dikilmiş lale ile sümbül de aldık ama daha birsey çıkmamış
özel bir bakımı falan varmı
yada hevesi kırılmadan hemen cevap alacağı bir çiçek varmı bildiğiniz :)
bilmiyorum kimin ama tek kelimeyle süperrr......
Barçman ablam tanıyorumda biri yazmış hani ne biliyim gerçekten çok güzel yaaa