Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ev hanimi bi dk simdi, biseyleri aydinliga kavusturalim önce kafam karisdi,
tamam bahce barcman ablaya ait % 99.99 eminim
emin olmadigim % 0.1 lik kisimda benim o manolya ya fark etmemis olmamdan kaynaklaniyor.
ya nerde o manolya agci ve ben nasil görmemisim onu???
konu niye senin niye barcman abla nerde o niye acmadi onu anlayamadim ya,
yoksa senide gördümde benmi hatirlamiyom.
garip olmaya basladim.. gidip atesimi ölceyim bari.
ay cok güzel hakkat barcman ablanin bahcesi
canım dur ateşlenme tek tek cevaplıyorum
1..100%100 barçmana ait
2...konuyu ben açtım çünkü bayıldım bu resimler ayrı ayrı barçmanın konularıydı tek tek hepsine baktım ve maşallah öyle güzel ve öyle bir emek verilmişki Barçmana bir süpriz yapayım dedim topladım
3...Barçmanım biraz rahatsız şimdi bilgisayar yasak bu ara ona bir hediye olarak hazırladım .
benim bu bahçede hiç bir emeğim yok ama birgün yolum düşerse bu bahçede bir sade kahve muhakkak içmek isterim gerçekten cennetten bir parça gibi onu tebrik ediyorum
Allah güle güle sevdikleriyle tadını çıkarmak nasip etsin ŞenizŞeniz
evet tabiki çimler çok çabuk uzuyor ama sıksık biçiyoruz bitkiler birbirine yakın ama içiçe geçmelerine müsade etmiyoruz bizim ev biraz tepede kaldığı ve rüzgarlı olduğu için yazın hem otomatik sulama sistemiyle hemde elle sulamamıza rağmen çabuk kuruyor ve çimler güneşten yanıyor onun için gölge yapmaya çalışıyoruz ama genellikle ağaçlar bahçe kenarına dikildiği için ( bahçenin en büyük alanı hariç) mesela 4 lü leylandi grubuda bizim bahçeye gömülü olan gaz tankımızı gizliyor yani yakın dikilen ağaçların hepsinin bir görevi var ortaları boş bıraktık o yüzden kötü durmuyor canımçok güzel bir bahçe yapmışsınız,elinize ve emeğinize sağlık..a.s.
çok çeşitli bir bahçe yapmışsınız,bitki çeşidi bir hayli fazla,yalnız eğer kızmazsanız birkaç bişey söylemeden geçemedim,malum meslek hastalığı :1rolleyes: bu resimler çekilirken çimlerin biçilme zamanı gelmiş gibi görünüyor ama bu zamana kadar biçilmiştir sanırım..çok güzel bir iklimde yaşıyorsunuz,yeşilin her tonunu bize sunan bir iklim bu,bazı bitkiler birbine yakın görünüyor fotoğraflardan acaba gerçektende öylemi merak ettim..a.s.
ne yazıkki kışın buraya kar yağmıyor ama yağarsa söz veriyorum çekip koyacağıma.s.bahce bir harika olmuş
kışın kar varken de cek lutfen yolla bize ellerine saglık