- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 156
- 38
mesajlarınızı şimdi barçmana yolladım...sizleri çok ama çok sevdiğini söyledi. ilgileriniz için de,çok teşekkür ediyormuş.
sağlığına gelince sordum. bomba gibiymiş barçmanımız.halsizliğide kalmamış artık.
çok şükür. bir daha Allah yaşatmasın ..
mesajlarınızı şimdi barçmana yolladım...sizleri çok ama çok sevdiğini söyledi. ilgileriniz için de,çok teşekkür ediyormuş.
sağlığına gelince sordum. bomba gibiymiş barçmanımız.halsizliğide kalmamış artık.
maaşallah iyileşmiş ama ben daha yeni öğrendim.alah beterinden korusun inşallah! en yakın zamanda aramızda gmrmek dileğimle...mesajlarınızı şimdi barçmana yolladım...sizleri çok ama çok sevdiğini söyledi. ilgileriniz için de,çok teşekkür ediyormuş.
çiçekler harika bende göndermek istedim hemde senin kilerden kısknadım ya bende mi hasta olsam napsam ama bana kim gönderir ki yaohh çok şükür.amin.iyi olduğuna çok sevindim canım benim.bu çiçekler senin için.bir an önce aramıza dönmen ümidiyle sevgiler...
nazara gelmiştir evet haklısın...nazara gelmişsindir arkadaşım sen.. çok geçmiş olsun dikkat et kendine..
Yuhh bana:mymeka: yeni haberim oldu ama sanırım ben tatildeyken rahatsızlanmışsın Barçmanım..:1no2:
Geçmiş olsun canıımm, gelen haberlere göre iyisin artık galiba..:1rolleyes:
Aman kendine iyi bak..Şeniz
bu kadar çok seveni olunca biran iyileşmek istemiştir eminim...senin de benimde aynı haberim oldu maalesef...
Benim için yokluğu hemen hissedilen ender üyelerdensin Şeniz..Öpüyorum.Şeniz..
amin kimseye allah dermanı olmayan dertler şifası olmayan hastalıklar vermesin.iyi olmasına hepimiz çok sevindik ne güzel ki en yakın zamanda artık aramızda olacak...sevgi seli kapılacak...aminnn aminn aminnnnn :Saruboceq: rabbim kimseyi sağlığından etmesin inşallah
iyi olmasına çok sevindim sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?