• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Barçmana çok geçmiş olsun.

barçmanım nasıl oldun inşallah daha iyisindir canım kendine iyi bak iyice dinlen kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanŞeniz

barçmanım nasıl oldun inşallah daha iyisindir canım kendine iyi bak iyice dinlen kocaman öpüyorumopuyorumnanaktanŞeniz
şimdi barçmanla konuştum.,canım...
iyiymiş,sen,, dahil herkese selamlarını yolluyor.
sizleri çok seviyor ve dualarınız için teşekkür ediyor......

şimdi barçmanla konuştum.,canım...
iyiymiş,sen,, dahil herkese selamlarını yolluyor.
sizleri çok seviyor ve dualarınız için teşekkür ediyor......

çok sevindim:sm_cool:

rabbim dahada iyi etsin aramıza dönsün

aleykümselam

bende çok seviyorum canım barçmanımŞeniz

ohh sevindim yaa.allah bidaha göstermesin.

ne zaman dönceeeeeennn kuzum yaaa,özledim seniii opuyorumnanaktan

Biraz önce, Barçmanla, konuştum...Zatürre ,teşhisi ,konmuş. çok halsiz. morale çok ihtiyacı var.
Barçmanın, sevenlerinin,,dostlarının ,kkdaki arkadaşlarının duasına çok ihtiyacı var. dualarınızı bekliyor..

aaaa cokk uzulldummm cok gecmis olsunnn valla gecen sene benimde anneannem olmustu biliriomm allah yardimcisi olsun dilerim en yakin zamanda iyilesir allah sifa versin

şimdi barçmanla konuştum,ciğeri tamamen iyileşmiş. en ufak bir yapışıklık kalmamış. yalnız 1 ay üşütmemesi gerekecekmiş.sizlerin duaları ve doktor eniştenin de iyi bakımı sayesinde ,düzeldiğini söyledi. hepinize sevgilerini yolluyor..

cokk sevindimm barcmanin iyilesmesine aman dikkat etsinn kendine sevgilerimizi iletirsin tekrar cok gecmis olsunn canim

şimdi barçmanla konuştum,ciğeri tamamen iyileşmiş. en ufak bir yapışıklık kalmamış. yalnız 1 ay üşütmemesi gerekecekmiş.sizlerin duaları ve doktor eniştenin de iyi bakımı sayesinde ,düzeldiğini söyledi. hepinize sevgilerini yolluyor..

hihoyyythihoyyytbiliyordum zaten barçmanım iyi bakar kendine hihoyyyt

yaşa sen edi abim barçmanımıza iyi baktığın için sen çok yaşa :nazar:a.s.

seni seviyorum barçmanım:1hug:

okypete çok teşekkür ederim canım sana iyi haberlerini getirdiğin için:nazar::1hug:

barçman ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çok geçmiş olsun duymadım ben
umarım çarçabuk iyileşir aramıza katılırsın..

öpüyorum..
üşütme sakın

Barçman ablacım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin tez zamanda dön aramıza a.s. a.s. :1hug:

delikafadulden çok sevindim. dualarımız onunla. :Saruboceq:

Back