Gelinlik Modelleri Barbie Romance Gelinlik Modelleri 2010 :))

img0292f.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
bi' kızım olursa asla barbi oynamayacak. lahana bebek oynasın daha iyi...
gerçi bana sorar mı ki ne oynayayım diye... :)

ne yellos bu barbie'ler vay anasiniiiiii oyuncaklarda bile bir erkege 3-4 hatun düsüyor :))))))
kesinlikle benim kizimda oynamicak barbie'lerle :))))))))))

ay ne tatlı şeyler bunlar ya ,diken insan deli olmuştur ayrıntılarla uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3 okypete nerden buldun bunları yahu iyi ki bulmuşsun daha önce hiç görmemiştim çocukken barbie gelinlikli bebeğim vardı ama bunlar kadar şık değildi ,teşekkürler kaydirigubbakcemile5

ay ne tatlı şeyler bunlar ya ,diken insan deli olmuştur ayrıntılarla uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3 okypete nerden buldun bunları yahu iyi ki bulmuşsun daha önce hiç görmemiştim çocukken barbie gelinlikli bebeğim vardı ama bunlar kadar şık değildi ,teşekkürler kaydirigubbakcemile5

benim vardi bitane ama hasbama koca bulamamistik =))))))))

ay kız bunlar oyuncakmış yaakannehir

Bende bakiyim bi gelinliklere demiştim baktımki bildiğimiz Barbi(niye bakıyosam gelinliklere, sanki bi daha evlenicemsempatiksalakcinni )

Adamlar üşenmemişler mis gibi gelinlikler dikmişler bu cicişlere:hulya:

çokkk tatlı olmuşlar bunlar yaaaa....

boshayallersmile
aynen..
ehehe süperler yaa delikafaduldendelikafadulden
evet. çok tatlılar..
bi' kızım olursa asla barbi oynamayacak. lahana bebek oynasın daha iyi...
gerçi bana sorar mı ki ne oynayayım diye... :)
barbie ister . kesin.
ne yellos bu barbie'ler vay anasiniiiiii oyuncaklarda bile bir erkege 3-4 hatun düsüyor :))))))
kesinlikle benim kizimda oynamicak barbie'lerle :))))))))))
ya kadınların kaderi har yerde böyle işte:)
valla gelinlik modellerine bakarken çıkıverdi karşıma..
ay kız bunlar oyuncakmış yaakannehir

Bende bakiyim bi gelinliklere demiştim baktımki bildiğimiz Barbi(niye bakıyosam gelinliklere, sanki bi daha evlenicemsempatiksalakcinni )

Adamlar üşenmemişler mis gibi gelinlikler dikmişler bu cicişlere:hulya:

hea. bunlar oyuncak.....
ama bayağı bir emek var.

okypete harikasın yaaa bunlar çok şirin yaa bebecikler :dance:
evet baya bir uğraşmışlardır yaa bunlarla ciddi emek isteyen bişey yapmışlar

Back