Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
harikaaa :)
ay ne tatlı şeyler bunlar ya ,diken insan deli olmuştur ayrıntılarla uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3 okypete nerden buldun bunları yahu iyi ki bulmuşsun daha önce hiç görmemiştim çocukken barbie gelinlikli bebeğim vardı ama bunlar kadar şık değildi ,teşekkürler kaydirigubbakcemile5
aynen..çokkk tatlı olmuşlar bunlar yaaaa....
boshayallersmile
evet. çok tatlılar..ehehe süperler yaa delikafaduldendelikafadulden
barbie ister . kesin.bi' kızım olursa asla barbi oynamayacak. lahana bebek oynasın daha iyi...
gerçi bana sorar mı ki ne oynayayım diye... :)
ya kadınların kaderi har yerde böyle işte:)ne yellos bu barbie'ler vay anasiniiiiii oyuncaklarda bile bir erkege 3-4 hatun düsüyor :))))))
kesinlikle benim kizimda oynamicak barbie'lerle :))))))))))
valla gelinlik modellerine bakarken çıkıverdi karşıma..ay ne tatlı şeyler bunlar ya ,diken insan deli olmuştur ayrıntılarla uğraşmaktan kaydirigubbakcemile3 okypete nerden buldun bunları yahu iyi ki bulmuşsun daha önce hiç görmemiştim çocukken barbie gelinlikli bebeğim vardı ama bunlar kadar şık değildi ,teşekkürler kaydirigubbakcemile5
ay kız bunlar oyuncakmış yaakannehir
Bende bakiyim bi gelinliklere demiştim baktımki bildiğimiz Barbi(niye bakıyosam gelinliklere, sanki bi daha evlenicemsempatiksalakcinni )
Adamlar üşenmemişler mis gibi gelinlikler dikmişler bu cicişlere:hulya: