- 16 Nisan 2024
- 8
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi barbieburunistiyorum
-
Hiç güzel değil nolur yaptırmayınArkadaşlar hem liplift hem de burun estetiğine ihtiyacım var. Doğal burunlardan hoşlanmıyorum yapacaksam Barbie bebek gibi olmalı ve kalkık olmalı şu ana kadar bulduğum doktorlardan en çok Selçuk yazanı beğendim ama başka öneriler istiyorum eğer burnunuzun çok kalkık olduğunu düşünüyorsanız lütfen doktorunuzu bana bildirin! 2 senedir araştırma içerisindeyim artık çok bunaldım son çare buraya yazıyorum
Aşağıda da beğendiğim bir görsel
Eki Görüntüle 3415489
Ameliyat oldunuzmuYorumlar için çok teşekkürler Dr Selçuk Yazan 2024 için full doluymuş Betül Cengiz, Fatih Akgünü ve Deniz Korkmazı beğendim muhtemelen üçünden birinden randevu alacağım Gökhan akkok da var ama hakkında hiç yorum bulamadım
Instagramina söyle bi baktim, fotograflarda oynama yoksa cok begendim. Insanlarin yüzüne bi güzellik katmis. Asiri yapay da durmamis. Bazi doktorlar cok güzel bi burun yapiyolar ama yüzde cok yapay duruyo veya dogal yapiyolar ama insani hic güzellestirmiyo. Bu doktor dengeyi bulmus gibi.Merhaba fatih akgün gidebilirsin hastaları çok memnun hem güzel hem barbi olursunuz
3K BurunArkadaşlar hem liplift hem de burun estetiğine ihtiyacım var. Doğal burunlardan hoşlanmıyorum yapacaksam Barbie bebek gibi olmalı ve kalkık olmalı şu ana kadar bulduğum doktorlardan en çok Selçuk yazanı beğendim ama başka öneriler istiyorum eğer burnunuzun çok kalkık olduğunu düşünüyorsanız lütfen doktorunuzu bana bildirin! 2 senedir araştırma içerisindeyim artık çok bunaldım son çare buraya yazıyorum
Aşağıda da beğendiğim bir görsel
Eki Görüntüle 3415489
Bu burun herkese yakışmaz sizin yüzünüze çok yakışmışEki Görüntüle 3503556 burnumun son hali Deniz Korkmaz'a yaptırdım gayet memnunum ileride bir sıkıntı çekmem İnşallah
Çok teşekkür ederim VallaBu burun herkese yakışmaz sizin yüzünüze çok yakışmış
Bozulursa da tekrar yaptırırsın hiç takma her şeyin bir çözümü var sonuçta şuan sevdiysen tadını çıkarÇok teşekkür ederim Vallaben biraz acele ettim erken yaptırdım 17 yaşında herkes ileride bozulacağını söylüyor göreceğiz artık.
Özelden atiyim hemen canımBozulursa da tekrar yaptırırsın hiç takma her şeyin bir çözümü var sonuçta şuan sevdiysen tadını çıkarönden de resim ekleyebilir misinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?