Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben classic kullanıyorum.her ikisi de güzeldir ama son zamanlarda çok popüler herkes kullanıyor. bende başka bir pafüme geçmeyi düşünüyorum 7 yıldır kullanıyordum bu yıl herkes aynı kokunca daraldım.
bu bır klasıktır bılmeyen cok az kısı vardır herhalde tuketılmıs kokulardan pıyasada kullanan coktur taklıdı en cok olan parfumdur belkıde clasıkle wekeend 15 yıl one kullanmıstım cıtır ıken
Güzeldir kokusu, kokusunu her aldığımda maziye bir yolculuk yapıyorum. Ama artık çok demode oldu açık parfümler, deodorantlar her yer herkes burberry weekend kokuyor.:bbo: Bu sebepten uzun uzun zamandır tercih etmediğim kokudur.
ben clasiğini kullandım weekend olanı hoşuma gitmedi zaten clasic kullanan weekend kullanamıyor, weekend kullanan classic kullanamıyor boyle bir durum var sırnaşık şey bence classic daha güzel kokuyor çekici bir kokusu var kullandığım onca parfüm arasında en sevdiklerimden biri :lepi:
Hala kokusu inanılmaz hoş gelen bir parfüm. sıktığımda hala peşimde dolaşıp soranlarda var ohaoldumsmile
Ama hem orjinalle arasında pek fark olmamasından dolayı açık parfüm satan yerlerde çok yaygınlaştığı en çok satılan kokulardan biri olduğu için eskisi kadar gözümde değeri kalmadı yinede kullandığın parfümlerin arasında bulundurulası olan bir parfüm sositososito