Mutfak Dekorasyonu bar tipi mutfak masaları...

rainbow86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2011
330
0
46
Aydın
kızlar merhaba;
temmuzda düğünüm olacak kısmetse bazı şeyleri almaya başladık.
mutfak içinse yüksek,dar ve uzun bar tipi masa ve yine yüksek renkli sandalyelerden istiyorum fakat annem ve nişanlım son kararı bana bıraksalarda estetik olarak güzel durduğunu ancak kullanışlı olmayacağını söylüyorlar.
aranızda bu masalardan kullanan var mı yorumlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler :)

mutfağın küçükse çok iyi bir fikir ve gayet kullanışlı oluo bir arkadaşım aynı şekilde döşemişti mutfağını ama geniş bir mutfağın varsa çok şık köşe takımları var ve daha da kullanışlı olabilir.. :61:

mutfağın küçükse çok iyi bir fikir ve gayet kullanışlı oluo bir arkadaşım aynı şekilde döşemişti mutfağını ama geniş bir mutfağın varsa çok şık köşe takımları var ve daha da kullanışlı olabilir.. :61:

en henüz belli değil kiraya çıkıcaz ilk başta dolayısıyla daha tutmadık evi erken die.
dediğin gibi köşe takımlarda hoş bakalım olmazsa mutfağa göre son dakika karar veririm
teşekkürler yorumun için.

bence evi tutmadan eşya almak çok riskli.özellikle yeni yapılan evlerde mutfaklar ne yazık ki çok küçük oluyor.sorun yaşayabilirsiniz.biz mutfağımız çok küçük olduğu için dar bir masa ve bahsettiğiniz türde tabureler almak zorunda kaldık.görünüş olarak güzel ama kesinlikle rahat değil.eşim de ben de mutfakta yemek yemek istemiyoruz.ikimizin de hayali h.sonları geniş masamızda,rahat sandalyelerimizde şööööyle yayıla yayıla oturup kahvaltı yapacağımız,kahve içip sohbet edebileceğimiz bir mutfak düzeni oluşturmak.ama şu an için bu durumu değiştirmeme mutfak ölçüleri izin vermiyor.tabii kişinin ihtiyaçlarına göre durum değişir.mesela biz mutfakta sigara içtiğimiz için çok vakit geçirdiğimiz bir yer.siz mutfakta çokça vakit geçirmekten hoşlanmıyorsanız o zaman rahatlık fazla önemsenmeyebilir.lafı fazla uzattım ama naçizane tavsiyem mutfağınız için masa bakarken bir de ofis-büro mobilyaları satan yerlere bakın.cafe-pastane-restaurant ve oteller için satılan sandalyeler müthiş.kendi evimiz için ben bakmaya başladım bile.:66:

mutfagımda yer olmasına ragmen
bende bar masası ve sandalyelerı koydum
gorunus olarak gercekten cok guzel ama kullanıslı degıl
eger yerın varsa normal masa al derım

aslında haklısınız geniş bir mutfak olursa daha geniş masalara bakabilirim ama işte bar tipi masa ve sandalyeleride çok seviyorum..neyse bakalım evin durumuna göre karar vericem artık yorumlarınız için teşekkür ederim.:80:

Back
X