• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bar Refaeli

bel :nazar::nazar::nazar:

2573e045df.jpg

Bence kısa ve kalın bacakları ama sıkı fit vücudunda bence en kötü yeri bacakları ve kolları zaten çok bozulmuş eskiye göre ama çok fotojenic

hm sanırım siz uzun ve ince bacakları seviyorsunuz ben de uzun bacak severim ama fazla uzun değil yoksa leylek gibi görünüyor gözüme zaten oldum olası dolgun vücut hatları ve ince bel kombinasyonuna hastayım o yüzden çok beğeniyorum ben

Evet beli ve göğüsleri guZel dolgun vücut çok kalın kemikli olmadıkça guZel görünüyor tabiki fakat barın bacakları çok maskulen zaten podyum modeli digil çok fotojenik normal halı model olabilicek düzeyde digil bnce

model eşittir elbise askısı demektir zaten resimlerde olay güzelliğe giriyor podyumda kendini değil giydiklerini göstermesi gerekiyor bu bakımdan bar kesinlikle podyuma çıkmamalı çünkü fazla kadınsı giydikleri değil kendi dikkati çeker çünkü

Podyum modelleri zaten aşmış güzellikte oluyo popüler olanları yüzleri gercek dısı güzellikte ve doğal fizikleri de narin ama dediğin gibi askı gibi olanlarida var çok ama popüler olanları natalia vodioanova jessica stam barbara palvin natasha poly diana moldovan frida gustavson sasha PivovaRova emily didanato Vs ve daha bı cogu kusursuz büyüleyici güzellikte oluyorlar baro daha çok bizden biri gibi çok fazla olmasada))) karşımıza çıkabilmedi güzellikte biri

Podyum modelleri zaten aşmış güzellikte oluyo popüler olanları yüzleri gercek dısı güzellikte ve doğal fizikleri de narin ama dediğin gibi askı gibi olanlarida var çok ama popüler olanları natalia vodioanova jessica stam barbara palvin natasha poly diana moldovan frida gustavson sasha PivovaRova emily didanato Vs ve daha bı cogu kusursuz büyüleyici güzellikte oluyorlar baro daha çok bizden biri gibi çok fazla olmasada))) karşımıza çıkabilmedi güzellikte biri

söylediğiniz isimlerin çoğunu beğenmiyorum yani elbette çirkin değiller ama kadın gibi kadın değiller bana göre bir bar refaeli değiller en azından varsınlar podyuma çıksınlar dünyaları kazansınlar hiç dişi görünmüyorlar

Hiç beğenmiyorum bu kadının yüzünü. Özellikle de o minnacık gözlerini ... :19:
Ama vücudu güzel gerçekten. Ona bi şey diyemem. :31:

Clips+Spring+2007+xt.jpg

Ben seksilik dışılık olarak bahsetmemiştim zaten cogu daha 18ini bile geçmemiş kizlar onların büyüleyici doğal güzelliklerinden bahsetmiştim çok güçlü yüz hatları oluyo ayrıca seksilikte kisiye göre değişir çok fazla guZel olan bisey göze seksi gelebilir nekadar dekoltesiz veya kivsimsiz bile olsa ki bende kivrimsiz vücut sevmem ama o kadın gibi digil dediğiniz kızların gözleri dudakları çeneleri ve yüz hatları bana ve cogu kisiye seksi geliyo bu tamamen kisiye göre değisiyo tabi zewkler, ben daha Avrupai beğendiğim için bana hitap ediyo model kizlar

tabi olabilir ben adriananın yüz hatlarına sahip kadınları daha çok beğeniyorum mesela dolgun yüzler daha çekici geliyor bana o bahsettiğiniz kızların hatları 3-4 yıl içinde oturup kendini bulduğunda yapılırsa bu karşılaştırma daha adil olur aslında çünkü söylediğiniz gibi şu anda kadınsı bir havaları yok zaten..

Adriana limanın da kemikli yüz hatları var hatta digerlerine göre çok daha kemikli zaten modellerin genel olarak yüz hatları kemikli oluyo aralarında yası 29 olan ve uç cocuk sahibi natalia vodianova var tom Ford'un da dediği gibi yaşayan en guZel canlı ))) çok siradisi kusursuz ve büyüleyici o model kızlarında çok fazla bozulucagini sanmıyorum natalianin sadce dış yapısı çok guZel digil genellikle cogu rusta olduğu gibi ama o bile o suratta bı bütün oluşturmuş çok sırın duruyo melek gibi bı guzeligi var

adriana diğer mankenlerden çok farklı mesela yüzü kemikli olabilir ama diğerleri gibi değil genelde tek bir tipler bahsettiğinizi natalia hoş bir kadın ama yaşayan en güzel canlı diyemem eğer kusursuzluksa güzellik anlayışınız kusursuz da değil çok daha kusursuz yüzler sayabilirim ama hoş biri birşey demiyorum sadece beni cezbeden tipler değiller genel olarak..

Bana göre de yaşayan en doğal ve en guZel kadın ama bunu ben solemedidm tom Ford ve karl legerfieldin söyledikleri güzellik çıtası fazlasıyla yüksek iki isim onlardan fazla guZel kadın gören yoktur ve güzellik çıtaları oldukça yüksek onlar soledigi bı yüzde hersey birbiriyle bukadar uyumlu olamaz alllah yaratmış neyse bu konuyu tartışmaya gerek yok zevkler çok farklı olabiliyo kimisi çirkin beğendi bile oluyo o yüzden herkesin zevki çok farkli

Back