• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bar Refaeli

Vücudu çok güzel.

bar_refaeli_lingerie.jpg

68183_gallery_enlarg.jpg

Son düzenleme:
Bar'ım :16: taş gibi vücuduyla Victoria secret siler süpürür.Tabi sadece vücudu

yüz olarak zerre begenmem burunda estetık bu arada.ama vucut olarak gercekten hoş.o yukarda sıyah saclı bı halı var aklı varsa sacını hep sıyah kullansın cok baska bısey olmus o sekılde

yüz olarak zerre begenmem burunda estetık bu arada.ama vucut olarak gercekten hoş.o yukarda sıyah saclı bı halı var aklı varsa sacını hep sıyah kullansın cok baska bısey olmus o sekılde

Yüzünü bende pek beğenmiyorum fakat vücudu harika ama gözleri falan küçük siyah saç yüzünü kapatır gibi geliyor bana

Bende yüzünü öyle abartılı bulmuyorum ama burnunun estetik olduğunu ilk defa duydum. :26::26: Küçüklük fotoları filan ne biliyim pek estetik gibi gelmedi bana. Önce-sonra hali filan varsa paylaşırmısın canım? Çok merak ettim.

Back